Farfalla209 Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Pustelnik IX . Cesarzowa III . Śmierć XIII (O) -> III Cesarzowa Nie wiem do końca jak to rozumieć. Albo, że nie będziemy się za dobrze bawić z powodu jakiejś rządzącej się kobiety, albo, że ja się będę dobrze bawić, a mój chłopak pozostanie Pustelnikiem wycofanym.. . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Lipca 2013 Maestro Napisano 7 Lipca 2013 Kurcze,może na tego grilla wcale nie pójdziecie,z powodu decyzji podjętej przez kobietę, być może chodzi tu o Ciebie, coś nieoczekiwanego wyskoczy. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Tak, jakbys Ty miala zmienic plany. Cos wyskoczy, co bedzie wazniejsze i bedziesz musiala wybrac. Jakies dzialania tez podjac konkretne odnosnie danej sprawy. Bedziesz sie zastanawiac i w koncu zdecydujesz sie nie isc. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 ja tu widze dwie skrajne osobowosci Pustelnik i cesarzowa . Byc moze taka jest relacja miedzy wami ? i z takim nastawieniem pojdziecie na tego gryla. I faktycznie komus bedzie sie trudno dostosowac do atmosfery na tym grylu i ktos moze nie miec ochoty w tym uczestniczyc ? Pustelnik raczej fochow nie stroi ....on zamyka sie w sobie ,widze tu raczej wiodaca role kobiety . zalogodzi sie wszystko ,ale milego spedzenia tego gryla ja nie widze . Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Otworzysz się,wyjdziesz z cienia. Dobrze sie poczujesz. Cytuj
iridos Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 a jakby wypad na grilla spontanicznie bez kart i nastawiania sie? Cytuj
Farfalla209 Napisano 7 Lipca 2013 Autor Napisano 7 Lipca 2013 (edytowane) Z ciekawości rozkładzik można zawsze zrobić . Zrobiłam, bo nie byłam pewna czy tam będzie fajnie i nie miałam ochoty tam iść. Weryfikacja: Byłam bardzo bliska tego by nie iść, jednak się ostatecznie zdecydowałam . I fajnie, bo miło było . Oboje się raczej dobrze czuliśmy, ja tak jak napisała GdzieTaIrlandia . Dzięki za interpretacje! Edytowane 7 Lipca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi