Skocz do zawartości

Jak będziemy się bawić na grillu? (weryf. dzisiaj)

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pustelnik IX . Cesarzowa III . Śmierć XIII (O) -> III Cesarzowa

Nie wiem do końca jak to rozumieć. Albo, że nie będziemy się za dobrze bawić z powodu jakiejś rządzącej się kobiety, albo, że ja się będę dobrze bawić, a mój chłopak pozostanie Pustelnikiem wycofanym.. :).

• Maestro
Napisano

Kurcze,może na tego grilla wcale nie pójdziecie,z powodu decyzji podjętej przez kobietę, być może chodzi tu o Ciebie, coś nieoczekiwanego wyskoczy.

Napisano

Tak, jakbys Ty miala zmienic plany. Cos wyskoczy, co bedzie wazniejsze i bedziesz musiala wybrac. Jakies dzialania tez podjac konkretne odnosnie danej sprawy.

Bedziesz sie zastanawiac i w koncu zdecydujesz sie nie isc.

Gość Gość3
Napisano

ja tu widze dwie skrajne osobowosci Pustelnik i cesarzowa . Byc moze taka jest relacja miedzy wami ?

i z takim nastawieniem pojdziecie na tego gryla. I faktycznie komus bedzie sie trudno dostosowac do atmosfery na tym grylu i ktos moze nie miec ochoty w tym uczestniczyc ?

Pustelnik raczej fochow nie stroi ....on zamyka sie w sobie ,widze tu raczej wiodaca role kobiety .

zalogodzi sie wszystko ,ale milego spedzenia tego gryla ja nie widze .

Napisano

Otworzysz się,wyjdziesz z cienia. Dobrze sie poczujesz.

Napisano

a jakby wypad na grilla spontanicznie bez kart i nastawiania sie?:z_jezorem_na:

Napisano (edytowane)

Z ciekawości rozkładzik można zawsze zrobić :). Zrobiłam, bo nie byłam pewna czy tam będzie fajnie i nie miałam ochoty tam iść.

Weryfikacja:

Byłam bardzo bliska tego by nie iść, jednak się ostatecznie zdecydowałam :).

I fajnie, bo miło było :). Oboje się raczej dobrze czuliśmy, ja tak jak napisała GdzieTaIrlandia :).

Dzięki za interpretacje! :)

Edytowane przez Farfalla209