misia8833 Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 witam prosze o interpretacje rozkladu, pytanie czy jestem w ciąży : 6 buław, cesarz i 3 miecze, nie moge tego rozgryzc :/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 najpierw Twoja interpretacja by było zgodnie z regulaminem działu interpretacji Cytuj
misia8833 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 aaa sorki,jestem nowa 6 bulaw to zwyciestwo tak,cesarz moze oznaczac ojca a z kolei 3 mieczy to poronienie , tak mi opisala znajoma czyli moim zdaniem skoro oznacza poronienie to jestem w ciazy i musze na siebie uwazac? ;/ Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 poronienie to np 5 denarów+ 10 kielichów- załoba..np... 5 mieczy z 10tką kielichów.. 3 mieczy to mi bardziej pod okres podchodzi,ze puści.. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Nie lepiej zrobic test ciazowy..? sa za 10 zł . Cytuj
misia8833 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 a ten cesarz i 6 bulaw? zadowolenie mezczyzny ze dostalam okres? ;/ Cytuj
misia8833 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 robilam test lecz za wczesnie a mam dziwne objawy od ponad tygodnia Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 czy jestem w ciąży? 6 buław, Cesarz i 3 miecze ->Śmierć/Cesarz; HB - Śmierć/Cesarz wg mnie mimo pragnienia ciąży, okaże się,że jej nie ma niestety...stres i emocje mogły/mogą wpłynąć na to, iż nawet mimo zapłodnienia jajeczka może dojść do naturalnego poronienia wraz z okresem. Nie widzę tu poronienia doslownego, a naturalne albo ogolnie brak ciąży. Cytuj
Selenit666 Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 za dużo męskich kart żeby mowic o ciąży. jak dla mnie problemy hormonalne się kłaniają. Nie duże do wyregulowania. Może brałas za dług tabsy anty albo inne kwestie. 3 mieczy to problemy z jajnikami, kręgosłupem i sercem. Jeżeli ciaża to po lecie. Bliżej jesieni ale i tak będzie ostra kontrola lekarska często. 1 Cytuj
misia8833 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 dziekuje.. bo jak mniemam drugi raz chyba nie mozna stawiac tego samego pytania prawda? chyba ze sie myle. chyba ze ktos by mogl mi jeszcze raz stawic karty? Cytuj
misia8833 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 selenit dziekuje ci , pragne dziecka wiec jest jakies swiatelko nadzieji a co do kregoslupa i serca zgadza sie, mam z tym nie maly problem,glownie kregoslup Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 dziekuje.. bo jak mniemam drugi raz chyba nie mozna stawiac tego samego pytania prawda? chyba ze sie myle. chyba ze ktos by mogl mi jeszcze raz stawic karty? nie można kilka razy stawiac kart na to samo pytanie. Te już odpowiedziały na Twoje pytanie, więc myslę, ze nie ma potzreby stawiać ich ponownie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi