Skocz do zawartości

Tydzien Naleczki -klasyki !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stawiam karty na nowy tydzien ,pod kontekstem milosci ,pracy ,finansow i zdrowia .Karty z przelozenia potraktuje jako pierwsze 3 i beda sie one odnosic do niespodzianek . A wiec :

przełożenie 8 serce ,8 pik ,as trefl

niespodziewanie wypadną mi jakieś drobne lecz ważne zakupy może zw.na jakaś uroczystość rodzinna ?? krodki wyjazd ,przepełniony wieloma miłymi chwilami ? ;)

tydzień i love <3

9 serduszko,8 serduszko i krol pik

wydaje mi sie ze to sa dobre karty .a moze tylko chce zeby byly dobre ?

a widzę to tak :pan ( w krolu ) ma bardzo ciezki charakter a jego uczucia co do mnie sa szczere . 9 i 8 mowia a harmonii w związku szczerym i silnym uczuciu .powodzenie w milosci !

tydzieni praca

7 pik ,j serduszko,10 trefl

Zapowiada nieporozumienia ,duze problemy ,zamawianie sie i nieprzychylność osób trzecich duży stres .chyba warto zacząć szukać czegoś nowego i może w całkiem innej branży tu gdzie pracuje czuje sie niedoceniana i .....? w walecie natomiast czytałabym ze moje decyzje zawodowe sa kierowane pod kontem związku z moim partnerem ( ALE TU NIE WIEM CZY NE NACIĄGAM ZBYTNIO ,JAK ZWYKLE )

tydzien i kasa

krol karo ,7 serduszko ,j karo

tu nie wiem ! przyznam szczerze ze finanse ostatnimi czasy spędzają mi sen z powiek.wydaje mi sie ze w tym królu jest chec zarobienia kasy ,rozpoczęcia jakiegoś interesu w 7 natomiast przestroga a w zdobyciu szybkiej kasy i oszustwo ,nieuczciwość ,totalna klapa ?

Naleczka i zdrówko w tym tygodniu

dama serduszko ,as karo ,j trefl (0)

choroba w rod<inie ? niespodziewana ?

jeśli tak, bo nie wiem czy mogę się tu odnieść do damy -jako do całej rodziny ? ktoś w rodzinie będzie miał niespodziewany problem z płucami ?? a naleczka przemęczona i bez energia będzie w formie psychicznej dotykającej dna ? a moze w asie -wypadek jakis ?

Jak zwykle liczę na wasza pomoc i obiektywna korektę tego co nasmarowałam :) dziękować ;)

Napisano

Nalka mi też ciągle ten król pik wychodzi w rozkładach, ciężki charakter hehe. Potem ci spojrzę na karty;)

Gość Daffne
Napisano

tydzień i love <3

będziesz w najbliższym czasie cieszyła się z życia, roztaczała radość swą osobą, jednakże w połowie miesiąca najdą Cię z powodu meżczyzny emocje meiszane. Może być to ktoś z przeszłości dość emocjonalnie zdystanosowany albo po przejściach. Jeśli to aktualny partner (nie wiem jaki masz stan) to może być drobny spór słowny,po ktorym Pan może być ofucany,ale mu przejdzie ;)

tydzieni praca

w pracy wystrzegaj się ludzi pokrętnych, którzy są sympatyczni podczas otwartej rozmowy, a za plecami kombinują czy rozsiewaja plotki. Unikaj takich osób naile to możliwe.

tydzien i kasa

Jakiś Pan (może szef) zasili Ci konto miedzy 1-10 lipca. będziesz zadowolona z kasy i zaczniesz ochoczo planować wydatki zakupy. Będziesz w swoim żywiole hehe

początkiem miesiąca zdrowie dobre, ale emocje czasem mogą się pojawiać,rozmyślanie jakieś,w połowie miesiąca odsuniesz od siebie nadmierne myslenie i staniesz się bardziej rzeczowa,a może nawet cięta ;)

Napisano

Dziękuję Daffne .czy mogę cie prosić o wytłumaczenie jak czytasz przybliżony czas ? ;) sama jakoś nie mogę do tego dojść .

Napisano

po tak profesjonalnej wrozbie Daffne, to ja nawet nie bede sie udzielac z moja interpretacja:D

Gość Daffne
Napisano
Dziękuję Daffne .czy mogę cie prosić o wytłumaczenie jak czytasz przybliżony czas ? ;) sama jakoś nie mogę do tego dojść .

przepraszam pomyłeczka...założyłam że rozklad jest na miesiąc hehehe w ciągu kilku dni będzię zasilenie. Do maksymalnie 7 dni.

Czas czytam wg liczby na karcie, ale zwracam też uwagę na historię jaką karty tworzą.

Gość Daffne
Napisano
po tak profesjonalnej wrozbie Daffne, to ja nawet nie bede sie udzielac z moja interpretacja:D

eeee no, bez przesady. Zaraz się okaże, że połowa się nie sprawdziła więc wiesz...:P

Napisano

No to probuje:P

niespodziewanie wypadną mi jakieś drobne lecz ważne zakupy może zw.na jakaś uroczystość rodzinna ?? krodki wyjazd ,przepełniony wieloma miłymi chwilami ? ;) -niespodziewany wyjazd w jakies ladne miejsce

tydzień i love <3

a widzę to tak :pan ( w krolu ) ma bardzo ciezki charakter a jego uczucia co do mnie sa szczere . 9 i 8 mowia a harmonii w związku szczerym i silnym uczuciu .powodzenie w milosci ! pozytywne uczucia,radosc i ogolne zadowolenie z zycia,a co do pana pik, to sprawy beda sie ukladaly srednio ale powinno sie skonczyc pozytywnie

tydzieni praca

Zapowiada nieporozumienia ,duze problemy ,zamawianie sie i nieprzychylność osób trzecich duży stres .chyba warto zacząć szukać czegoś nowego i może w całkiem innej branży tu gdzie pracuje czuje sie niedoceniana i .....? w walecie natomiast czytałabym ze moje decyzje zawodowe sa kierowane pod kontem związku z moim partnerem ( ALE TU NIE WIEM CZY NE NACIĄGAM ZBYTNIO ,JAK ZWYKLE ) zamartwiasz sie i odczuwasz negatywne dzialanie osob wokol ciebie w pracy raczej,dlatego bedzie rozsadnie pomyslec nad czyms innym, walet kier tu chyba oznacza jakies nowe mozliwosci a 10trefl twoja niepewnosc w ktorym kierunku isc

tydzien i kasa

tu nie wiem ! przyznam szczerze ze finanse ostatnimi czasy spędzają mi sen z powiek.wydaje mi sie ze w tym królu jest chec zarobienia kasy ,rozpoczęcia jakiegoś interesu w 7 natomiast przestroga a w zdobyciu szybkiej kasy i oszustwo ,nieuczciwość ,totalna klapa ? mi sie tu widzi powodzenie w finansach za sprawa pana karo,ktory moze byc bliskim znajomym, mozesz otrzymac od niego wiadomosc , bedzie chcial ci pomoc

jeśli tak, bo nie wiem czy mogę się tu odnieść do damy -jako do całej rodziny ? ktoś w rodzinie będzie miał niespodziewany problem z płucami ?? a naleczka przemęczona i bez energia będzie w formie psychicznej dotykającej dna ? a moze w asie -wypadek jakis ?

-tu poleglam :D, hm ale sie nie poddam:P to tak:moze cie troche pobolec glowa i sie przeziebisz, ale powinnas wyleczyc przeziebienie zeby nie weszlo ci na pluca

Jak zwykle liczę na wasza pomoc i obiektywna korektę tego co nasmarowałam :) dziękować ;)

Napisano

jeżeli krol to 13 ,7 to 7 a walet 11 np to jak to mam przykładowo liczyć i powiedz mi gdzie mogę doczytać o historii czy opierasz sie ma tarocie ? przepraszam ze sie tak dopytuje ale fajnie i szczegółowo określasz czas ;)

przepraszam pomyłeczka...założyłam że rozklad jest na miesiąc hehehe w ciągu kilku dni będzię zasilenie. Do maksymalnie 7 dni.

Czas czytam wg liczby na karcie, ale zwracam też uwagę na historię jaką karty tworzą.

Gość Daffne
Napisano
jeżeli krol to 13 ,7 to 7 a walet 11 np to jak to mam przykładowo liczyć i powiedz mi gdzie mogę doczytać o historii czy opierasz sie ma tarocie ? przepraszam ze sie tak dopytuje ale fajnie i szczegółowo określasz czas ;)

tzn stawiajac rozkład można z góry określić ramy czasowe.Np. stawiasz rozkład na uczucia i ustalasz sobie sama z kartami, że na okres 3meisięcy i np. 1 karta to jeden miesiąc,2 karta drugi itp.

W powyższej sytuacji jednak pomijam karty krolewskie (jopki - króle)to są postacie określające osoby, nie wydarzenia. W tym przypadku 7 jako 7 dni ponieważ dalaś rozkład na tydzień :). Oj mam nadzieje, że nie namieszałam haha

Napisano
tydzień i love <3

będziesz w najbliższym czasie cieszyła się z życia, roztaczała radość swą osobą, jednakże w połowie miesiąca najdą Cię z powodu mężczyzny emocje meiszane. Może być to ktoś z przeszłości dość emocjonalnie zdystansowany albo po przejściach. Jeśli to aktualny partner (nie wiem jaki masz stan) to może być drobny spór słowny,po którym Pan może być ofucany,ale mu przejdzie ;)

WIEC TAK .FAKTYCZNIE TROSZKĘ SIĘ OBRAZIŁ NA MNIE MÓJ BYŁY " PRZYJACIEL " FACET Z KTÓRYM ŁĄCZA MNIE NIEDOKOŃCZONE SPRAWY FINANSOWE JEDYNIE ( z mojej strony ! ) Pan przyjechał i chyba liczył na jakieś zacieśnienie ponowne relacji Jemu akurat czy przejdzie czy nie to mnie " pikus " ;) ważne żeby oddal kasę i się może ofucac nadal . Noi od wczoraj sprzeczam się z partnerem ,to jest chyba " pochodna " wczorajszego rozkładu .

tydzieni praca

w pracy wystrzegaj się ludzi pokrętnych, którzy są sympatyczni podczas otwartej rozmowy, a za plecami kombinują czy rozsiewaja plotki. Unikaj takich osób naile to możliwe.

tydzien i kasa

Jakiś Pan (może szef) zasili Ci konto miedzy 1-10 lipca. będziesz zadowolona z kasy i zaczniesz ochoczo planować wydatki zakupy. Będziesz w swoim żywiole hehe

KONTO ZOSTAŁO POWIEDZMY ZASILONE ! POWIEDZMY ...bo nie tak jak tego oczekiwałam ;)

początkiem miesiąca zdrowie dobre, ale emocje czasem mogą się pojawiać,rozmyślanie jakieś,w połowie miesiąca odsuniesz od siebie nadmierne myslenie i staniesz się bardziej rzeczowa,a może nawet cięta ;)

DOSŁOWNIE !

Daffne ,bardzo trafna interpretacja .Będę uzupełniała weryfikacje bo do końca tygodnia jeszcze troszeczkę zostało .Pozdrawiam .

Napisano
No to probuje:P

niespodziewanie wypadną mi jakieś drobne lecz ważne zakupy może zw.na jakaś uroczystość rodzinna ?? krodki wyjazd ,przepełniony wieloma miłymi chwilami ? ;) -niespodziewany wyjazd w jakies ladne miejsce

tydzień i love <3

a widzę to tak :pan ( w krolu ) ma bardzo ciezki charakter a jego uczucia co do mnie sa szczere . 9 i 8 mowia a harmonii w związku szczerym i silnym uczuciu .powodzenie w milosci ! pozytywne uczucia,radosc i ogolne zadowolenie z zycia,a co do pana pik, to sprawy beda sie ukladaly srednio ale powinno sie skonczyc pozytywnie

tydzieni praca

Zapowiada nieporozumienia ,duze problemy ,zamawianie sie i nieprzychylność osób trzecich duży stres .chyba warto zacząć szukać czegoś nowego i może w całkiem innej branży tu gdzie pracuje czuje sie niedoceniana i .....? w walecie natomiast czytałabym ze moje decyzje zawodowe sa kierowane pod kontem związku z moim partnerem ( ALE TU NIE WIEM CZY NE NACIĄGAM ZBYTNIO ,JAK ZWYKLE ) zamartwiasz sie i odczuwasz negatywne dzialanie osob wokol ciebie w pracy raczej,dlatego bedzie rozsadnie pomyslec nad czyms innym, walet kier tu chyba oznacza jakies nowe mozliwosci a 10trefl twoja niepewnosc w ktorym kierunku isc

tydzien i kasa

tu nie wiem ! przyznam szczerze ze finanse ostatnimi czasy spędzają mi sen z powiek.wydaje mi sie ze w tym królu jest chec zarobienia kasy ,rozpoczęcia jakiegoś interesu w 7 natomiast przestroga a w zdobyciu szybkiej kasy i oszustwo ,nieuczciwość ,totalna klapa ? mi sie tu widzi powodzenie w finansach za sprawa pana karo,ktory moze byc bliskim znajomym, mozesz otrzymac od niego wiadomosc , bedzie chcial ci pomoc

-tu poleglam :D, hm ale sie nie poddam:P to tak:moze cie troche pobolec glowa i sie przeziebisz, ale powinnas wyleczyc przeziebienie zeby nie weszlo ci na pluca

Dzięki Kotus ;) uzupełnię do końca tygodnia weryfikacje ;)