serce26 Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 jak ułoży się nasza relacja w te wakacje z pewnym panem- 9 mieczy giermek den, 6 kielichów krolowa kielichów- mam takie wrażenie , że moj smutek przerwie pewien nasz wspólny znajomy , który zbliży nas do siebie przypomni to co było pięknę. Proszę o pomoc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lipca 2013 Maestro Napisano 8 Lipca 2013 Myslę, ze jeszcze będzie przed Wami taki dość ciężki okres, ale z czasem on wyjdzie do Ciebie z miła propozycją, może wrócicie do tego co było na początku i zaczniesz mieć nadzieję na to, że juz zawsze będzie dobrze.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Pan będziesz szukął kontaktu z Tobą, pojawią się rozmowy, dzięki którym na nowo odżyją stare wspomnienia. Nie widac jednak by miało się coś baardzo zmienić jednakże widac komunikację i Twoje rozmyślanie o tym co było dobre dla Ciebie ) Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Wasza relacja sie ociepli ,powróci to co było , ale narazie jesteś jeszcze w 9 mieczy - zamartwiasz sie , skupiasz na negatywach . Cytuj
serce26 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 no nie wiem on jest taki nieśmiały , na razie to ucieka. robi wszystko bym się chyba odczepiła. nie wiem dlaczego zmienił by swoje zdanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi