Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Witajcie dziewczyny. Jestem po rozstaniu z chłopakiem, które miało miejsce dość niedawno, z inicjatywy pana zresztą i to było coś co mnie mocno zaskoczyło, bo żadne okoliczności tego nie zapowiadały. Tydzień przed robiłam rozkład na naszą relację. Zastanowiła mnie ta 3 buław, ale interpretowałam ją jako mój wyjazd, bo faktycznie mieliśmy przez 2 miesiące pozostać w oddaleniu i widywać się co dwa tygodnie. Czy tą trójeczkę można interpretować jako chwilowe oddalenie emocjonalne, krótkotrwałe rozstanie, rozejście się dróg? W żaden sposób nie staram się pocieszać, ale 10 pucharów na wyniku sugeruje, że wszystko powinno się dobrze skończyć, w co jednak ciężko mi uwierzyć, bo pan był mocno zdecydowany, że to koniec. Tutaj zamieszczam rozkład: On: Król buław Mój stosunek: Kapłan Jego świadoma postawa: Gwiazda Jego nieświadoma postawa: Paź monet Przeszłość: Śmierć Najbliższa przyszłość: 3 buław Jego intencje: 9 monet Wpływ zewnętrzny: 7 pucharów Obawy: 7 buław Dalsza przyszłość: 10 pucharów Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 najpierw Twoja interpretacja kart zgodnie z regulaminem Ps. na dalszą przyszłość sugerowałabym zawsze wyciągać 3 karty. Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Ok Daffne No ja tutaj wnioskuję, że facet jest trochę "narwany", bo pokazuje się w ognistym Zdecydowany, bardziej stanowczy, a ja go chcę "umoralnić", pokazuję mu, że mam swoje zasady, że podchodzę poważnie do związku, do jego osoby. Gwiazda bardzo fajna karta, jest zauroczony, są uczucia, ale ten pazik.. tak jakby nie dorósł jeszcze, hmm jakby ten związek był dla niego taką "szkołą" Co mnie niepokoi to ta 9 monet, tak jakby ukrywał coś przede mną.. nie do końca był szczery albo przede wszystkim myślał o sobie. A co do reszty: fakt, ostatnio sporo rozmawialiśmy o naszej bolesnej przeszłości (śmierć) i może stąd ta trójeczka wynikła? Ciągle kojarzy mi się z oddaleniem emocjonalnym, z próbą wyjścia naprzeciw życiu, niekoniecznie wspólnie.. 7 pucharów - może też idealizowanie, brak takiego rzeczowego podejścia do związku.. No i obawy, że ciągle będą przed nami przeszkody, być może nie do pokonania (7 buław). Ale na wyniku jednak fajna karta.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 wszystko bardzo ładnie sama zinterpretowałaś,z tym, że jego intencją jest być solo na dany moment, a 3 buław to takie już rozglądanie się za nowymi horyzontami. To tak jakby się stało na pagórku i patrzyło na to co przed Tobą by ocenić gdzie się udać... 10 kielichów nie jest dobrą kartą... tzn owszem mówi ona o poczuciu szczęścia emocjonalno-uczuciowego, ale jest to zawsze chwilowe i bardzo ważne jest co później się dzieje...10 to pełnia, która nigdy nie trwa wiecznie. Pan w myślach już żongluje i kalkuluje na przyszlość własną co by jemu wygodnie było... myślenie ma per JA, nie per MY. Czy to się zmieni zależy od Was. Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Dziękuję Daffne baaardzo serdecznie Właśnie ta dziewiątka była niepokojąca w tym rozkładzie.. Kiedyś też mi się pojawiła trójeczka buław, ale w krótkim rozkładzie co będzie dalej z naszą relacją. Wypadły: Cesarz, Gwiazda, 3 buław + Królowa kielichów. Tutaj jasno wyszło, że on by chciał związku na swoich zasadach, że jest może chwilowy błysk, zauroczenie, ale zaraz karta brama, za nią inna kobieta, bądź też już w trakcie trwania związku ingerencja osoby trzeciej. Także masz tutaj rację z tą dziesiątką, mogłam jeszcze dociągnąć i wiedziałabym co dalej, aczkolwiek nie sądzę by tutaj nastąpił kontakt z jego strony. Faktycznie pewnie już się rozgląda za "nowymi możliwościami" Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) co będzie dalej z naszą relacją. Cesarz, Gwiazda, 3 buław + Królowa kielichów. widać, że Pan będzie/jest pod wrażeniem kogoś. Pan ma swoje fantazje, pragnienia, które budzą się w nim i wówczas pragnie je realizować. Póki co jest to w sferze myśli kłębiących się, ale z czasem widać tu inicjatywę Pana wobec kogoś. Królowa kielichów jest jednak stroną bierną i raczej przyjmującą, o ile wykaże taką wolę i chęć owa Pani. Do tanga trzeba dwojga... Edytowane 8 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Tak Daffne, tak myślałam. Koleżance też wychodziła Królowa kieli w rozkładzie na naszą relację tyle że w krzyżu Tutaj została dociągnięta, bo 3 buław to przecież brama, chciałam zobaczyć co tam za nią się kryje, ale z tego co widzę nic ciekawego Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Tak Daffne, tak myślałam. Koleżance też wychodziła Królowa kieli w rozkładzie na naszą relację tyle że w krzyżu Tutaj została dociągnięta, bo 3 buław to przecież brama, chciałam zobaczyć co tam za nią się kryje, ale z tego co widzę nic ciekawego próby kontaktu sie za tym kryją i chęć zbliżenia się Pana do kogoś. Pan zauroczony, więc jesli Pani by reflektowała romans byc może. Pytanie tylko czy Owa Pani mimo jakichś tam emocji będzie chcieć. Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Ciekawe Zobaczę jak to się dalej rozwinie, jeśli będę mieć jakieś informacje na potwierdzenie tej interpretacji to dam znać Aczkolwiek wydaje mi się, że jakaś tam na boku się kręci.. Dziękuję serdecznie! Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Ciekawe Zobaczę jak to się dalej rozwinie, jeśli będę mieć jakieś informacje na potwierdzenie tej interpretacji to dam znać Aczkolwiek wydaje mi się, że jakaś tam na boku się kręci.. Dziękuję serdecznie! aktualnie nic się nie kręci, możesz mi wierzyć... a ja wiele czuje - widzę Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Kurcze Daffne pogubiłam się troszkę, albo nie przeczytałam ze zrozumieniem. Piszesz naturalnie o innej kobiecie w naszym związku, w której on jest zauroczony z tym, że ona jest bierna? Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Kurcze Daffne pogubiłam się troszkę, albo nie przeczytałam ze zrozumieniem. Piszesz naturalnie o innej kobiecie w naszym związku, w której on jest zauroczony z tym, że ona jest bierna? rozumiem Twoje zaciekawienie ) Przede wszystkim nie zapominajmy, że pytamy o wydarzenia, ktore dopiero mają mieć miejsce. Zapytałaś o przyszłość, więc to co może się wydarzyć obecnie jeszcze nie istnieje. Aktualnie sprawa się ma tak, że Pan intensywnie myśli o pewnej Pani, myśli kłębią się w jego głowie, a dotyczą zainteresowania Ową osobą, jest to ciekawość przeplatana jakąś dozą fascynacji, w którą sam siebie intensywnym myśleniem wpędza. Także jak juz sobie namnoży tych myśli na tyle, że będą w nim buzować jak wulkan (bo sam się nie utemperuje) to wówczas zainicjuje kontakt ( 3 buław) pod wpływem tych swoich emocji (gwiazda). Królowa kielichów na ogól nigdy nie zdobywa meżczyzny, to ona jest zdobywana. Kobieta inicjująca cokolwiek to z reguły Królowa buław, czy Królowa monet. Ps. Pan ma problem z kontrolowaniem przepływu własnych emocji, uczuć...może miewać skrajne zachowania emocjonalne, ale też jeśli sie zauroczy może zmierzać wbrew sobie czasem (dziwnie brzmi prawda?) jak ćma do światła. Edytowane 8 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Daffne niesamowicie ciekawe rzeczy piszesz Tutaj faktycznie występuje relatywizm sytuacji, tak na prawdę ciężko powiedzieć kogo ta królowa może oznaczać. Sytuacja wygląda obecnie tak, że on zerwał, a ja się nie odzywam, czekam na jakiś jego ewentualny krok. A co do zachowań emocjonalnych to masz stuprocentową rację i duży plus dla Ciebie. Rozstanie nastąpiło bez żadnych konkretnych powodów, nagle i zupełnie się tego nie spodziewałam. Może faktycznie faceta coś załamało, przypuszczam, że problemy w pracy, ale nie usprawiedliwiam go. Stało się jak się stało, zobaczymy czy pojawi się jakaś jego inicjatywa. Wiem, że myśli, wypada w 9 mieczowej, w 6 pucharów.. Czas pokaże Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Daffne niesamowicie ciekawe rzeczy piszesz Tutaj faktycznie występuje relatywizm sytuacji, tak na prawdę ciężko powiedzieć kogo ta królowa może oznaczać. Sytuacja wygląda obecnie tak, że on zerwał, a ja się nie odzywam, czekam na jakiś jego ewentualny krok. A co do zachowań emocjonalnych to masz stuprocentową rację i duży plus dla Ciebie. Rozstanie nastąpiło bez żadnych konkretnych powodów, nagle i zupełnie się tego nie spodziewałam. Może faktycznie faceta coś załamało, przypuszczam, że problemy w pracy, ale nie usprawiedliwiam go. Stało się jak się stało, zobaczymy czy pojawi się jakaś jego inicjatywa. Wiem, że myśli, wypada w 9 mieczowej, w 6 pucharów.. Czas pokaże ciekawe rzeczy dla kogoś, dla mnie to chleb powszedni Masz racje rozstanie odbyło się bez specjalnego powodu...tzn Pan w głowie wówczas miał chęć samostanowienia, wolności jakby oddechu, ale też już wtedy zaczęły pojawiać sie iskierki myśli o kimś jakby automatycznie. Oczywiście nie twierdze, że ograniczałaś Pana, myślę, że nawet sporo swobody dałaś...jednak Owy Pan jak coś chce to to czyni nie bacząc na konsekwencje... no i potem dzieje sie jak sie dzieje. Eh... Postaw lepiej karty na analizę pozwiązkową bo 3 karty to za mało ogólnie by mówić o przyszłości... Warto zrobić poniższy rozkład z ustaleniem przyszlości np. na 6 miesięcy 1. Początkowa faza wspólnej relacji? 2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? 3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? 4. Jak doszło do zakończenia relacji? 5. Co On myślał podczas zrywania? 6. Co Ona myślała podczas zrywania? 7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? 9. Jego myśli o Niej teraz? 10. Jej myśli o Nim teraz? 11. Jego pragnienia związane z Nią? 12. Jej pragnienia związane z Nim? 13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? 3 karty Edytowane 8 Lipca 2013 przez Daffne dopisek Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Dziękuję Daffne Wynik: 1. Początkowa faza wspólnej relacji? 9 buław - nieufność, obserwowanie, nieangażowanie się; tak też było 2. Co się zmieniło od tamtej pory dla Niego? Królowa monet.. a więc jednak poznał jakąś kobietę 3. Co zmieniło się od tamtej pory dla Niej? Świat - dzięki niemu otworzyłam się na świat, poznałam mnóstwo nowych ludzi 4. Jak doszło do zakończenia relacji? Paź kielichów - On mi się tutaj jawi jako takie rozchwiane emocjonalnie dziecko, chcę, nie chcę, nie wiem.. Może wstydził się, nie wiedział co zrobić, jak to zakończyć, bał się w ogóle zacząć rozmowę, co też się zgadza, bo zrobił to w ostatniej chwili 5. Co On myślał podczas zrywania? 2 monet - wahanie, nie był zdecydowany jak widać i nie był do końca przekonany do mojej osoby 6. Co Ona myślała podczas zrywania? 7 monet - no widać tutaj moje zmartwienie, przede wszystkim sporo myśli, dlaczego.. Ja sobie to dokładnie rozważyłam wszystko, przede wszystkim czy ja nie zrobiłam czegoś co mogłoby do tego doprowadzić 7. Co On myśli o zerwaniu aktualnie? 8 mieczy - jest skrępowany. sam nie wie czy to dobrze czy to źle, widać blokady także emocjonalne, ja mam ciągle poczucie, że on zerwał ze strachu przed naszą rozłąką 8. Co Ona myśli o zerwaniu aktualnie? Król kielichów - no ja się troszkę rozczulam nad tym 9. Jego myśli o Niej teraz? Wisielec - on wie, że ja się nie ugnę, że nie zainicjuję kontaktu 10. Jej myśli o Nim teraz? Paź buław - myślę o nim bardzo ciepło, a przede wszystkim sądzę, że jest może ciut niedojrzały, że jeszcze musi dorosnąć; mnie ten pazik kojarzy się ciągle z kimś kto lubi zabawę, lubi kontakty z ludźmi, że jeszcze nie jest gotowy na stałe związki 11. Jego pragnienia związane z Nią? 8 monet - hmm.. mi ta karta wypada na zwykłych znajomych.. 12. Jej pragnienia związane z Nim? 10 monet - związek, ale taki trwały, poważny 13. Jak zrealizują się w przyszłości ich oczekiwania w byciu parą? (6 miesięcy) Kapłan, 2 pucharów, Koło - też zwróciłam uwagę, bo kapłan na przyszłość pojawia się po raz drugi. Kapłan z 2 pucharów zawsze mi wypadał na poważne związki, ale tu może być tak że będzie powrót, a potem koło wskazuje, że nastąpi to samo co było, ten sam schemat jego działania. Edytowane 8 Lipca 2013 przez Sanya Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 z tego co widzę aktualnie tylko Ty jesteś zaangażowana emocjonalnie i uczuciowo, on jest jakiś taki odległy i nic się na to nie poradzi. Trzeba zaakceptować bo tylko można pogorszyć sytuację. Pragniesz czegoś poważnego, jednak On jeszcze do tego nie dorósł, miewa słomiany zapał, entuzjazm i zrywy że chciałby to i tamto razem, pięknie sobie w głowie układa wspólną przyszłość i żyje tymi marzeniami. Generalnie on ma zdolność materializowania swoich marzeń...czyli potrafi urzeczywistniać to co sobie zamierzy jeśli tylko jest wytrwały...i tu istotne by też w tej relacji był wytrwały. A widać, że znów za jakiś czas cyklicznie sytuacja się powtórzy niestety. I tak w kółko. Będą lepsze chwile, spotkania ciepłe słowa, ale za jakiś czas znów będzie się z tego chciał wymiksować i tak w kółko...bo Pan taki ma już urok... Istotne tu by był wytrwały jak juz pisałam...jego siła determinacji potrafi być ogromna,wówczas nikt nie jest w stanie na niego wpłynać, nawet jakaśtam inna królowa...problem jednak z jego zmiennością,której on sam podświadomie ciągle szuka sukcesywnie co jakiś czas. Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Daffne dziękuję serdecznie za zaangażowanie, pomoc, rozjaśnienie sytuacji Wiem, że pan jest niestały, miał już kilka związków przede mną, liczyłam jednak, że przy mnie zatrzyma się na dłużej, no cóż.. PRzynajmniej wiem na czym stoję, nie jest to to, czego ja oczekuję Pozdrowienia! Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Daffne dziękuję serdecznie za zaangażowanie, pomoc, rozjaśnienie sytuacji Wiem, że pan jest niestały, miał już kilka związków przede mną, liczyłam jednak, że przy mnie zatrzyma się na dłużej, no cóż.. PRzynajmniej wiem na czym stoję, nie jest to to, czego ja oczekuję Pozdrowienia! on może przy Tobie być na dłużej jednak na jego własnych zasadach - czyli takich jak dotąd. Jego zmienność jest niezmienna bo to ukształtowany człowiek. Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Rozumiem Daffne. Czyli jest tutaj szansa na związek i na jego powrót i kontakt z jego strony, z tym, że mam się liczyć z tym, że jednak po jakimś czasie znów będzie chciał coś zmienić w swoim życiu, a ściślej mówiąc po prostu odejść. Jeśli taka jest jego natura to po prostu nie ma tutaj nad czym rozważać, faktycznie jawi się jako człowiek który musi mieć tę swoją przestrzeń wolności, on ma też tendencję do robienia bałaganu w swoim życiu, właśnie przez to niezdecydowanie, wahanie i chęć ciągłych zmian Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 Niestety tak właśnie to będzie wyglądać. Tarot na każdy powrót będzie pokazywać piękne uczucie i może nawet sielankę, która jednak będzie się kończyć dość nieoczekiwanie dla Ciebie z powodu Pana zmienności, o czym karty już nie powiedzą na samym początku. Dlatego lepiej popatrzeć wstecz jak Pan się zachowywał, jeśli akceptujesz taką Pana osobowość trwaj, kochaj, jeśli nie...szkoda czasu... bawić się w podchody do końca życia nie mogąc zaznać spokoju i szczęścia trwałego. Powodzenia Sanya i szcześcia życzę Cytuj
Sanya Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Dziękuję z całego serca Daffne za bezinteresowność Dam znać w razie ewentualnych kroków pana w moją stronę i jak to wszystko się potoczyło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi