Skocz do zawartości

Dzialalnosc wrozebna za Calielem

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co przemawia ZA? - Rycerz Mieczy, 3 Monet, Krolowa Monet ---> XVI Wieza, HB III Cesarzowa

Na pewno mialoby to wreszcie rece i nogi i finansowo by to mnie wsparlo ladnie. Wyszlabym poza dotychczasowe ograniczenia rozne.

Co przemawia PRZECIW? - XIX Slonce, 5 Kielichow, 7 Mieczy ---> XIX Slonce, HB IV Cesarz

Tu nie za bardzo rozumiem. Tak, jakbym cos przekombinowala. Powinnam patrzec bardziej praktycznie i konkretnie na to... bo moge przekombinowac w ktoras strone.

Jak bedzie w praktyce wygladala moja dzialalnosc wrozebna? - II Kaplanka, 6 Kielichow, XVI Wieza + XI Pasja ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc

Nie wiem. Zajelabym sie tym cala soba, ale potem jakbym zmienila zupelnie kierunek i to pozostawila. Ewentualnie zajmujac sie tym odkryla dodatkowo swoja pasje do tego zajecia...

Napisano

Co przemawia ZA? - Rycerz Mieczy, 3 Monet, Krolowa Monet ---> XVI Wieza, HB III Cesarzowa

Uważam, że decyzja byłaby jak najbardziej na miejscu - łatwość w nawiązywaniu kontaktów, stabilność i opanowanie - pokonanie dzięki temu różnych krępujących schematów - w rezultacie zadowolenie, spełnienie, zbieranie plonów

Co przemawia PRZECIW? - XIX Slonce, 5 Kielichow, 7 Mieczy ---> XIX Slonce, HB IV Cesarz

Po początkowym zadowoleniu może nastąpić jakaś chwila załamania - coś możesz przedobrzyć ale podsum mówi, że stanowcze postępowanie powinno dać zadowolenie

Jak bedzie w praktyce wygladala moja dzialalnosc wrozebna? - II Kaplanka, 6 Kielichow, XVI Wieza + XI Pasja ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc

Masz bardzo duży potencjał, wspaniałą intuicję, możesz stać się bardzo dobrym doradcą - zburzenie jakiś schematów wyzwoli u Ciebie dużą siłę przebicia - podsum mówi, że będziesz ludziom przekazywać prawdziwy przekaz kart bez ubarwiania czy mówienia pod oczekiwania odbiorcy.

Moim zdaniem spokojnie mozesz sie realizować

Napisano

Dziekuje Kedry... Rowniez powaznie sie nad tym zastanawiam, z roznych wzgledow...

Twoja interpretacja jest bardzo cenna.

Dziekuje :bukiet:

Gość Mana
Napisano

Masz ku temu zapał, chęci... ale i nie zapominasz o zdrowym rozsądku... to też coś co mogłoby podratować Twój domowy budżet jeśli wróżyłabyś za pieniądze...

uważaj żebyś się nie spaliła, za dużo energii temu nie poświęciła a także i czasu... także mógłby znaleźć się ktoś kto mógłby różne dziwne rzeczy i Tobie rozpowiadać... albo dziwne rzeczy by do Ciebie ściągały :myśli: tak jakoś mi się skojarzyło

Nie zawsze byłaby to sielanka, zmieniałoby to w pewnym stopniu Twe życie... ale masz ku temu zdolności i chęci i zapał więc jeśli nie dasz się przeciwnościom to sam potencjał jako potencjał ku temu masz :)

• Maestro
Napisano

uważam,że poukładasz chaos w Twoim zyciu, ponadto na pewno polepszysz sytuację materialną, dzięki czemu bedziesz mogła być bardziej niezależna i pozwolić sobie na węcej

Będziesz dużo widziała, ale czasem możesz być wręcz przemęcozna, poza tym uważam, że możesz trafiac na nieuczciwych klientów (co np.powiedzą,że zapłacą, a pieniądze nie wpłyną)

podejdziesz powąznie do sprawy, z dużą wiedzą i intuicją,co zresztą widąć w Kapłance,bedzie Ci to sprawiać radość, w tej Wiezy możesz zostać zaskoczona, bo temat wciagnie Ciebie dużo bardziej niż byś nawet przypuszczała:)

• Lubię to! 1
Napisano

Airi... dziekuje slicznie... :bukiet:

Duzo prawdy w tym, co piszesz. Mozliwe wlasnie, ze przeciw jest to, ze moge zaczac dzieki takiemu juz konkretnemu zajmowaniu sie tym... widziec za duzo i nie wszystko to, co bym chciala.

Czesciowo juz tak bywa.

Podsumy tu moga swiadczyc o koniecznosci dzielenia na wazne i niepotrzebne... i oddzielania sie od wszystkiego, co za duzo. Tak w tej chwili poczulam.

Inezko... rowniez dziekuje slicznie za interpretacje. :bukiet:

Co do przemeczenia. Ucze sie rozsadnie z ta energia, ale rzeczywiscie angazuje sie bardziej niz to wskazane... tzn. energetycznie. Chec pomocy... itd... ciagnie energie bardzo.

Chociaz na pewno juz teraz mniej niz kiedys. Teraz jakby bardziej swiadomie szafuje swoja energetyka i chronie siebie.

Napisano

Sarcalko :*

Jak najbardziej za, bo masz spora wiedze, intuicje i sile przebicia;)

Twoje interpretacje sa bardzo doglebne, sa jak noz w serce, gleboko i dotykaja sedna sprawy.

(nie mam nic zlego na mysli, bo piszesz z duzym wyczuciem i empatia).

Przeciw - mozesz dac latwo sie oszukac, ale tez energia... mozesz miec jakies blokady, ktore przelamiesz dopiero podczas praktyki.

ta 5 i 7 silnie mowia o czyjejs nieuczciwosci, moze masz jakas slabosc z walczeniem o swoje, tzw dobre serce, ktore ludzie sa sklonni wykorzystywac,

pompowac do cna, az ogrod Slonca zmieni sie w pole bitwy.

Dzialalnosc mozesz smialo rozpoczac. Masz bardzo mediumiczne karty, ale musizz uwazac przed przejmwoaniem sie i nadmiarem troski o innych, matkowanie im.

Musisz nauczyc sie odcinac od problemow klienta, cos w rodzaju medycyny - operujesz na ciele, wiesz ze moze byc ciezko, widac te cala rope i stany patologiczne, a Ty to kartaimi wycinasz i leczysz. Ale lekarz nie roztrzasa sie nad tym co robi, tylko robi to co musi, i idzie dalej.

Wydaje mi sie, ze musisz byc ostrozna na manipulantow, osoby ktore zeruja na czyjejs uwadze i energii, adreczajac swoimi problemami.

Jak to przezwyciezysz, to pojdziesz jak burza ;)

I ten zapal tez moze Ci po pewnym czasie oslabnac (tak jak i mi, dzis podchodze z duzo wiekszym dystansem).

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Calielu... Duzo sie zgadza w tym, co piszesz. Czesto rzeczywiscie trudno mi ominac osobiste zaangazowanie. Bywaja sytuacje, ze chce bardzo pomoc... jest silna chec pomocy i laduje bardzo swoja energie w to wszystko. To sie bardzo, bardzo zgadza.

Coz... mysle, ze nas wszystkiech nauczy, jak to ma byc... praktyczne wejscie w to. Wtedy dostaniemy z tej strony po lapkach, gdzie robimy cos nie tak. Za bardzo sie angazuje, dostane po energii przykladowo. Zycie i praktyka najlepiej ucza, gdzie wyluzowac, zharmonizowac badz podejsc do czegos inaczej.

Dzieki pieknie za interpretacje. :bukiet:

Co do wrozenia... do tej pory wrozylam, ale w dosc niezorganizowany i chaotyczny sposob, jezeli chodzi o zarobkowanie.

I to sie pokazalo (tez m.in.) wlasnie w Rycerzu Mieczy w pkt. 1. :)

Edytowane przez SacralNirvana
literowka
Gość Daffne
Napisano

Co przemawia ZA?

Rycerz Mieczy, 3 Monet, Krolowa Monet ---> XVI Wieza, HB III Cesarzowa

Za przemiawia fakt, że masz w sobie sporą ilość energii, zapału, co mogłabyś wykorzystać i cieszyć się z formy wymiennej za podejmowane wysiłki. Myślę też, że w jakimś stopniu rozwinęłoby Cię to...intuicja wyostrzyłaby sie jeszcze bardziej, jeszcze łatwiej byłoby Ci wydobywać to co drzemie w Tobie i cały dorobek duchowy :)

Co przemawia PRZECIW?

XIX Slonce, 5 Kielichow, 7 Mieczy ---> XIX Slonce, HB IV Cesarz

Przeciw jest chęć realizowania siebie, spędzania wolnego czasu tez dla siebie...być może wróżąc musiałabyś poświęcać temu czasu więcej aniżeli aktualnie i mogłyby się pojawiać chwile, kiedy pragnęłabyś odetchnąć...małe ucieczki widać. Z tymi kartami kojarzy mi się też czasem..poczucie wyczerpania, będziesz czuła, że nie zawsze możesz pomóc czy doradzić albo zwyczajnie będziesz wróżyć ponad swoje siły...w każdym razie asertywność by tu była potzrebna.

Jak bedzie w praktyce wygladala moja dzialalnosc wrozebna?

II Kaplanka, 6 Kielichow, XVI Wieza + XI Pasja ---> I Mag, HB VIII Sprawiedliwosc

bardzo ładne podejście do ludzi sprawiłoby, że miałabyś sporo chętnych, Twoje trafne spostrzeżenia zyskały by (w sumie już zyskały :D) uznanie, nie wiem czy z czasem nie zrezygnowałabyś sama albo ewentualanie zmieniłabyś podejście...ale też sama w sobie zyskałabyś pewność czy to dobry sposób dla CIebie. Myślę, że jak najbardziej warto spróbować, w praniu przekonasz się czy to jest to co lubisz/chcesz robić :slonko:

Napisano

Jest duże za ale przeciw jest to, ze jeżeli w to pojdziesz, a naprawdę dalabys sobie z tym nieźle rade, mogą "ucierpieć" dzieci. Uznaja, ze masz dla nich za mało czasu.

Napisano

za jest przede wszystkim to, że Ty chciałabyś to robić; Rycerz to pomysł, który nosisz w sobie, masz plan na to, wszystko dopięte na ostatni guzik, Ty już doskonale wiesz, jak chciałabyś pracować z ludźmi, jakby to wyglądało, z jakich kart byś korzystała - plan już jest; za jest także to, że mogłoby stać się Twoim stałym źródłem dochodu, coś co jest pewne i zapracowane własnymi siłami; przede wszystkim przełam się, bo jest jeszcze jakaś bariera (Wieża) - bardziej w Tobie niż jako przeszkoda zewnętrzna, a wtedy śmiało ruszaj do przodu :)

przeciw jest to, że czasem możesz ulec wypaleniu i może pojawiać się konieczność kombinowania, przesuwania umówionych spotkać; a z drugiej strony ostrzeżenie, aby nie robić tego z kimś, tutaj wskazana jest działalność jak najbardziej samodzielna

rozwinie Twoją intuicję, wyostrzy ją jeszcze bardziej na problem drugiego człowieka, zaczniesz dostrzegać jasne rozwiązania, nie będzie wahań i niejasności; tutaj sądzę, że trzeba będzie wykazać się elastycznością i dobrą organizacją, aby ta działalność nie kolidowała z życiem rodzinnym (6 kielichów+Wieża); to może owszem być Twój sposób na życie, jednak przy zachowaniu ciągłej uważności, aby nie popłynąć w to za daleko kosztem innych pasji, rodziny, a także własnych potrzeb (Pasja+6 kielichów+Kapłanka)

• Lubię to! 1