Skocz do zawartości

Działalnośc wróżebna za innymi

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Robiłam juz taki rozkład, ktory był dość pomyślny dla mnie, ale ten jest dokładniejszy..Planuję zacząć kłaść karty odpłatnie już niebawem.Mam mieszane uczucia,co do tego czy sie uda, czy nie, ale kto nie spróbuje, ten się nigdy nie dowie.

Co jest za tym, zebym zaczęła wróżyć w szerszym gronie za opłata?

Giermek Kielichów Król Mieczy Rycerz Monet suma Księzyc/Pustelnik HB Głupiec

to jest dla mnie szansa na zarobek, na pogłebienie mojej wiedzy i mojego doświadczenia

Co jest przeciw...?

4 buław Mag 3 buław Moc suma Wieża/Rydwan HB Rydwan

fakt, że będę musiała więcej czasu spędzić w domu jednak,będzie to nowy etap mojego zycia, ale te kary złe nie są....hmmm...przybędzie mi energii chyba też

Wynik

Król Buław 3 kielichów 4 buław suma Księzyc/Pustelnik HB Rydwan

czy te karty to aby mi wróżenie pokazały?? Widać, że będe sie świetnie bawiła, stane się radosna, znajde swoje miejsce na ziemi:)

Gość Mana
Napisano

coś napiszę tu... ale już nie dzisiaj.... to znak by nie zapomnieć ;)

Napisano

Giermek Kielichów Król Mieczy Rycerz Monet ---> XVIII Ksiezyc

Tu zaznacza sie wlasnie konkretne wykorzystanie talentu do pracy. Musialabys jeszcze sobie poukladac konkretnie co i jak, ale bardzo to wszystko sensowne i moglby to byc walsnie job dla Ciebie.

Co jest przeciw...?

4 buław Mag 3 buław Moc ---> XVI Wieza, HB XVI Wieza i VII Rydwan

Tu jedyne przeciw to takie, ze moglabys za bardzo skupic sie na tym, co juz umiesz i przestac poswiecac sie swoim innym pasjom. Takze w zasadzie nie stoi na przeszkodzie, o ile to zajecie nie ograniczy Cie w innych zajeciach i obowiazkach, jak rowniez pasjach i hobby. Podzielnosc siebie i rownowaga... i przede wszystkim nie zamykac sie w 4 scianach z kartami... i tylko praca... :) Takze przeciw duze tu nie jest.

Wynik

Król Buław 3 kielichów 4 buław ---> XVIII Ksiezyc, HB VII Rydwan

A tu bedziesz pracowac... zaznacza sie wg mnie wspolpraca, mozliwe ze przez neta, w wiekszym gronie... byc moze z jakims mezczyzna... ale i wiecej moze byc osob... tak mysle, ze jakas firma, gdzie bedziesz za pieniazki wrozyla... takie moje skojarzenie.

Napisano

Widać zaangażowanie emocjonalne, dużą wiedzę, stabilizację podsum zachęca aby głęboko wchodzić w siebie, korzystać ze swojej wewnętrznej mądrości - sięgać po nowe

Co jest przeciw...?

uważać żeby nie dać się zamknąć w pewnym schemacie -będziesz czuła potrzebę ciągłych poszukiwań podsum mówi o radykalnej zmianie -szybkiej, nowy etap

Wynik

bardzo ładne perspektywy, spełnienie zamierzeń, dobra komunikacja - znalezienie swojego miejsca - realiacja swoich wewnętrznych planów i rozpoczęcie nowego etapu

Inezko - ja bym tu widziała że rozpoczniesz wspólny nowy etap życia ze swoim przeznaczonym Ci partnerem, z którym właśnie połączą CIę wspólne zainteresowania ezoteryczne - piękny duet stworzycie

Gość Mana
Napisano

Twoje pragnienia, także talent, który ku temu masz. Jesteś wstanie również jeśli trzeba podejść do pewnych spraw z dystansem, co jest istotne by móc szerzej na sprawy spojrzeć. Za również są sprawy związane z dopływem gotówki. To nijako pomogło Ci się rozwinąć... ;)

Co jest przeciw...?

nieraz będziesz mogła czuć się wyczerpana, z głową jakby zupełnie gdzie indzie a nie zajmując się przyziemnymi własnymi sprawami. Być może wskazują też, że miałabyś miej czasu dla siebie i bliskich...

Wynik

To "praca", która wymagałaby od Ciebie sporo, ale i przynosiłaby sporo emocji. Być może dowiedziałabyś czegoś więcej o sobie.... poradziłabyś sobie, jeśli tylko sobie postanowisz, że chcesz to robisz... choć nie zawsze będzie różowo ;P ale satysfakcję też z tego będziesz miała i radość :>