ivi123 Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 1. Cy jest szansa na powrót związku- GEBO- wygląda na to że tak 2. Co powinnam zrobić - WUNJO odwrócone- powinnam zapomnieć o przeszłości ? 3. Co się wydarzy- KENAZ- hmmm... wpadnę w sidła namiętności? 4. Jaki będzie finał jeśli się zastosuje do rady- PERTHO- nowe poczętki, powrót dawnej miłości hmmm... ogólnie chyba powinnam zająć sie sobą, a związek wygląda na to że jeszcze sie odnowi.... jak wam się wydaje... Cytuj
agaMAJ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 1) Zyskasz tyle ile sama dasz. 2) wydaje się mi, że tu nie wiele zależy od Ciebie 3)Możecie wylądować w łóżku 4)ale nie wiem czy coś z tego jeszcze będzie... tak to widzę, przykro mi. Cytuj
bylica Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 1) dokładnie - ile włożysz w związek, tyle w nim zyskasz. 2) widziałabym tutaj raczej znaczenie Wunjo mówiące o rozkoszy - zatem może większa otwartość seksualna i bezpruderyjność? (to ta runa, nie następna wskazywałaby na możliwe łóżko). 3) Kenaz moim zdaniem wskazywałoby na stan niezdrowy - może uzależnienie od partnera, które stało/stanie się źródłem konfliktów? Jakaś bolączka, biorąc pod uwagę intencję rozkładu międzyludzka, między Tobą i paretnerem. Coś, co będzie "wrzodem" na Waszym związku. 4) Pertho to wielka niewiadoma, ślepy los. Zatem nie wiadomo, co z tego będzie na dłuższą metę. Cytuj
ivi123 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 hmmm... dziękuję... w sumie runy mi niczego konkretnego nie powiedziały... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi