Mgła Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 To ten Pan od rozkładu z Wisielcem Chyba już zdrowy, więc myślę, żeby napisać co z tym spotkaniem. Zweryfikuję, jak się zbiorę i do niego napiszę (a ciężko ciężko, bo to przecież on powinien ;-)) odpowiedź: 9 pucharów tło: paź denarów, Sprawiedliwość podsuma -----> Kapłanka W głębi ducha będzie zadowolony, podłechce to jego ego, ale jak to "9" - raczej nie widać tu chęci wymiany. I ta 9 pucharów i paź denarów, to mało ruchliwe karty, więc pewnie entuzjazmu nie będzie. Sprawiedliwość - nie wiem jak interpretować, powiązałabym z Kapłanką, że po prostu z kimś się spotyka obecnie i stąd wyniknie brak zainteresowania spotkaniem ze mną. Cytuj
Fall Napisano 8 Lipca 2013 Napisano 8 Lipca 2013 (edytowane) Myślę, że Pan się ucieszy, 9-tka to też karta towarzyskości i gościnności...Nie wiem na co był chory, ale widać w sądzie powrót do zdrowia, a w paziu potrzebę opieki nad nim i poświęcania mu uwagi w czasie choroby..Chyba za bardzo się przyzwyczaił, że jakaś kobieta (kapłanka-matka, siostra?) nad nim skakała i będzie oczekiwał czegoś podobnego od Ciebie..Będzie chciał nadal być w centrum uwagi, tak w tej 9-ce widzę też troszkę egoistyczną i rozczeniową postawę..Ale może to tylko moje mylne wrażenie..:-) Edytowane 8 Lipca 2013 przez Fall Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Ucieszy sie. Byc moze na te propozycje jakis czas czeka lub sam rozwaza. Mozliwe jednak, ze poprosi Cie o cierpliwosc... i powie, ze tak... ale chwile to musi poczekac czy jakos tak. W kazdym razie bedzie mu bardzo milo. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lipca 2013 Maestro Napisano 9 Lipca 2013 Ja uważam, że się ucieszy i zaproponuje termin, który będzie pasował i Tobie i jemu. Paź denarów to karta kontaktowa, a podsuma Kapłanka to nie inna kobieta, ale informacja dla Ciebie, że powinnaś kierowac się wyczuciem i intuicją...No i cierpliwością Cytuj
Mgła Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 obyście miały rację ja ostatnimi czasy boję się wychodzić z inicjatywą, bo przeważnie nic dobrego dla mnie z tego nie wychodzi... Cytuj
panna.marta Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 moim zdaniem ucieszy sie i da Ci pozytywna odp co do spotkania. Paz denraow moim zdaniem wskazuje osobe przyjamujaca zaproszenie (mezczyne), kaplanka moze wskazywac na Ciebie lub sytuacje w ktorej musisz uzbroic sie w cierpliwosc zenim dojdzie do tego spotkania. Cytuj
Mgła Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 Weryfikacja: Zaproponowałam najbliższy weekend, napisał, że wyjeżdża służbowo - ok - wierzę. Ale nie zaproponował innego terminu. Koniec z moim wychodzeniem z inicjatywą Cytuj
panna.marta Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 hmmm..kaplanka w sumie wskazuje na cierpliwe czekanie,wiec to by sie zgadzalo,ale reszta chyba nie. A tak poza magia i kartami-nie wychodz, niech sam sie postara. Cytuj
Fall Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Ja też myślę, że teraz ruch należy do Niego..Jeśli sam nie zaproponuje spotkania, to niestety raczej mu nie zależy..Achhhh.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Weryfikacja: Zaproponowałam najbliższy weekend, napisał, że wyjeżdża służbowo - ok - wierzę. Ale nie zaproponował innego terminu. Koniec z moim wychodzeniem z inicjatywą No... tak wlasnie mi sie tez widzialo, ze bedzie musialo to poczekac. Podsum HB calego rozkladu to Gwiazda i Sprawiedliwosc... to upatrywanie tez terminu gdzies dalej w dalszej przyszlosc, jak bedzie ku temu okazja. Ale teraz daj sie juz jemu wykazac. Ze swojej strony zrobilas, co moglas. Wie, ze Ci zalezy. To on odmowil... wiec teraz on powinien Ci cos zaproponowac w zamian. Cytuj
Mgła Napisano 10 Lipca 2013 Autor Napisano 10 Lipca 2013 Ja myślę, że jakby miał coś zaproponować, to by to wczoraj zrobił, a on nawet nie napisał, że zgadamy się w inny terminie. Dla mnie to the end. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi