Skocz do zawartości

Jak zareaguje na wiadomość z propozycją spotkania?

Mgła

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To ten Pan od rozkładu z Wisielcem :) Chyba już zdrowy, więc myślę, żeby napisać co z tym spotkaniem. Zweryfikuję, jak się zbiorę i do niego napiszę (a ciężko ciężko, bo to przecież on powinien ;-))

odpowiedź: 9 pucharów

tło: paź denarów, Sprawiedliwość

podsuma -----> Kapłanka

W głębi ducha będzie zadowolony, podłechce to jego ego, ale jak to "9" - raczej nie widać tu chęci wymiany. I ta 9 pucharów i paź denarów, to mało ruchliwe karty, więc pewnie entuzjazmu nie będzie. Sprawiedliwość - nie wiem jak interpretować, powiązałabym z Kapłanką, że po prostu z kimś się spotyka obecnie i stąd wyniknie brak zainteresowania spotkaniem ze mną.

Napisano (edytowane)

Myślę, że Pan się ucieszy, 9-tka to też karta towarzyskości i gościnności...Nie wiem na co był chory, ale widać w sądzie powrót do zdrowia, a w paziu potrzebę opieki nad nim i poświęcania mu uwagi w czasie choroby..Chyba za bardzo się przyzwyczaił, że jakaś kobieta (kapłanka-matka, siostra?) nad nim skakała i będzie oczekiwał czegoś podobnego od Ciebie..Będzie chciał nadal być w centrum uwagi, tak w tej 9-ce widzę też troszkę egoistyczną i rozczeniową postawę..Ale może to tylko moje mylne wrażenie..:-)

Edytowane przez Fall
Napisano

Ucieszy sie. Byc moze na te propozycje jakis czas czeka lub sam rozwaza. Mozliwe jednak, ze poprosi Cie o cierpliwosc... i powie, ze tak... ale chwile to musi poczekac czy jakos tak. W kazdym razie bedzie mu bardzo milo.

• Maestro
Napisano

Ja uważam, że się ucieszy i zaproponuje termin, który będzie pasował i Tobie i jemu. Paź denarów to karta kontaktowa, a podsuma Kapłanka to nie inna kobieta, ale informacja dla Ciebie, że powinnaś kierowac się wyczuciem i intuicją...No i cierpliwością:)

Napisano

obyście miały rację :) ja ostatnimi czasy boję się wychodzić z inicjatywą, bo przeważnie nic dobrego dla mnie z tego nie wychodzi...

Napisano

moim zdaniem ucieszy sie i da Ci pozytywna odp co do spotkania. Paz denraow moim zdaniem wskazuje osobe przyjamujaca zaproszenie (mezczyne), kaplanka moze wskazywac na Ciebie lub sytuacje w ktorej musisz uzbroic sie w cierpliwosc zenim dojdzie do tego spotkania.

Napisano

Weryfikacja:

Zaproponowałam najbliższy weekend, napisał, że wyjeżdża służbowo - ok - wierzę. Ale nie zaproponował innego terminu.

Koniec z moim wychodzeniem z inicjatywą :(

Napisano

hmmm..kaplanka w sumie wskazuje na cierpliwe czekanie,wiec to by sie zgadzalo,ale reszta chyba nie. A tak poza magia i kartami-nie wychodz, niech sam sie postara.

Napisano

Ja też myślę, że teraz ruch należy do Niego..Jeśli sam nie zaproponuje spotkania, to niestety raczej mu nie zależy..Achhhh..

Napisano
Weryfikacja:

Zaproponowałam najbliższy weekend, napisał, że wyjeżdża służbowo - ok - wierzę. Ale nie zaproponował innego terminu.

Koniec z moim wychodzeniem z inicjatywą :(

No... tak wlasnie mi sie tez widzialo, ze bedzie musialo to poczekac. Podsum HB calego rozkladu to Gwiazda i Sprawiedliwosc... to upatrywanie tez terminu gdzies dalej w dalszej przyszlosc, jak bedzie ku temu okazja.

Ale teraz daj sie juz jemu wykazac. Ze swojej strony zrobilas, co moglas. ;)

Wie, ze Ci zalezy. To on odmowil... wiec teraz on powinien Ci cos zaproponowac w zamian.

Napisano

Ja myślę, że jakby miał coś zaproponować, to by to wczoraj zrobił, a on nawet nie napisał, że zgadamy się w inny terminie. Dla mnie to the end.