Skocz do zawartości

Prosba o interpretacje > pozniejsza weryfikacja

Gość Gość3

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość3
Napisano (edytowane)

Prosba mojego nieszczesliwego znajomego ,ktory ma za niedlugo urodziny / nie lubi tego dnia / zapytalam karty :

1) w jakim towarzystwie spedzi ten dzien ?

Diabel -Sprawiedliwosc - Ksiezyc

nie ma zielonego pojecia co to ,wyczytalam w ksiezkach ze Diabel i Sprawiedliwosc to organizacja polityczna !?!?!?!?

a jak dla mnie to to towarzystwo bedzie jakies podejrzane ,speluny ? ...albo spedzi je samotnie ? bo nic nie planuje w ten dzien

2) jakie emocje mu towarzyszyc ?

VI Bulaw-Smierc -As pucharow

Radosc moze jakas byc ,a potem biedak moze sie upic i tyle no na Smierc . Albo jak to on bedzie rozpamietywal wszystko ,ze wszystko kiedys sie konczy .

Zawsze w ten dzien ma taki wisielczy humor .

Weryfikacja bedzie na pewno ,jak do niego zadzwonie ...po tych urodzinach

czekam jak zawsze na Wasze interpretacje

Edytowane przez Gość3
korrekta
Napisano

Diabel -Sprawiedliwosc - Ksiezyc Towarzystwo "alkoholowe" mi się nasuwa na myśl, ale zaznaczam, że ten diabeł obok sprawiedliwości jest niepokojący, raz taka sekwencja wypadła mi na osobę mającą problemy z prawem.

VII Bulaw-Smierc -As pucharow - Hmm.. Wydaje mi się, że pojawia się tutaj uświadomienie sobie nieuchronności pewnych wydarzeń, że czegokolwiek człowiek by nie robił (7 buław) to zmiany są koneczne (śmierć), że czas postępuje do przodu i rozpoczynamy coś od nowa (As kielichów)., w tym wypadku kolejny rok życia :)

Gość Gość3
Napisano
Diabel -Sprawiedliwosc - Ksiezyc Towarzystwo "alkoholowe" mi się nasuwa na myśl, ale zaznaczam, że ten diabeł obok sprawiedliwości jest niepokojący, raz taka sekwencja wypadła mi na osobę mającą problemy z prawem.

VII Bulaw-Smierc -As pucharow - Hmm.. Wydaje mi się, że pojawia się tutaj uświadomienie sobie nieuchronności pewnych wydarzeń, że czegokolwiek człowiek by nie robił (7 buław) to zmiany są koneczne (śmierć), że czas postępuje do przodu i rozpoczynamy coś od nowa (As kielichów)., w tym wypadku kolejny rok życia :)

______________________--

sorry ,zle wpisalam zamiast VII bulaw maj byc VI bulaw ...wiec moze bedzie sie cieszyc z ze zmian .

problemy z prawem to ten X ma ...i to wielkie .

dzieki za cenne uwagi ....

Napisano

Jeśli diabeł i sprawiedliwość mogą oznaczać problemy z prawem, to w połączeniu z księżycem mniemam, że spędzi urodziny w towarzystwie kolesi, którzy chowają się przed wymiarem sprawiedliwości z powodu jakichś machlojek..Ewentualnie sam będzie musiał gdzieś się zamelinować, żeby policaja go nie znalazła ;-)

Myślę, że może postanowi w jakiś sposób wziąć odpowiedzialność za swoje życie (6 buław) i skończyć z dotychczasowym trybem/stylem życia(śmierć)? ..Zacznie nowy etap-może bardziej skupi się na rodzinie, na życiu uczuciowym..? W podsumie wychodzi sprawiedliwość, czyli będzie chciał pozałatwiać wszystkie sprawy legalnie, jeśli ma jakieś zatargi z prawem będzie chciał naprawić błędy, przyznać się do winy, być może odbyć karę, żeby zacząć wszystko od nowa,z czystym kontem..6 buław oznacza też punkt zwrotny w życiu, podążanie ścieżką prawa..

Myślę, że poczuje silną potrzebę zmiany dotychczasowego życia..I mu się to uda :-)))