Sanya Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) Jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w ciągu najbliższych 3 miesięcy? Cesarz + Koło fortuny + Królowa monet Ja tutaj widzę, że nie pojawi się żaden stały związek, jedyne co może mnie czekać to dobra zabawa. Ewentualnie też konieczność dostosowania się do zmian - kiedyś byłam z kimś, ale okoliczności się zmieniły i muszę zaakceptować bycie singlem Edytowane 9 Lipca 2013 przez Sanya Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lipca 2013 Maestro Napisano 9 Lipca 2013 Jak dla mnie to możesz nieoczekiwanie poznac mężczyznę, który jest Tobie pisany, będziesz z tego powodu zadowolona i poczujesz się prawdziwą kobietą. Mężczyzna ten może być męski i dominujący;) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Tu widac relacje z jakims pantem, kto wie czy nie karmicznym, ktora rozpocznie sie po prostu przyjaznia. A dalej moze sie z tego cos rozwinac. Takze nie romansowo a poprzez przyjazn... bardziej. I bardzo mozliwa karma tez. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Poznasz na pewno!Moze na temat tego czy to trwaly i staly zwiazek karty niemowia,ale wskazuja Ci po prostu kogos silnego, wladczego jednym slowem bardzo meskiego.Ktos kogo zeslal Ci los i powinnas sie temu poddac, zaryzykowac, wejsc w ten uklad. Dzieki niemu poczujesz sie bezpieczna,kochana i spelniona. Poczujesz,ze niczego Ci przy nim nie brakuje. Czego Ci tez zycze. Czekamy na weryfikacje M. 1 Cytuj
Gość Nayala Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 może pojawić się mezczyzna poznany w trakcie pracy, albo jakiś twopich dzialan, związanych z finansami, załatwianiem jakiś spraw fajny facet ,ale trochę dominujący. Cytuj
Sanya Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 Dzięki dziewczyny A więc czekamy 3 miesiące na weryfikację Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) Jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w ciągu najbliższych 3 miesięcy? Cesarz + Koło fortuny + Królowa monet-> suma Koło Fortuny/Mag; HB - Umiarkowanie/Kapłan ja uważam, ze Cesarz z pierwszej karty to ktoś kto jeszcze ma wpływ na Panią, a jest to ktoś z przeszłości. Pani jest po rozstaniu, singielka...w związku z czym widać, że rozmyje się to...a Pani ruszy dalej z nowymi pomysłami i planami przed siebie. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Fall Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Poznasz na pewno!Moze na temat tego czy to trwaly i staly zwiazek karty niemowia,ale wskazuja Ci po prostu kogos silnego, wladczego jednym slowem bardzo meskiego.Ktos kogo zeslal Ci los i powinnas sie temu poddac, zaryzykowac, wejsc w ten uklad. Dzieki niemu poczujesz sie bezpieczna,kochana i spelniona. Poczujesz,ze niczego Ci przy nim nie brakuje. Czego Ci tez zycze. Czekamy na weryfikacje M. Ja bym te karty identycznie zinterpretowała!!! ;-) Dodam od siebie, że w podsumie również wychodzi koło fortuny..Wydaje mi się, że to będzie związek karmiczny, oraz że Pana poznasz zupełnie przypadkowo ;-) 1 Cytuj
Vivere Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Cesarz + Koło fortuny + Królowa monet Zauroczenia czy rozkochania nie widzę, nowego "okazu' westchnień tez, póki co, nie. Wzmocni się Twoje poczucie wartości, nabierzesz wiary w siebie i własne możliwości. Staniesz się silniejsza. 1 Cytuj
Sanya Napisano 10 Lipca 2013 Autor Napisano 10 Lipca 2013 Iridos - jestem po prostu po rozstaniu, nie był to formalny rozwód. Daffne, Vivere, też miałam takie odczucia, że wejdę w nowy etap Bridaa - tutaj też sporo racji, bo wracam do miasta, w którym mieszka mój były chłopak, a nie dość tego będziemy mieć do siebie kilkadziesiąt metrów, ale nie biorę powrotu pod uwagę, choć na pewno się spotkamy. Cytuj
Sanya Napisano 22 Października 2013 Autor Napisano 22 Października 2013 WERYFIKACJA Daffne, Vivere, miałyście rację. Nie pojawił się nikt nowy, natomiast ja zajęłam się sobą, odłożyłam trochę pieniędzy i zainwestowałam w wygląd, generalnie skupiłam się na sobie i zgadza się kwestia dotycząca poczucia własnej wartości - zdecydowanie się wzmocniło:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi