Skocz do zawartości

Uczucia na najbliższe 3 miesiące

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w ciągu najbliższych 3 miesięcy?

Cesarz + Koło fortuny + Królowa monet

Ja tutaj widzę, że nie pojawi się żaden stały związek, jedyne co może mnie czekać to dobra zabawa. Ewentualnie też konieczność dostosowania się do zmian - kiedyś byłam z kimś, ale okoliczności się zmieniły i muszę zaakceptować bycie singlem :)

Edytowane przez Sanya
  • Maestro
Napisano

Jak dla mnie to możesz nieoczekiwanie poznac mężczyznę, który jest Tobie pisany, będziesz z tego powodu zadowolona i poczujesz się prawdziwą kobietą. Mężczyzna ten może być męski i dominujący;)

• Lubię to! 1
Napisano

Tu widac relacje z jakims pantem, kto wie czy nie karmicznym, ktora rozpocznie sie po prostu przyjaznia. A dalej moze sie z tego cos rozwinac.

Takze nie romansowo a poprzez przyjazn... bardziej. I bardzo mozliwa karma tez.

• Lubię to! 1
Napisano

Poznasz na pewno!Moze na temat tego czy to trwaly i staly zwiazek karty niemowia,ale wskazuja Ci po prostu kogos silnego, wladczego jednym slowem bardzo meskiego.Ktos kogo zeslal Ci los i powinnas sie temu poddac, zaryzykowac, wejsc w ten uklad. Dzieki niemu poczujesz sie bezpieczna,kochana i spelniona. Poczujesz,ze niczego Ci przy nim nie brakuje. Czego Ci tez zycze. Czekamy na weryfikacje :D

M.

• Lubię to! 1
Gość Nayala
Napisano

może pojawić się mezczyzna poznany w trakcie pracy, albo jakiś twopich dzialan, związanych z finansami, załatwianiem jakiś spraw :)

fajny facet ,ale trochę dominujący.

Napisano

Dzięki dziewczyny :buziak: A więc czekamy 3 miesiące na weryfikację :)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w ciągu najbliższych 3 miesięcy?

2dkfpqs.pngvhsrxw.png2mq100p.png

Cesarz + Koło fortuny + Królowa monet-> suma Koło Fortuny/Mag; HB - Umiarkowanie/Kapłan

ja uważam, ze Cesarz z pierwszej karty to ktoś kto jeszcze ma wpływ na Panią, a jest to ktoś z przeszłości. Pani jest po rozstaniu, singielka...w związku z czym widać, że rozmyje się to...a Pani ruszy dalej z nowymi pomysłami i planami przed siebie.

Edytowane przez Daffne
Napisano
Poznasz na pewno!Moze na temat tego czy to trwaly i staly zwiazek karty niemowia,ale wskazuja Ci po prostu kogos silnego, wladczego jednym slowem bardzo meskiego.Ktos kogo zeslal Ci los i powinnas sie temu poddac, zaryzykowac, wejsc w ten uklad. Dzieki niemu poczujesz sie bezpieczna,kochana i spelniona. Poczujesz,ze niczego Ci przy nim nie brakuje. Czego Ci tez zycze. Czekamy na weryfikacje :D

M.

Ja bym te karty identycznie zinterpretowała!!! ;-)

Dodam od siebie, że w podsumie również wychodzi koło fortuny..Wydaje mi się, że to będzie związek karmiczny, oraz że Pana poznasz zupełnie przypadkowo ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Cesarz + Koło fortuny + Królowa monet

Zauroczenia czy rozkochania nie widzę, nowego "okazu' westchnień tez, póki co, nie.

Wzmocni się Twoje poczucie wartości, nabierzesz wiary w siebie i własne możliwości. Staniesz się silniejsza.

• Lubię to! 1
Napisano

Iridos - jestem po prostu po rozstaniu, nie był to formalny rozwód.

Daffne, Vivere, też miałam takie odczucia, że wejdę w nowy etap :)

Bridaa - tutaj też sporo racji, bo wracam do miasta, w którym mieszka mój były chłopak, a nie dość tego będziemy mieć do siebie kilkadziesiąt metrów, ale nie biorę powrotu pod uwagę, choć na pewno się spotkamy.

• 3 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA

Daffne, Vivere, miałyście rację. Nie pojawił się nikt nowy, natomiast ja zajęłam się sobą, odłożyłam trochę pieniędzy i zainwestowałam w wygląd, generalnie skupiłam się na sobie i zgadza się kwestia dotycząca poczucia własnej wartości - zdecydowanie się wzmocniło:)