Gość Nayala Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) Giermek mieczy, as denarów, 9 kielichów ( ogólnie) mam wrażenie, ze dalsze poszukiwanie pracy i imprezy...spotkania.. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Nayala Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Paziek Mieczy, As Monet, 9 Kielichow ---> XIV Umiarkowanie, HB X Kolo Fortuny Tu jakas okazja moze sie pojawic, ktora Cie zadowoli. Mozliwe wlasnie, ze zawodowo. Ktos moze sie odezwac i cos Ci zaproponowac. Takze przyjrzyj sie temu, bo mozliwe zadowolenie w efekcie. Ewentualnie jakas fajna imprezka moze sie zapodac lub spotkanie z kims... pogaduchy z fajna osoba tez czasem tymi kartami mi sie pokazuja... nawet te netowe. Ale takie, ktore autentycznie ciesza... np. z facetem swietnym. Cytuj
Fall Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Ja to widzę tak, że będziesz poszukiwać informacji na temat możliwości zatrudnienia, może nowych ogłoszeń będziesz szukać, pytać wśród znajomych i rodziny.. Ale że nie samą pracą człowiek żyje wysiłek włożony w poszukiwanie zatrudnienia będziesz odreagowywać na spotkaniach towarzyskich :-))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 będziesz korzystać z uroków życia i może słoneczka jesli tylko pogoda dopisze...spotkanie towarzyskie sprawią, że humor Ci się poprawi ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi