Skocz do zawartości

jak przebiegnie spotkanie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

kochane mam prosbe o pomoc w interpretacji. W piatek mam spotkanie w wiekszej grupie ludzi/rodzinne.

Jak przebiegnie to spotkanie, w jakiej atmisferze, ostatnio nie bylo zbyt przyjemne.

Oto karty:

przelozenie: krol denarow, krolowa kielichow, giermek kielichow.

rozklad: as denarow, 7 denarow, papiez, diabel podsumowanie -> rycerz denarow.

ogolnie widac towarzyska atmosfere,ucztownie, aczkolwiek chyba nie bedzie mi sie na tym spotkaniu podobalo i bede czekala na to az ono sie skonczy. Mysle tez,ze atmosfera tez nie bedzie zbyt mila (diabel), podsumowanie skazuje, by jednak zachowac przyjacielska postawe i zrowy rozsadek na spotkaniu.

Kto rzuci okiem na karty i poda swoja interpretacje?Nie chcialabym sie tu kierowac moimi emocjami i udczuciami.

dzieki!M.

Napisano

dziewczyny, blagam rzuccie okiem, bo ja juz sie w ogole zastanawiam czy tam pojsc ehhh

Gość Nayala
Napisano

a czy Ty pracujesz? albo spotykasz się docinkami,ze nie?

Gość Nayala
Napisano

idealnie :) as denarów a potem 7 denarów jako oczekiwanie na prace i papież a przy nim diabel - ociec i docinkiz tego tytułu :D znam to z autopsji :D ale u mnie matka bardziej. możecie się w tej kwestii pospinać- przeżyjesz, nie ma co wiesz co robisz i tego się trzymaj. Pokaz,ze masz plan _ rycerz denarów i pomysl na to wszystko. z przelozenia widać ciebie z rodzina po prostu. Będzie cie to dranizc,ale musimy to przeboleć :) ZNAM TEN BOL

Napisano

hehe, o rany Wy jestescie mistrzyniami na prawde. No i wlasnie tak myslalam,ze ten diabel wszystko popsul i widze,ze tego nie unikne.Oni maja inna wizje na to a ja inna i tylko sa klotnie. Inna wizje ma moja dalsza rodzina, moja najblizsza rodzinka jest zawsze za mna :)

Nyala dziekuje Ci serdecznie.

Gość Nayala
Napisano

nie ma sprawy,al eja się mogę myli(akurat ja tu mistrzynią nei jestem) może po rpostu poooopijecie :D? w tym diable. Nie nastawiaj się zle.

Napisano

jest tak jak piszesz ;) papiez wskazywalby idealnie osobe, ktora prowokuje,ale jesli Twoim zdaniem nie bedzie to takie bardzo zle, to moze przezyje.

Gość Nayala
Napisano

no kapłan to jest cirezki typ a już wpolaczeniu z cesarzem to człowiek ma ochote kopnąc go w dupe...

Napisano

Ja myślę, że ktoś, kto uważa się za autorytet w Twojej rodzinie (co nie znaczy, że nim naprawdę jest ;-) będzie Ci właśnie suszył o pracę głowę..Ten diabeł to taki manipulant i prowokator, złośliwiec i zazdrośnik, ale będzie właśnie ubrany w świątobliwy płaszczyk papieża..Czyli pod przykrywką troski o Twoje dobro będzie przemycał w swoich wypowiedziach jakieś złośliwe uwagi, kąśliwe komentarze..Trzeba okazać cierpliwość i spokój, ogólnie to nie widzę dramatu na tym spotkaniu, więc nie będzie źle ;-)

Napisano

dziekuje kochane, sprawa sie rozwiazala,takze juz nie trzeba interpretowac- wymislilam wyjscie awaryjne he he:bukiet:

Napisano
dziekuje kochane, sprawa sie rozwiazala,takze juz nie trzeba interpretowac- wymislilam wyjscie awaryjne he he:bukiet:

Hehe :-))) To fajnie :-)