kkosma Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Jestem bliźnikiem, a mój patner wagą i wydaje mi sie, że to dobry duet )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 To bardzo dobrana para. Tworzą związek harmonijny i zgodny. Oboje nie lubią się nudzić, razem będą więc stałymi bywalcami ciekawych kawiarni, klubów, kin czy teatrów. Pan Waga będzie dogadzał i zgadywał pragnienia swojej partnerki. Pani Bliźnięta będzie dostarczać partnerowi coraz to nowych rozrywek i artystycznych inspiracji. Oboje nie są małostkowi i nie przykładają wagi do szczegółów. Nie będą więc kłócić się czy na siebie obrażać. Pani Bliźnięta powinna wziąć na siebie rolę osoby decydującej i dominującej w związku. Aby związek przetrwał długo, powinni po pierwszym okresie fascynacji zamieszkać ze sobą. Inaczej ich miłość przerodzi się w przyjaźń, a seksualna fascynacja przeniesie się na innych partnerów. Źródło opisu to: Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Jesteście oboje bardzo towarzyscy. Spotkania, dyskusje to Wasze ulubione zajęcia. Łączy Was racjonalizm i rozsądek, dlatego łatwo potraficie się zrozumieć. Rozważając problemy, staracie się ujmować je logicznie i przestrzegać zasady równości oraz sprawiedliwości. Czasem trudno jest Wam podjąć stanowczą decyzję. Łączą Was wspólne zainteresowania i podobne postrzeganie rzeczywistości. Inteligencja, błyskotliwość i opanowanie to cechy, które cenicie w sobie nawzajem. Twój partner uwielbia rozmawiać, polemizować i gdyby można, dyskusjom nie byłoby końca. Ty zaś, troskliwie pielęgnując Wasz związek, zawsze gotowa jesteś na kompromis. Nie ma sytuacji, z której nie znalazłabyś wyjścia. Źródła opisów to: Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski oraz Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts