serce26 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 proszę o pomoc w interpretacji jest to dla mnie ważna relacja , dodam , że darzę uczuciem tego człowieka jednak nie wiem co z nim jak to jest u niego/ nie odzywamy się do siebie , nie dawno przyjechał do mojego miasteczka. Pomyślałam, że postawię rozkład na nas. co ja wnoszę w tę relację - 9 buław- próbuje walczyć z tym uczuciem, mimo wszystkiego ciągle się nie poddaję. co mam w głowie 5 denarów- brak mi go ,brak bliższej relacji. co mam w sercu-wisielec- przyglądam się temu , wyjechałam teraz na wieś by przemyśleć wszystko. co pokazuje na zewnątrz- 7 kielichów - że w ciąż o nim myślę. co on wnosi w relacje rycerz denarów- tutaj nie wiem co ma w głowie- giermek mieczy-jest ciekawy mnie , co się ze mną dzieje? co ma w sercu -pustelnik- też się odsuwa by wszystko przemyśleć, może czuć się samotny. co pokazuje na zewnątrz -śmierć- że coś się definitywnie zmieniło i nie wróci. jak ułoży się nasza relacja w najbliższe miesiące - wieża 4 mieczy as buław- oh dobrze , że jest tutaj as wszystko ruszy dostaniemy ponownie nową szansę , koniec zastoju?. kto wykona pierwszy ruch - ja -5 kielichów-rycerz mieczy-kochankowie on-5 denarów-rycerz denarów-koło fortuny rada dla mnie - giermek kielichów-? ah jeszcze zapytałam kart jakie wrażenie na nim wywarłam , ale 1 kartę wyciągnęłam - 8 buław. Proszę o pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 co ja wnoszę w tę relację - 9 buław - obawiasz się aktualnie, troszkę odizlowałaś by by zapewne przemyśleć sposoby działania, przy okazji odpocząć i nabrać sił do dalszej walki o relacje co mam w głowie 5 denarów - czujesz na dany moment brak wzajemności emocjonalnej...wycofujesz się i po trosze bezsilność w głowie się pojawia.Mieszanka uczuć. co mam w sercu-wisielec - w sercu zawieszene emocjonalne...tak jakbyś wyłączyła "uczucia" by nie cierpieć co pokazuje na zewnątrz- 7 kielichów - pokazujesz że ładujesz bateryjki wśród przyrody...słoneczka by się zregenerować i pozytywniej myśleć. Jest Ci to potrzebne. Ukojenie wnętrza co on wnosi w relacje rycerz denarów - wnosi chęć kontynuowania znajomości, ale jako ciepłe koleżeństwo...przynajmniej na dany moment co ma w głowie- giermek mieczy - w głowie pełno frustracji, złości jakiejś formy buntu, który sprawia że czuje potrzebę izolowania się. Może czuć on sam potzrebę bronienia własnych racji, poglądów czy podejścia do relacji...może niestety odbiegać jego wizja od Pani. Stąd konflikt. co ma w sercu -pustelnik - poczucie samotności...dość duże. W głowie ma jakieś swoje wizje...coś go pochłania aktualnie co pokazuje na zewnątrz -śmierć - że to koniec.... jak ułoży się nasza relacja w najbliższe miesiące - wieża 4 mieczy as buław->Świat/Cesarzowa - będzie dość nagły koniec albo już był, będzie czas dochodzenia do siebie w odosobnieniu kazde z Was, około miesiąca Wam zajmie, po miesiącu czyli na przełomie sierpnia/września moze ponownie odezwać się by chcieć naprawić co zepsuł. kto wykona pierwszy ruch - ja -5 kielichów-rycerz mieczy-kochankowie->Kochankowie Ty wykonasz pierwszy ruch, ale KOchankowie na końcu wskazują,że po odezwaniu się będziesz czuła...niepewność...na przemian z nadzieją. Chyba on musi chcieć. on-5 denarów-rycerz denarów-koło fortuny->Sąd/Kapłanka On będzie osobą przyjmującą, czasemcoś odpisze miłego ale nie wygląda to na propozycje związkowe tylko bardziej przyjacielskie. W oklicy września coś istotnego sie wydarzy...u CIebie niepewność (ckohankowie) u niego sprawy Losu czyli czegoś nieuniknionego (koło) Jeszcze wyżej as buław ciągnący do cesarzowej...w świat....no nie ładnie to wygląda...może chodzi o Ciebie ? zwłaszcza jeśli w tej karcie pojawialaś się ) rada dla mnie - giermek kielichów radą od kart jest postaranie się dojść do ładu z własnymi emocjami, wyciszyć się Cytuj
Gość e Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Pokrótce, wg mnie nic z tego nie będzie. Ty wiesz, że nie powinnaś już o Nim myśleć, ale serce nie sługa. On jest realistą i to zakończył. Jeśli chodzi o najbliższą przyszłość z doświadczenia wiem, że As Buław wyraża chęci, pragnienie aby coś się zadziało, a jednak się nie dzieje... Trochę szkoda, że po Asie nie dołożyłaś jeszcze jednej karty... Może pojawić się jakiś impuls, może Ty postanowisz się odezwać w tym Asie - to najbardziej możliwe jest wg mnie. Po kartach na kontakt nadal uważam, że to Ty pierwsza się odezwiesz... Rada - uporządkuj emocje. zatrzymaj się na chwilę i nazwij swoje emocje. zastanów się co da Ci równowagę wewnętrzną i emocjonalną pomimo bólu i dąż do tego. Cytuj
Fall Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Mi się też niestety wydaje, że Wasze drogi się po prostu rozejdą..Możliwa jest relacja przyjacielska/koleżeńska, ale tylko wtedy, kiedy Ty będziesz o nią zabiegać..Myślę jednak, że nie zdecydujesz się na taką opcję, ponieważ taki układ nie spełni Twoich potrzeb emocjonalnych związanych z tym mężczyzną..Pozdrawiam ciepło! Cytuj
Selenit666 Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Daffne nic dodać nic ująć. Ja mam jedynie pytanie czy ty naprawdę coś czujesz do niego?? Dla mnie to wygląda tak, ze w Tobie jest sentyment i pewnego rodzaju przyzwyczajenie do tego uczucia, idealizowania go ale więcej w tym nic nie widzę. u niego smierc jest informacją, ze jest gotowy na coś nowego w swoim. Cytuj
emilr Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 (edytowane) Wg mnie Ty jesteś jak piszesz zaangażowana, ale ON O TYM NIE WIE, NIE WIDZI, bo: co ja wnoszę w tę relację - 9 buław - chcesz ale stoisz w miejscu niec nie robiąc przyglądasz sie, czekasz moze na gest z jego strony. nic nie robisz. Efekt: on nie wie, domysla sie moze, ale to za mało do działania. Myśli: moze mi sie wydaje....? co mam w głowie 5 denarów - sama nie wierzysz, ze jemu moze na Tobie zależeć. LUB ni ewierzysz w swoje mozliwości. Nie ma tu buław! Rozumiesz? takie wycofanie, niewiara t nie sprzyja. Twoje nastawenie nie zachęca. Wręcz zniechęca. odpycha. on nie wie. A nawet jesli coś poczuł, to ty chyba mocno sie maskujesz. co mam w sercu-wisielec- przyglądam się temu , wyjechałam teraz na wieś by przemyśleć wszystko. wisielec potwierdza wcześniejsze karty. Tylko, czy Ty go chcesz? Sama nie wiesz. Stąd 5 monet wcześniej, 9 buław. Wszytsko pięknie sie łączy w całosć. a pokazujesz 7 kieli, bo nie chcesz palić za sobą mostu... Bo myślisz,nie w sensie, czy on, ale Jak? (wisielec) Wiesz, ze tak, ale jescze czegos brak, szukasz. musisz doprezycować. ON: nastawony na rowzwój, chyba na razie bez szaleństw, spokojnie, ale pewnie (rycerz monet) - myśle, ze Ty tak g odbierasz. ty czujesz sie pewa niego, ale siebie nie. I dalej o nim zgadzam sie: jest zainteresowany, szuka dojścia d Ciebie, nie dajesz mu szaleństwa, namietności (stad pustelnik i wcześniej rycerz met też świetnie uzupłenia). No i pokazuje śmierć. Że jemu to nie pasuje. chce zmian. Konkretnych. Wóz albo przewóz. W przyszłości spory, rozmowy, dużo emocji, smutku. Dojdziecie do porozumienia. Jesli TYdasz mu odczuć, ze Ci zależy. TY zadziałsz, bo ty masz blokadę, która on czuje. Edytowane 10 Lipca 2013 przez emilr 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Ogolnie jest tak, ze Ty chcialabys, aby pan cos zrobil w Twoja strone i czekasz na jego ruch. Obserwujesz, patrzysz i marzysz i zamartwiasz sie, ze nic sie nie dzieje. Natomiast on... On nie robi nic, bo sam nie wie, co ma zrobic czy co chce zrobic. Cos chcialby zmienic, ale co? Nie wie... chaos myslowy w nim... chcialby pogadac, ale nie wie, jak zaczac. Co do kontatku... jezeli Ty sie nie odezwiesz to on tego raczej nie zrobi. Tu u niego takie czekanie bardziej jest. Inicjatywa po Twojej stronie albo po zadnej. W ciagu najblizszych m-cy jednak widac poczatkowe odsuniecie sie od siebie i potem jakis impuls, byc moze z jego strony. Moze tez pojawic sie ktos inny w tym czasie, tak sobie mysle, w tym Asie Bulaw. Ogolnie pan czeka az Ty cos zrobisz w jego strone i sam jest bardzo pasywny. Pytanie... czy Ty tego chcesz i jak bardzo Ci na tym zalezy? 1 Cytuj
serce26 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 nie wiem sama co czuję do tego pana , na pewno nie to co już wcześniej siedzi mi w głowie od 5 lat i próbuje coś z tym zrobić ciągle nic . Myślę , że poczekam to on zadziała. Gdy raz powiedzialam mu co czuje żadnej reakcji tylko uśmiech. Teraz tylko patrzymy na siebie. ni cześć ni nic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi