Skocz do zawartości

Reakcja wykładowcy na moją pracę

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Mam nerwy...Jutro wyniki mojego przedostatniego egzaminu z budżetowania kosztów. Boję się, bo egzamin był trudny...Wolałabym miec już wszystko za sobą, bo chodzę niewyspana i wyczerpana... Zadałam takie pytanie (jutro zweryfikuję)

Jak pan dr zareaguje widząc moją pracę egzaminacyjną?

Paź Buław Sprawiedliwośc 5 mieczy Paź Pucharów suma Wisielec/Cesarzowa HB Wieża/Rydwan.

widać, ze energicznie weźmie (a może już wziął?) do rąk, przejrzy (-ał) dokładnie, w 5 mieczy pewnie dojrzał mój chaotyczny tok myślenia, może w paziu da mi szansę i oceni jednak choćby na 3?

Napisano (edytowane)

a zatem moja wersja:D

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Mysle,ze juz wzial i juz na pewno ja sprawdza, co wiecej bardzo wnikliwie sprawdza i ocenia. Mysle,ze moze tez sie czegos doszukiwac w tej pracy (byc moze to czlowiek, ktory lubi znalezc jakiegos haka?). Na moje "oko" powinien Ci to zaliczyc (paz pucharow), ale nie wiem czy nie odlecze w czasie no i niestety jestes zmuszona poczekac na jego ocene :)

Moze jeszcze rzuci na to okiem ktos bardziej doswiadczony, trzymam kciuki,zeby sie udalo.

M.

• Maestro
Napisano
Mysle,ze juz wzial i juz na pewno ja sprawdza i na pewno bardzo wnikliwie i sprawiedliwie ocenia, mysle,ze moze tez sie czegos doszukiwac w tej pracy (byc moze to czlowiek, ktory lubi znalezc jakiegos haka?), mysle,ze powinien Ci to zaliczyc (paz pucharow), ale nie wiem czy nie odlecze w czasie i niestety jestes zmuszona poczekac na jego ocene :)

Moze jeszcze rzuci na to okiem ktos bardziej doswiadczony, trzymam kciuki,zeby sie udalo.

M.

Podejrzewam, że masz rację z tym doszukiwaniem się haka przez niego...Wyniki jutro, nie wiem o ktorej...Nastawiam się, że mogłam oblać, w poprzedniej edycji prawie wszyscy z wyj.kilku osób oblali przy pierwszym podejsciu..

Napisano

Wiesz co mi sie skojaczylo? Ze sa upaly, pan jest tymi upalami zwyczajnie zmeczony i ma potrzebe, zeby miec to wszystko za soba.

Wezmie sie za to i moze nawet dostrzeze jakies uchybienia, ale ogolnie powinien Ci to zaliczyc na zasadzie "ah bede to mial za soba". I Ty przy okazji tez.

Takie skojarzenie... po prostu patrzac na te karty.

Napisano

cos na pewno znajdzie, bo to chyba taki doszukiwacz, ktory chce cos sprawiedliwie ocenic, taki idealista. Ale paz zadzialal raczej lagodzaco.

Napisano

Hehe... masz racje...

Ta Sprawiedliwosc przy Paziu Bulaw dodatkowo pokazuje mi, ze on nie ma za bardzo na to ochoty.

Moze myslami juz na jakims urlopie jest... albo ogolnie mu ta pogoda daje sie we znaki... ale wezmie sie w karby i sprawdzi...

Cos takiego widze... kawa w kubek i "bierymy sie do roboty"...

Co do tego, ze dostrzeze... to pojdzie to na zasadzie... "mamy wakacje... zalicze jej... po co psuc sobie i komus humor?" Wydaje mi sie, ze ogolnie laskawszym okiem bedzie patrzyl... bo sam juz gdzies tam myslami na sloneczku sie widzi... Taki obrazek mialam wlasnie przy tych karciochach...

• Maestro
Napisano
Hehe... masz racje...

Ta Sprawiedliwosc przy Paziu Bulaw dodatkowo pokazuje mi, ze on nie ma za bardzo na to ochoty.

Moze myslami juz na jakims urlopie jest... albo ogolnie mu ta pogoda daje sie we znaki... ale wezmie sie w karby i sprawdzi...

Cos takiego widze... kawa w kubek i "bierymy sie do roboty"...

Co do tego, ze dostrzeze... to pojdzie to na zasadzie... "mamy wakacje... zalicze jej... po co psuc sobie i komus humor?" Wydaje mi sie, ze ogolnie laskawszym okiem bedzie patrzyl... bo sam juz gdzies tam myslami na sloneczku sie widzi... Taki obrazek mialam wlasnie przy tych karciochach...

Na to liczę..On ma od 21 lipca wolne aż do września z tego co nam mówił, wiec mam nadzieję, że ha ha przemeczenie spowoduje u niego pozytywne podejscie..A jak nie, to trudno, najwyżej będzie poprawka:)

Gość Nayala
Napisano

Możesz otrzymać negatywną wiadomośc - przy paziu buław i 5 mieczy - idealne karty na niesprawiedliwe potraktowanie, wielokrotnie już je miałam. I może się zdarzyć, ze no sama wiesz co będzie przy wisielcu w podsumie. takie jakby " widze, ze pani się starała (as pucharów) ale kurcze no jeszcze czegoś brakuje - sprawka.

obym się myliła,.

• Maestro
Napisano

Tu skopiowałam karty z mojego rozkładu mówiącego o tym jak mi pójdzie ten własnie egzamin:

Kapłanka Rycerz Buław 4 buław Pustelnik suma Księżyc/Pustelnik wg HB Diabeł/Kochankowie

chyba powinno byc ok.....

Gość Nayala
Napisano

to może stwierdzisz,ze zaslugiwalas na lepsza niż ta która dostalas, nei wiem 5 mieczy wczesniejsza jest taka dziwna karta

• Maestro
Napisano
to może stwierdzisz,ze zaslugiwalas na lepsza niż ta która dostalas, nei wiem 5 mieczy wczesniejsza jest taka dziwna karta

Pamiętam jak kiedys Gaja, której niestety już nie ma na forum, a szkoda, kładła karty na swój egzamin i miała 5 mieczy i dostała 5. Ja na 5 nie mam co liczyć, ale modlę się o 3...żeby nie musieć poprawiać. To mój 11 egzamin od połowy stycznia, ja już naprawdę mam dość życia w ciagłym stresie...

Napisano

Paź Buław Sprawiedliwośc 5 mieczy Paź Pucharów suma Wisielec/Cesarzowa HB Wieża/Rydwan.

sądzę, że już sprawdził i ocena jest w jego mniemaniu sprawiedliwa, w Twoim może nie do końca (5 mieczy) - praca zaliczona (coś pomiędzy 3 a 3,5 może nawet 4 - mam wrażenie, że się okaże, że zabraknie Ci 0,5 pkt lub 1 do otrzymania lepszego stopnia i to Cię wkurzy)

• Maestro
Napisano

Nie zaliczył mi......trudno...zycie...Nie tylko mnie, większości naszej grupy, nikłe pocieszenie...Zabrakło mi naprawdę niewiele..No nic poprawka w przyszłym tygodniu, bedę miała czas, żeby powtórzyć sobie zadania, bo na tym się wyłożyłam, teorię zaliczył mi b.wysoko...Ale, zeby zdać musi być i teoria i praktyka, gdzieś musiałam się pomylić w obliczeniach...

Napisano

Oj przykro mi Inez... czyli karty pokazaly sie z tej ciemniejszej strony. Cuz... rzeczywiscie patrzac na same podsumy... Wisielec, koniecznosc zrobienia czegos inaczej.

Chociazby.

Nic... trzymam kciuki, zeby nastepnym razem sie udalo.

• Maestro
Napisano
Oj przykro mi Inez... czyli karty pokazaly sie z tej ciemniejszej strony. Cuz... rzeczywiscie patrzac na same podsumy... Wisielec, koniecznosc zrobienia czegos inaczej.

Chociazby.

Nic... trzymam kciuki, zeby nastepnym razem sie udalo.

Mam nadzieję, że będzie ok, wczoraj połozyłam karty na to jak mi pójdzie poprawka, to nie pamiętam pierwszej, ale była pozytywna, potem chyba rycek mieczy as denarów i 10 denarów..Połączenie tych dwóch ostatnich pokazało, że koleżanka zaliczy poprawkę, bo kładłam jej miesiac temu więc chyba też zaliczę:)

Napisano

Tak, w tym Rycku Mieczy + As Kielichow powinnas sie wykazac. 10 Monet to juz ladna wiedza, ktora tam zaszafujesz. Powinno byc ladnie :)

• Maestro
Napisano
Tak, w tym Rycku Mieczy + As Kielichow powinnas sie wykazac. 10 Monet to juz ladna wiedza, ktora tam zaszafujesz. Powinno byc ladnie :)

Teorię mam opanowaną, teraz bedę nad zadaniami siedziała, ktore trudne nie są, ale wymagaja b.dużej uważności, a ja z natury jestem szybka i nie znoszę długiego ślęczenia nad czymś:)

Napisano

5 mieczy wlasnie pokazywala,ze cos niestety knuje/knul. Wisielec mysle,ze pokazal,ze cos Cie wyhamuje i wstrzyma. Prwdopodobnie to wskazywalo poprawke i na odwleczenie sie w czasie.

Teraz mu pokaz na co Cie stac:D

Napisano

oj Inez, tak mi przykro :przytul:

czyli 5 mieczy pokazała połowiczne zwycięstwo (zaliczenie teorii)

Poradzisz sobie z poprawką i będzie dobrze. :okok:

• Maestro
Napisano
oj Inez, tak mi przykro :przytul:

czyli 5 mieczy pokazała połowiczne zwycięstwo (zaliczenie teorii)

Poradzisz sobie z poprawką i będzie dobrze. :okok:

Dzięki...Nie jest mi nawet przykro, ale zła jestem, że kolejny tydzień nauki mnie czeka...