Gość Nayala Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 krolowa bulaw, swiat, 6 monet podumowanie-> 8 bulaw. nie wiem czy akurta związek ale chyba jakas przyjazn się szykuje? Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 niet, ale przyjaźń będzie z której może się rozwinąć coś więcej Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 skad myśl,ze cos więcej ;>? po 8 buław na końcu, to karta szybszych działań...będzie więc jakiś zryw między Wami. Szansa będzie, ale czy ją wykorzystacie to już cieżko powiedzieć. Daj może jakiś rozkład większy co? Cytuj
Fall Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Mi 8 buław na jakiś flirt/romans wychodzi..Coś bardzo intensywnego, ale raczej nietrwałego..Powodzenie jednak będziesz mieć na pewno ;-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 A te 8 Bulaw to wynika z czego? Cos wyliczalasz czy dociagalas? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 krolowa bulaw, swiat, 6 monet podumowanie-> 8 bulaw. nie wiem czy akurta związek ale chyba jakas przyjazn się szykuje? Romans na pewno , który może przerodzić się w cos więcej, jednak musisz trochę więcej dać z siebie zaangażowania w tą relacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi