Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie) Sąd, paź monet, Rydwan ->Świat/Cesarzowa Zasoby myślę, że mam spore, ale jeszcze zdaje się potzrebuje sie podszkolić w celu lepszego kontrolowania własnej energii i konkretyzowania jej na celu by nie rozpraszać jej na sprawy niepotzrebne. Generalnie lepsza koncentracja mi jeszcze potrzebna Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław ->Księżyc/Pustelnik wygląda to na to, że potrafię neutralizować i tchnąć pozytywność, odwagę w innych... złagodzić lęki, obawy? Co o tym sądzicie? Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) 1. Zaczynasz odzyskiwać energie a dokładnie wyrównywać 2. Ty kochana jak dla mnie masz podpięte byty i na razie to popracuj nad tym, żeby je sobie odpiać Dawaj czakry zobaczymy czy gdzieś coś przy czakrach nie masz Edytowane 9 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) 1. Zaczynasz odzyskiwać energie a dokładnie wyrównywać 2. Ty kochana jak dla mnie masz podpięte byty i na razie to popracuj nad tym, żeby je sobie odpiać 1. Energię mam odzyskaną i mam jej tyle...że mogłabym nią obdzielić z 10-ciu ludzi hehe 2. Diabeł wynika z siły energii i przenikania kogoś komu mam pomóc... Nie mnie samej Tak to przynajmniej rozumuję Czakry mam ok, regularne od kilku miesięcy ) Dziękuje Edytowane 9 Lipca 2013 przez Daffne dopisek Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 masz księżycpustelnik w podsumie a początek to diabiel z gwiazda (kolo) jak dla mnie jest podpiecie co sączy energie Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) masz księżycpustelnik w podsumie a początek to diabiel z gwiazda (kolo) jak dla mnie jest podpiecie co sączy energie hm podczas pracy z energią w stosunku do kogoś...muszę pokonać opór...(diabeł) by pomóc (gwiazda)... karty wskazały wg mnie...sposób pomagania...bo tu o działanie i skuteczność chodzi tylko w pytaniu... dzięki wielkie za pomoc :* Jak Ci się coś jeszcze nasunie to daj znać. Edytowane 9 Lipca 2013 przez Daffne Cytuj
Kędry Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 akie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie) Sąd, paź monet, Rydwan ->Świat/Cesarzowa Masz bardzo czystą energię - karta sąd, nikomu nie szkodzisz ale za mało tu widzę uziemienia (paź monet - stąd energia bardzo szybko i bardzo szerokim strumieniem Ci się rozprasza - a masz piękne zasoby - tylko ładnie zharmonizować swoją energie i możesz czynić cuda Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław ->Księżyc/Pustelnik Trochę jakbyś nie wierzyła w swoje umiejętności i dlatego czasem za bardzo się eksploatujesz (to CIę będzie energetycznie wykańczał- będziesz się czasem czuć jakby uszło z CIebie powietrze - musisz się jeszcze nauczyć oczyszczać swoją aurę z energii ludzi którym pomagasz - czasem możesz się źle czuć po takich zabiegach - takie przytłoczenie może Ci towarzyszyć Właściwa osoba na właściwym miejscu Kochana Daff - tylko trochę kosmetycznych poprawek wprowadzić Cytuj
Erza Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 1. Sporo energii w Tobie. Dla mnie Sąd na pozycji pierwszej mówi o ciągłym odradzaniu się tej energii w Tobie, ona się tam "kręci" ciągle, nie ucieka. Co do pazia, to on takim uczniakiem jest trochę. tu właśnie chodzi o nauczenie się umiejętnego kontrolowania tej energii, tak, aby nie wybuchała (nie rozpraszała się bezsensownie na niepotrzebne działania) oraz "nie zastawała się" (tworząc potem zastoje energetyczne). Rydwan sugeruje umiejętne kontrolowanie energii. W podsumach Świat i Cesarzowa, tak więc jak najbardziej jesteś w stanie to ogarnąć i umiejętnie wykorzystywać. 2. Diabeł może mówić o znacznym potencjale, który jest w Tobie i aż krzyczy, żeby go w końcu uwolnić i pomóc jakiejś zabłąkanej owieczce. Gwiazda natomiast to w Osho Cisza, jedynie poprzez medytacje, uspokojenie i wyregulowanie przepływu tej energii masz szansę pomagać innym, a wtedy w odpowiednim momencie zaczną przychodzić do Ciebie ci, którzy potrzebują pomocy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 akie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie)Sąd, paź monet, Rydwan ->Świat/Cesarzowa Masz bardzo czystą energię - karta sąd, nikomu nie szkodzisz ale za mało tu widzę uziemienia (paź monet - stąd energia bardzo szybko i bardzo szerokim strumieniem Ci się rozprasza - a masz piękne zasoby - tylko ładnie zharmonizować swoją energie i możesz czynić cuda Sporo jej ostatnio rozdaję heh może dlatego te karty tak mi wyszły...) Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław ->Księżyc/Pustelnik Trochę jakbyś nie wierzyła w swoje umiejętności i dlatego czasem za bardzo się eksploatujesz (to CIę będzie energetycznie wykańczał- będziesz się czasem czuć jakby uszło z CIebie powietrze - musisz się jeszcze nauczyć oczyszczać swoją aurę z energii ludzi którym pomagasz - czasem możesz się źle czuć po takich zabiegach - takie przytłoczenie może Ci towarzyszyć Właściwa osoba na właściwym miejscu Kochana Daff - tylko trochę kosmetycznych poprawek wprowadzić trochę jeszcze faktycznie nie wierzę w skuteczność...ale powoli sama się przekonuję w praktyce...wciąż się uczę, a i rozdaję energii sporo co właśnie przyczynia się do mojej eksploatacji, po czym odpoczynek mi potrzebny i regeneracja. Źle raczej się nie czuje, ale czasem bywam przeciążona...jakby wyzuta z energii. Ale tak trafnie )) Dziękuje pięknie...będę promyczki przesyłać Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 1. Sporo energii w Tobie. Dla mnie Sąd na pozycji pierwszej mówi o ciągłym odradzaniu się tej energii w Tobie, ona się tam "kręci" ciągle, nie ucieka. Co do pazia, to on takim uczniakiem jest trochę. tu właśnie chodzi o nauczenie się umiejętnego kontrolowania tej energii, tak, aby nie wybuchała (nie rozpraszała się bezsensownie na niepotrzebne działania) oraz "nie zastawała się" (tworząc potem zastoje energetyczne). Rydwan sugeruje umiejętne kontrolowanie energii. W podsumach Świat i Cesarzowa, tak więc jak najbardziej jesteś w stanie to ogarnąć i umiejętnie wykorzystywać. Tak tak,ja uczniak (paź monet) wciąż się uczę i doszkalam...bo czuje taką konieczność by wydobyć z siebie to co tak tkwi i świadomie tym sterować. 2. Diabeł może mówić o znacznym potencjale, który jest w Tobie i aż krzyczy, żeby go w końcu uwolnić i pomóc jakiejś zabłąkanej owieczce. Gwiazda natomiast to w Osho Cisza, jedynie poprzez medytacje, uspokojenie i wyregulowanie przepływu tej energii masz szansę pomagać innym, a wtedy w odpowiednim momencie zaczną przychodzić do Ciebie ci, którzy potrzebują pomocy. A może faktycznie byc Diabeł potencjałem..ale nie odkrytym jeszcze...nie pomyślalam o tym widzisz...to możliwe... niedowiarek ze mnie też, więc może...z czasem przekonam się w praniu jak to będzie. Medytacja i wyciszanie jest konieczne do takich czynnosci, staram się o to dbać.. Dziękuje Ci bardzo za cenne wskazówki Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie)Sąd, paź monet, Rydwan ->Świat/Cesarzowa Zasoby myślę, że mam spore, ale jeszcze zdaje się potzrebuje sie podszkolić w celu lepszego kontrolowania własnej energii i konkretyzowania jej na celu by nie rozpraszać jej na sprawy niepotzrebne. Generalnie lepsza koncentracja mi jeszcze potrzebna Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław ->Księżyc/Pustelnik wygląda to na to, że potrafię neutralizować i tchnąć pozytywność, odwagę w innych... złagodzić lęki, obawy? Co o tym sądzicie? Uważam, że masz duże możliwości energetyczne, tak jakbyś nad nimi i z nimi już pracowała i to dawało efekty ale jeszcze nauka przed Tobą trzeba będzie dokonać wyboru czy należałoby iść w tym kierunku. Skuteczność pomagania jest duża bo masz potencjał /Diabeł/ ale trzeba wiele uporządkować, najważniejsze to nabrać pewności że chcesz pracować z energiami. czy to jest zgodne z Twoim wnętrzem i uporządkować to żeby to było kierunkiem w Twoim rozwoju, czego Ci życzę. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Uważam, że masz duże możliwości energetyczne, tak jakbyś nad nimi i z nimi już pracowała i to dawało efekty ale jeszcze nauka przed Tobą trzeba będzie dokonać wyboru czy należałoby iść w tym kierunku. Skuteczność pomagania jest duża bo masz potencjał /Diabeł/ ale trzeba wiele uporządkować, najważniejsze to nabrać pewności że chcesz pracować z energiami. czy to jest zgodne z Twoim wnętrzem i uporządkować to żeby to było kierunkiem w Twoim rozwoju, czego Ci życzę. Tak już z nimi pracuję, ale nadal się uczę, jeszcze sporo pracy przede mną bo czuje wewnętrznie, że powinnam to umieć Dziękuje pięknie Cytuj
Erza Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 [/color] Tak tak,ja uczniak (paź monet) wciąż się uczę i doszkalam...bo czuje taką konieczność by wydobyć z siebie to co tak tkwi i świadomie tym sterować. A może faktycznie byc Diabeł potencjałem..ale nie odkrytym jeszcze...nie pomyślalam o tym widzisz...to możliwe... niedowiarek ze mnie też, więc może...z czasem przekonam się w praniu jak to będzie. Medytacja i wyciszanie jest konieczne do takich czynnosci, staram się o to dbać.. Dziękuje Ci bardzo za cenne wskazówki u mnie też uczniak hehehe tylko ten pyskaty bardziej i Ciebie pilny czytałam kiedyś o Diable, że to karta geniuszy, wewnętrznej pierwotnej energii, takiej czystej, jeszcze nie ujarzmionej - porównałabym to z chaosem, z którego wyłania się Gwiazda, a potem idzie tu w wielu kierunkach (8 buław) - tworzy nowe Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 u mnie też uczniak hehehe tylko ten pyskaty bardziej i Ciebie pilny czytałam kiedyś o Diable, że to karta geniuszy, wewnętrznej pierwotnej energii, takiej czystej, jeszcze nie ujarzmionej - porównałabym to z chaosem, z którego wyłania się Gwiazda, a potem idzie tu w wielu kierunkach (8 buław) - tworzy nowe Póki co taki ze mnie Geniusz jak z Koziej Upy Trąba ale kto wie...może ładnie opanuje z biegiem czasu ) Cytuj
Erza Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Póki co taki ze mnie Geniusz jak z Koziej Upy Trąba ale kto wie...może ładnie opanuje z biegiem czasu ) hehehe opanujesz, już tak daleko zaszłyśmy, że co to dla nas Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 hehehe opanujesz, już tak daleko zaszłyśmy, że co to dla nas i tak trzeba myśleć xD :samba: Cytuj
Caliel Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 1. Z Ciebie to chyba takie perepetuum mobile dziwie sie ze Cie nie szarpie taka ilosc energii sama przychodzi, sama odchodzi... ale wciaz sie uczysz nad nia panowac. 2. Calkiem niezle Ci idzie, masz chyba predyspozycje... (nie dociagnelas do 8 bulaw oj Ty Ty ) zmiany sa gwaltowne, ale tez dynamiczne i efektywne, jednak moze byc tak ze potrzebujesz czasu by poukladac sobie metode pracy Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 2. Calkiem niezle Ci idzie, masz chyba predyspozycje... (nie dociagnelas do 8 bulaw oj Ty Ty ) zmiany sa gwaltowne, ale tez dynamiczne i efektywne, jednak moze byc tak ze potrzebujesz czasu by poukladac sobie metode pracy dociągnęłam do 8 buław i wyszła 10 monet Cytuj
Caliel Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Chyba czeka Cie transformacja jakas (karty potwierdzaja to co bylo w nowiu) No no no ;P Bedzie sie dialo, bo chyba wyzszy poziom wtajemniczenia energetycznego Cie czeka Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Chyba czeka Cie transformacja jakas (karty potwierdzaja to co bylo w nowiu)No no no ;P Bedzie sie dialo, bo chyba wyzszy poziom wtajemniczenia energetycznego Cie czeka kolejna transformacja? jesaa to już chyba z 3 raz... gdzie to widzisz?? w tej 10 monet? A może ustabilizowanie wiedzy? Diabeł, Gwiazda z nowiu wskazywał na moje pokłady energetyczne.... no mnie też to zaskoczyło O.O Ale jak jest to teraz trza opanować Cytuj
Caliel Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jak tak dalej bedzie to zostaniesz Baba Jaga (tzn Sai Baba) Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jak tak dalej bedzie to zostaniesz Baba Jaga (tzn Sai Baba) nie strasz .... Baby Jagi Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie) Sąd, paź monet, Rydwan -> XXI Swiat, HB IX Eremita Zasoby sa bardzo ladne. Korzystasz z nich intuicyjnie i nie wykorzystujesz ich w calosc. Stale sie rozwijasz, co ma rowniez wplyw na Twoja energetyke. Silny umysl... jest Twoim motorem dzialania. Medytujesz? Bo tu takze trening umyslu sie ladnie zaznacza. Stabilizuje i wzmacnia Twoja energetyke. Swietnie jest, jezeli poswiecasz czas sobie. Wszystko, co sluzy Tobie sluzy Twojemu calemu jestestwu. Tym samym i poziom energii wzrasta i jest odpowiednio wiekszy. Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław -> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz Jest bardzo ladnie, jednak Twoja energia bywa rozproszona. Tak, jakby snie do konca ufala w swoja skutecznosc. Tu wlasnie powinnas z wieksza ufnoscia ocenic to, co robisz... i konkretnie przystapic do dzialania. Masz duzo wieksze mozliwosci niz ich uzywasz... Stac Cie na zdecydowanie wiecej. Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie)Sąd, paź monet, Rydwan -> XXI Swiat, HB IX Eremita Zasoby sa bardzo ladne. Korzystasz z nich intuicyjnie i nie wykorzystujesz ich w calosc. Stale sie rozwijasz, co ma rowniez wplyw na Twoja energetyke. Silny umysl... jest Twoim motorem dzialania. Medytujesz? Bo tu takze trening umyslu sie ladnie zaznacza. Stabilizuje i wzmacnia Twoja energetyke. Swietnie jest, jezeli poswiecasz czas sobie. Wszystko, co sluzy Tobie sluzy Twojemu calemu jestestwu. Tym samym i poziom energii wzrasta i jest odpowiednio wiekszy. Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław -> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz Jest bardzo ladnie, jednak Twoja energia bywa rozproszona. Tak, jakby snie do konca ufala w swoja skutecznosc. Tu wlasnie powinnas z wieksza ufnoscia ocenic to, co robisz... i konkretnie przystapic do dzialania. Masz duzo wieksze mozliwosci niz ich uzywasz... Stac Cie na zdecydowanie wiecej. Całkiem możliwe, że stać mnie na więcej, ale wciąż sie uczę, cześciowo nie dowierzam no i tak to...sobie jest...z czasem opanuje Dziekuje pięknie za cenne sugestie Cytuj
anais_33 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) Jakie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie) Sąd, paź monet, Rydwan ->Świat/Cesarzowa ja mysle że osoby przy Tobie odradzaja się dajesz im motywację do pracy i działania, takiego kopa życiowego , Jesteś bardzo otwarta i jesteś autorytetem dla wielu ludzi powiedziałabym nawet ideałem Zasoby masz i to spore ale trzeba je pobudzić, popracować ... Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? Diabeł, Gwiazda, 8 buław ->Księżyc/Pustelnik jak na razie jeszcze są jakieś ograniczenia ale w miarę upływu czasu to sie zmieni musisz trochę nad tym jeszcze popracować ,ale to jest właściwa droga ale to wymagać bedzie czasu ... musisz wyzbyć sie leków i ograniczeń które tkwią jeszcze w głebi Ciebie Edytowane 9 Lipca 2013 przez anais_33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi