Skocz do zawartości

energetyka - podpatrzone u Daff ;)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie zasoby energetyczne mam w sobie? (w sensie oddziaływania na otoczenie)

Mag, 6 kielichów, Paź mieczy, Kapłanka ---> suma Cesarzowa

myślę, że całkiem spore (Mag i Kapłanka), napotykam wielu ludzi na swojej drodze, którzy potrzebują rady, wsparcia, wskazówki

Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym?

wypadł Świat, dalej 9 kielichów, Sąd ---> suma Wieża/Rydwan

jakbym chciała, to bym mogła ;) teraz chyba zbytnio skupiam się na sobie (9 kielichów), a powinnam jednak zwrócić uwagę na otoczenie i podzielić się tym, co mnie w środku roznosi :zeby:

Gość ANEZ
Napisano

myślę, że całkiem spore (Mag i Kapłanka), napotykam wielu ludzi na swojej drodze, którzy potrzebują rady, wsparcia, wskazówki

jakbym chciała, to bym mogła ;) teraz chyba zbytnio skupiam się na sobie (9 kielichów), a powinnam jednak zwrócić uwagę na otoczenie i podzielić się tym, co mnie w środku roznosi :zeby:

Masz możliwości i to duże tak jakby były one rodzinne.

Twoja skuteczność w pomaganiu jest na razie małe bo na chwilę obecną postawiłaś na inne priorytety w życiu, no i może troszkę lenistwa. Ale przyjdzie taki moment że ruszysz do przodu.

Gość Daffne
Napisano

No kochana, również masz pokłady w sobie energetyczne. Magik z CIebie,który potrafi siłą woli/umysłu (energią własną) uzyskać to czego oczekuje, ale jeszcze trzeba najpierw popracować nad wnętrzem (paź mieczy). Potencjał jest spory :D

Ciekawie zauwazyła Anez, że mogą być to odziedziczone rodzinne predyspozycje. Obadaj kto z bliskich może mieć taki potencjał :))

Dużo jej potrafisz dać otoczeniu, wygląda na to jakbyś robiła to nieświadomie, ale mimo to jest skutecznie i roztaczać aurę dobrego pozytywnego nastroju :D Oświeci Cię z czasem jak przyjdzie pora (Sąd), zaczniesz wówczas świadomie wykorzystywać to co w Tobie siedzi (rydwan) :D Wtedy dopiero będziesz mieć duże pole rażenia (wieża) (rydwan) hehee

Napisano
Masz możliwości i to duże tak jakby były one rodzinne.

Twoja skuteczność w pomaganiu jest na razie małe bo na chwilę obecną postawiłaś na inne priorytety w życiu, no i może troszkę lenistwa. Ale przyjdzie taki moment że ruszysz do przodu.

Dziękuję Anez :bukiet:

czy rodzinne to może coś w tym jest, bo kobiety ze strony mamy nie do zdarcia :)

no tak, 9 kielichów w Osho to lenistwo ;) ale z czasem popracuję nad tym :)

Napisano

No kochana, również masz pokłady w sobie energetyczne. Magik z CIebie,który potrafi siłą woli/umysłu (energią własną) uzyskać to czego oczekuje, ale jeszcze trzeba najpierw popracować nad wnętrzem (paź mieczy). Potencjał jest spory :D

Ciekawie zauwazyła Anez, że mogą być to odziedziczone rodzinne predyspozycje. Obadaj kto z bliskich może mieć taki potencjał :))

Dużo jej potrafisz dać otoczeniu, wygląda na to jakbyś robiła to nieświadomie, ale mimo to jest skutecznie i roztaczać aurę dobrego pozytywnego nastroju :D Oświeci Cię z czasem jak przyjdzie pora (Sąd), zaczniesz wówczas świadomie wykorzystywać to co w Tobie siedzi (rydwan) :D Wtedy dopiero będziesz mieć duże pole rażenia (wieża) (rydwan) hehee

No właśnie u mnie mama, siostra, obie babcie (były) i wszystkie ciocie to wulkany energii i nie do zdarcia, więc coś w tym jest :)

natomiast co do pkt. 2 chyba jeszcze trochę trzeba nad sobą popracować, nad umiejętnym gospodarowaniem energii w sobie (9 kieli), a dopiero wtedy puszczania tego w świat :)

oj oj aż się boję tego dużego pola rażenia, bo ja czasem potrafię tak spontanicznie porazić, a co dopiero jak to się ułoży :czarodziej:

dziękuję Daff :slonko:

Gość Daffne
Napisano

eee jak będzie kontrolowanie to można porażać: pozytywności nigdy za wiele :slonko:

Napisano

na takie pytanie i od razu pierwsza mag i zadnej innej nie trzeba ;))) To jest świeża dobra i bardzo potęzna energia. Wiesz, ze ze swiata ją pobierasz tylko za mocno komulujesz w sobie. Karta świat wypadająca fajnie podkreśla o rozdzieleniu o "wypuszczeniu" w swiat :)))

Napisano
eee jak będzie kontrolowanie to można porażać: pozytywności nigdy za wiele :slonko:

walić blaskiem po oczach :zeby:

Napisano
na takie pytanie i od razu pierwsza mag i zadnej innej nie trzeba ;))) To jest świeża dobra i bardzo potęzna energia. Wiesz, ze ze swiata ją pobierasz tylko za mocno komulujesz w sobie. Karta świat wypadająca fajnie podkreśla o rozdzieleniu o "wypuszczeniu" w swiat :)))

dziękuję Selenit:dalove:

trafne spostrzeżenie, co do tego Maga i Świata :)

to trochę poodaję albo inaczej... wymienię :zeby:

Napisano

Bardzo ladne... czy juz jako dziecko nie mialas jakichs sytuacji ktore pokazywaly Twoje zdolnosci?

tzw zlote dziecko, co dotykiem potrafi uleczyc, ma reke do kwiatkow, zwierzaki sie garna itp

tez jeszcze troche tak analizujesz, probujesz zdobyc jakis dowod na istnienie energii, albo po prostu dowiedziec sie co i jak...

ale kaplanka jednoczesnie mowi: Cierpliwosci, jak i to, ze masz w sobie niesamowite poklady (Kaplanka plus Mag)

Poki co, musisz sie skupic na sobie, bo chyba masz cos niecos do zrobienia, moze odciecia sie od przeszlosci, tego co runelo, co stracilas..

Jeszcze sie z tym nie pogodzilas, i to moze Cie blokowac troche. Ale za jakis czas ruszysz do przodu :)

• Lubię to! 1
Napisano

ooo, Calielu, były takie sytuacje z kwiatami, do dziś są, nie pozwalałam wyrzucać tych uschniętych i chorych, zabierałam do pokoju i rozmawiałam z nimi :) po tygodniu odżywały :) zwierzaki też, psy lubią za mną łazić i np. "odprowadzać mnie" (tak to nazywam) jak idę rano do pracy to często jakiś idzie za mną, da się pogłaskać :)

Poki co, musisz sie skupic na sobie, bo chyba masz cos niecos do zrobienia, moze odciecia sie od przeszlosci, tego co runelo, co stracilas..

Jeszcze sie z tym nie pogodzilas, i to moze Cie blokowac troche. Ale za jakis czas ruszysz do przodu :)

a jest coś takiego i pracuję nad tym :)

Napisano

Mag, 6 kielichów, Paź mieczy, Kapłanka ---> suma III Cesarzowa, suma HB IX Eremita

Powiedzialabym, ze nie robisz tego po raz pierwszy. Potencjal wcieleniowy... Magostwo i praca z energia to juz ktorys raz. Wracasz na stare smiecie jednym slowem, wiec pozostaje czerpac z siebie. To, czego szukasz masz juz w sobie. Szlifuj to.

wypadł Świat, dalej 9 kielichów, Sąd ---> suma XVI Wieza, suma HB V Papiez

Otwierasz sie i wychodzisz coraz bardziej do ludzie ze swoimi umiejetnosciami i coraz bardziej gladko Ci to idzie. Jeszcze troche zgrzyta jednak... powinnas wykazac sie w tej kwestii wieksza odwaga i po prostu ruszyc z kopyta, aby do przodu. Masz dobra baze...

Napisano

Mag, 6 kielichów, Paź mieczy, Kapłanka ---> suma III Cesarzowa, suma HB IX Eremita

Masz bardzo duży potencjał - umiesz czerpać energię z czterech żywiołów - jednak ciągle pogłębiasz wiedzę, jesteś ciekawa -rejestrujesz dokładnie wszystkie nowinki - rozwijasz się wewnętrznie - wykorzystujesz swoją wewnętrzną mądrość i bogactwo

wypadł Świat, dalej 9 kielichów, Sąd ---> suma XVI Wieza, suma HB V Papiez

Jesteś otwarta na potrzeby innych ludzi - pomaganie daje Ci ogromną satysfakcję - dzięki temu poprawia się Twoje samopoczucie (świadomość że pomogłaś komuś) - energia bardzo czysta, ciągle odradzajaca się - podsum mówi, aby pozbyć się blokad- wtedy rozwiniesz skrzydła

Napisano

Dziękuję Sacralku :buziak:

Powiedzialabym, ze nie robisz tego po raz pierwszy. Potencjal wcieleniowy... Magostwo i praca z energia to juz ktorys raz. Wracasz na stare smiecie jednym slowem, wiec pozostaje czerpac z siebie. To, czego szukasz masz juz w sobie. Szlifuj to.

to możliwe, kiedyś robiłam sobie rozkład na poprzednie wcielenie i tam wychodziły już kontakty z ezoteryką.

Napisano

Dziękuję Kędry :slonko:

Jesteś otwarta na potrzeby innych ludzi - pomaganie daje Ci ogromną satysfakcję - dzięki temu poprawia się Twoje samopoczucie (świadomość że pomogłaś komuś)

bardzo lubię pomagać, jak tylko mam możliwości :)