Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energii mam w sobie - Paz mieczy, Gwiazda, 7 buław , Świat - myślę że mam, uczę się nimi gospodarować. Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym - 4 buław, Świat, Kochankowie, Paz denarów, Rycerz denarów - pomoc jest taka stabilna, wyważona. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Lipca 2013 Maestro Napisano 9 Lipca 2013 Jeśli chodzi o zasoby energetyczne, to uczysz się faktycznie nimi rozporządzać, ładnie radzisz sobie z sytuacjami stresowymi, nerwowymi Widać, że umiesz dawać z siebie duzo, nic przy tym nie tracąc Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Potrafisz kontrolować energie i rozdawać tym co potrzebują, do tago masz 7 bulaw a to karta, która wskazuje na konkretne zainteresowania ezoteryką, praktyki w tej dziedzinie, dążenie do poznanie własnych potrzeb duchowych. Wyczuwasz potrzeby intuicyjnie i potrafisz ją odpowiednio "podać". Cytuj
Erza Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energii mam w sobie? Paz mieczy, Gwiazda, 7 buław , Świat bardzo duże i miejsce na nowe (Gwiazda), być może całkiem niedawno zaczęłaś bardziej świadomie i regularnie pracować ze swoją energią, jej zasób z dnia na dzień jest coraz większy; poza tym potrafisz umiejętnie pobierać energię ze świata, a także kosmosu Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? 4 buław, Świat, Kochankowie, Paz denarów, Rycerz denarów jesteś bardzo otwarta na ludzi, w sposób wyważony i harmonijny dajesz ją innym nic przy tym nie tracą; tutaj jest bardzo podkreślone uziemienie (4 buław+Świat), jesteś dobrze zakorzeniona w rzeczywistości, a przez to stabilna energetycznie, możesz znakomicie pomagać ludziom w dochodzeniu do wewnętrznego ładu poprzez rady, ale także przez samo bycie Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energii mam w sobie Paz mieczy, Gwiazda, 7 buław , Świat posiadasz bardzo duże zasoby uzdrawiające...tylko też może sama nie dowierzasz temu, albo dla równowagi starasz sie do tego podchodzić trzeźwo. W każdym razie energia w Tobie jest ogromna, ale na dany moment zachowujesz ja dla siebie, ba..nawet chronisz siebie troszkę w ten sposób. Przyjdzie odpowiednia pora to pokażesz...nam swoje wnętrze jesli tego zapragniesz Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym - 4 buław, Świat, Kochankowie, Paz denarów, Rycerz denarów bardzo dużo ciepłej stabilnej energii posiadasz w sobie, koncetrujesz się bardziej na wspieraniu poprzez codzienność życiową, wsparcie słowem, gestem. To bardzo dużo, czasem dla kogoś ogromnie wiele...) Cytuj
Caliel Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Masz duzy potencjal, ale chyba duzo jej marnujesz na przekonywanie sie do niej, walczac ze swoimi watpliwosciami, moze potrzebujesz namacalnych dowodow by uwierzyc? Potrafisz pomagac, ale musisz miec warunki - bezpieczenstwo i spokoj, bo latwo sie wybijasz z koncentracji. Moze tez latwo ja tracisz, bo jestes masz wrazliwe zmysly i moga Cie dekoncentrowac, bo jestes sensytywna. Niemniej troche nauki, ale efekty beda dlugofalowe stabilne i trwale.. Tak mi sie wydaje;) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jeśli chodzi o zasoby energetyczne, to uczysz się faktycznie nimi rozporządzać, ładnie radzisz sobie z sytuacjami stresowymi, nerwowymiWidać, że umiesz dawać z siebie duzo, nic przy tym nie tracąc Masz rację Inez, daję z siebie dużo ale i dużo pracowałam nad tym żeby nic nie tracić. Dziekuje Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Potrafisz kontrolować energie i rozdawać tym co potrzebują, do tago masz 7 bulaw a to karta, która wskazuje na konkretne zainteresowania ezoteryką, praktyki w tej dziedzinie, dążenie do poznanie własnych potrzeb duchowych.Wyczuwasz potrzeby intuicyjnie i potrafisz ją odpowiednio "podać". Trafiłaś w "10" wyczuwam potrzeby intuicyjnie i potrafię je "podać". Dzięki wielkie. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energii mam w sobie?Paz mieczy, Gwiazda, 7 buław , Świat bardzo duże i miejsce na nowe (Gwiazda), być może całkiem niedawno zaczęłaś bardziej świadomie i regularnie pracować ze swoją energią, jej zasób z dnia na dzień jest coraz większy; poza tym potrafisz umiejętnie pobierać energię ze świata, a także kosmosu Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? 4 buław, Świat, Kochankowie, Paz denarów, Rycerz denarów jesteś bardzo otwarta na ludzi, w sposób wyważony i harmonijny dajesz ją innym nic przy tym nie tracą; tutaj jest bardzo podkreślone uziemienie (4 buław+Świat), jesteś dobrze zakorzeniona w rzeczywistości, a przez to stabilna energetycznie, możesz znakomicie pomagać ludziom w dochodzeniu do wewnętrznego ładu poprzez rady, ale także przez samo bycie Nic dodać nic ująć sama prawda! Dziękuje, Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Jakie zasoby energii mam w sobiePaz mieczy, Gwiazda, 7 buław , Świat posiadasz bardzo duże zasoby uzdrawiające...tylko też może sama nie dowierzasz temu, albo dla równowagi starasz sie do tego podchodzić trzeźwo. W każdym razie energia w Tobie jest ogromna, ale na dany moment zachowujesz ja dla siebie, ba..nawet chronisz siebie troszkę w ten sposób. Przyjdzie odpowiednia pora to pokażesz...nam swoje wnętrze jesli tego zapragniesz Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym - 4 buław, Świat, Kochankowie, Paz denarów, Rycerz denarów bardzo dużo ciepłej stabilnej energii posiadasz w sobie, koncetrujesz się bardziej na wspieraniu poprzez codzienność życiową, wsparcie słowem, gestem. To bardzo dużo, czasem dla kogoś ogromnie wiele...) Masz rację Daffne że przyjdzie moment że moja energia bardziej wyjdzie na zewnątrz w całej okazałości, jeszcze jednak trochę czasu, Dziekuje. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Masz duzy potencjal, ale chyba duzo jej marnujesz na przekonywanie sie do niej, walczac ze swoimi watpliwosciami,moze potrzebujesz namacalnych dowodow by uwierzyc? Potrafisz pomagac, ale musisz miec warunki - bezpieczenstwo i spokoj, bo latwo sie wybijasz z koncentracji. Moze tez latwo ja tracisz, bo jestes masz wrazliwe zmysly i moga Cie dekoncentrowac, bo jestes sensytywna. Niemniej troche nauki, ale efekty beda dlugofalowe stabilne i trwale.. Tak mi sie wydaje;) Masz rację Caliel , ja muszę mieć dowody namacalne żeby uwierzyć i mieć pewność. Dziekuje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Jakie zasoby energii mam w sobie - Paz mieczy, Gwiazda, 7 buław , Świat ---> VII Rydwan, HB IX Eremita Masz ogromne zasoby energii, ale jeszcze nie do konca ustabilizowane. Mozesz duzo dac z siebie na zewnatrz, nawet z nadmiarem... duzo tego jest po prostu. Ale powinnas pracowac nad stabilizowaniem tego. W podsumach masz zachete do pracy nad soba. Jezeli medytujesz to medytacja wplywa bardzo korzystnie na Ciebie. Jezeli stosujesz inne formy treningu umyslu... stosuj je... dojdziesz do pelnej harmonii tutaj... co wplynie Tobie na korzysc. Staniesz sie takze bardziej skuteczna. Jeszcze bardziej znaczy sie, bo skutecznosc juz widac po tych kartach jest ladna. Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym - 4 buław, Świat, Kochankowie, Paz denarów, Rycerz denarów ---> XX Sad, HB IV Cesarz Jest pieknie. Pelna harmonia. To, co masz w sobie z pelna serdecznoscia i otwarciem dajesz dalej innym. Co jeszcze... stale pracujesz nad soba i sie rozwijasz. Czego tu brak. Bywa, ze brak Ci w tym pewnosci siebie. Bywa, ze wahasz sie i nie do konca ufasz swoim umiejetnosciom. Tu zalecane byloby bardziej zaufac sobie i swojej intuicji. Masz ja naprawde niezla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi