Skocz do zawartości

Spotkanie

Selenit666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie o spotkanie do 2 miesięcy miedzy panem a mna :))

<3 Sacral <3 dzięki za karty :bukiet:

Paz Kielichow, 8 Monet, 3 Monet + 6 Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

no chęci widać i praca nad tym spotkaniem, dogadywanie terminów, puszczanie bodźców ale może być rozjechanie w planach. Przynajmniej do 2 miesięcy raczej się nie uda.

Nie wiem jak wy to widzicie?? Pomożecie :))))???

:serduszka:

Napisano

do spotkania dojdzie, o ile wcześniej jasno ustalicie, kiedy, gdzie. Ty raczej jesteś czasowa, pan może mieć napięty grafik, zapieprz w pracy, jakieś terminy i trzeba będzie się do niego dostosować

widzę tu spotkanie w połowie drogi, czyli zarówno Ty, jak i on będziecie dojeżdżać do tego miejsca

• Lubię to! 1
Napisano
do spotkania dojdzie, o ile wcześniej jasno ustalicie, kiedy, gdzie. Ty raczej jesteś czasowa, pan może mieć napięty grafik, zapieprz w pracy, jakieś terminy i trzeba będzie się do niego dostosować

widzę tu spotkanie w połowie drogi, czyli zarówno Ty, jak i on będziecie dojeżdżać do tego miejsca

noo to jest niezmiernie ciekawe bo mieszkamy 30 km od siebie i jest to możliwe, żeby się spotkać wlasnie w połowie :))

Napisano
noo to jest niezmiernie ciekawe bo mieszkamy 30 km od siebie i jest to możliwe, żeby się spotkać wlasnie w połowie :))

i chyba raczej bez świadków (Sprawiedliwość - sami, w cztery oczy) :)

Gość Daffne
Napisano

Pytanie o spotkanie do 2 miesięcy miedzy panem a mna :))

Paz Kielichow, 8 Monet, 3 Monet + 6 Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

w sierpniu możliwe spotkanie, które da radość, może być...z pozoru niezobowiązujące, ale się od tego spotkania wiele może zmienić :D

Napisano

Z tego to chyba jeszcze poczekasz na spotkanie, ale powinno sie ono odbyc.

Jednak.... Paz kielichow jest taki mdly na spotkania, 3 monet po 8 mowi ze dlugo bedziecie szlifowac termin,

bo raz jak jednemu spasuje, to drugi nie bedzie mogl, i vice versa... ale ostatecznie powinniscie pokonac trudnosci.

• Lubię to! 1
Napisano

Wiesz pocieszam się bo 3 denarów to dogadywanie się mistrzostwo podejścia do sprawy a do tego dociągnięta 6 buław - czyli zwięczone sukcesem :)))

Gość ANEZ
Napisano

Do spotkania dojdzie tylko termin może być przesunięty przez Pana o miesiąc później czyli tak do 3 miesięcy.

• 3 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja częściowa

Co prawda mamy 30 a nie wieczór 31 ale w tej materii do jutra nic się już nie zmieni. Spotkania nie było :))) Czekamy na sierpień ;)))

Edytowane przez Selenit666
Gość Daffne
Napisano

ja czekam na sierpień bo wtedy wskazałam xD

Napisano

do spotkania dojdzie ale dłużej na nie poczekasz niż zakładasz :) powodzenia :*

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja. Wiem, że niby jest jeszcze kilka dni sierpnia ale ja tak czy inaczej nie wyrobie się na spotkanie nawet gdyby miał się stać cud i zaprosił ;)

W sierpniu spotkania nie było 3 tyg mnie nie było a teraz mąż wyjeżdża a ja zostaje z młodym :)

Dzięki kochani za pomoc :))