Selenit666 Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Pytanie o spotkanie do 2 miesięcy miedzy panem a mna ) <3 Sacral <3 dzięki za karty Paz Kielichow, 8 Monet, 3 Monet + 6 Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc no chęci widać i praca nad tym spotkaniem, dogadywanie terminów, puszczanie bodźców ale może być rozjechanie w planach. Przynajmniej do 2 miesięcy raczej się nie uda. Nie wiem jak wy to widzicie?? Pomożecie )))??? Cytuj
Erza Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 do spotkania dojdzie, o ile wcześniej jasno ustalicie, kiedy, gdzie. Ty raczej jesteś czasowa, pan może mieć napięty grafik, zapieprz w pracy, jakieś terminy i trzeba będzie się do niego dostosować widzę tu spotkanie w połowie drogi, czyli zarówno Ty, jak i on będziecie dojeżdżać do tego miejsca 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 do spotkania dojdzie, o ile wcześniej jasno ustalicie, kiedy, gdzie. Ty raczej jesteś czasowa, pan może mieć napięty grafik, zapieprz w pracy, jakieś terminy i trzeba będzie się do niego dostosować widzę tu spotkanie w połowie drogi, czyli zarówno Ty, jak i on będziecie dojeżdżać do tego miejsca noo to jest niezmiernie ciekawe bo mieszkamy 30 km od siebie i jest to możliwe, żeby się spotkać wlasnie w połowie ) Cytuj
Erza Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 noo to jest niezmiernie ciekawe bo mieszkamy 30 km od siebie i jest to możliwe, żeby się spotkać wlasnie w połowie ) i chyba raczej bez świadków (Sprawiedliwość - sami, w cztery oczy) Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Pytanie o spotkanie do 2 miesięcy miedzy panem a mna ) Paz Kielichow, 8 Monet, 3 Monet + 6 Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc w sierpniu możliwe spotkanie, które da radość, może być...z pozoru niezobowiązujące, ale się od tego spotkania wiele może zmienić Cytuj
Caliel Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Paz Kielichow, 8 Monet, 3 Monet + 6 Bulaw ---> VII Rydwan, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Z tego to chyba jeszcze poczekasz na spotkanie, ale powinno sie ono odbyc. Jednak.... Paz kielichow jest taki mdly na spotkania, 3 monet po 8 mowi ze dlugo bedziecie szlifowac termin, bo raz jak jednemu spasuje, to drugi nie bedzie mogl, i vice versa... ale ostatecznie powinniscie pokonac trudnosci. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 Wiesz pocieszam się bo 3 denarów to dogadywanie się mistrzostwo podejścia do sprawy a do tego dociągnięta 6 buław - czyli zwięczone sukcesem )) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Lipca 2013 Napisano 9 Lipca 2013 Do spotkania dojdzie tylko termin może być przesunięty przez Pana o miesiąc później czyli tak do 3 miesięcy. Cytuj
Selenit666 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) Weryfikacja częściowa Co prawda mamy 30 a nie wieczór 31 ale w tej materii do jutra nic się już nie zmieni. Spotkania nie było )) Czekamy na sierpień )) Edytowane 30 Lipca 2013 przez Selenit666 Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 ja czekam na sierpień bo wtedy wskazałam xD Cytuj
anais_33 Napisano 30 Lipca 2013 Napisano 30 Lipca 2013 do spotkania dojdzie ale dłużej na nie poczekasz niż zakładasz powodzenia :* Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 Weryfikacja. Wiem, że niby jest jeszcze kilka dni sierpnia ale ja tak czy inaczej nie wyrobie się na spotkanie nawet gdyby miał się stać cud i zaprosił W sierpniu spotkania nie było 3 tyg mnie nie było a teraz mąż wyjeżdża a ja zostaje z młodym Dzięki kochani za pomoc ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi