Skocz do zawartości

Moje bateryjki ;) za dziewczynami :D

Caliel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje zasoby energetyczne:

5 monet * 8 monet * Krolowa kielichow

na co zwrocic uwage?

4 kijow * Sąd * As buław + 4 kielichow

Co robic by rozwijac sie i swoj poziom?

3 kielichow * Krol denarow * Krolowa bulaw

Noo niee. Nie cierpie kart dworskich, sa tak malo konkretne...

Moje zasoby energetyczne to albo mizeria, albo zaczynam do siebie dochodzic,

jednak bardzo wiele mi brakuje do tryskajacej jak fontanna Daffne ;)

Ta krolowa moze mowic o jakiejs nadwrazliwosci na energie, albo ze za bardzo sie nad tym trzese;)

Na co zwrocic uwage - na uziemienie i rownowage, umiem przebaczac, ale za duzo energi marnuje nad uzalaniem sie nad soba :P

Karty radza, bym uczyl sie bawiac, albo bawił ucząc, jedynie korzystanie i konsekwencja, oraz wytrwalosc sa gwarantem sukcesu.

Napisano

a ty ost to nie byłes wypalony i właśnie się odradzasz?? Masz 5 monet a zaraz po tem 8 monet. Wiesz sama w sobie przy energii 5 jest bardzo potęzna bo 5 monet jest kolorem wszystkich czakr, oczyszczenia i odradzanie się.

Rób selekcje osob, dla których swoją energię dajesz. Ktoś za mocno ssie tą energie od ciebie a ty albo się nie oczyszczasz albo nie pobierasz nic za energię. Np. komus stawiasz karty a ta osoba a ni ci nie płaci a ni nie interpretuje Twoich rozkładów. Taki przykład.

Napisano

Selenitku:)

Zonk... wlasnie masz racje, nie oczyszczam sie tak czesto jak powinienem.

I tez raczej nic nie biore za wrozby, ani tego nie zadam... moze pora to zmienic ;)

Gość Daffne
Napisano

5 monet * 8 monet * Krolowa kielichow ->Mag

aktualnie potrzebujesz energii dla siebie, jest Ci ona potrzebne. Masz w sobie dużo siły, regenerujesz się jednak dość długo, ale potencjał z podsumy jest. Kiedy już uporałbyś sie ze słabościami będziesz mógł wcielać w życie z łatwością to co zechcesz...;) Nie będzie Ci nic stało na przeszkodzie, pewność siebie się pokaże...zupełnie inny człowiek może z Ciebie wyleźć....ten z potencjału Maga właśnie ;) Tylko trzeba likwidować...sprawy, które Cię osłabiają/przygnębiają.

na co zwrocic uwage?

4 kijow * Sąd * As buław + 4 kielichow ->Gwiazda/Sprawiedliwość

na oczyszczanie się psychiczne, emocjonalne...by nie gromadzić w sobie emocji, nauczyć się wybaczać by nie pozostawiać niesmaku czy innych negatywnych odczuć...dystansować się też od spraw na które nie masz wpływu...załączać zlewkę...i starać się nie brać nic do siebie. To pomoże Ci zaoszczędzić własną energię.

3 kielichow * Krol denarow * Krolowa bulaw ->Wisielec/Cesarzowa

pracować z własna intuicją, starać się obserwować samego siebie obiektywnie i dokonywać zmian...takich aby stawać na pewnych nogach. Potrzebujesz czuć poczucie bezpieczeństwa (finansowego głównie) i to jest ważne by to osiągnąc pracując nad sobą i swoim podejsciem do...osiąganego celu...:)

Mówi się, że jestesmy tym o czym myslimy....no i jest tak...bo myśli sie urzeczywistniają...dlatego podstawa to starć się pracować nad pozytywnym podejsciem i tak widzieć swa przyszlosć.

Napisano

energia czakry podstawy na wypaleniu, brak uziemienia i skupienia się na sprawach doczesnych ;) zasoby mogłyby być o wiele większe, bo jest potencjał (Królowa)

na co zwrocic uwage?

no i jest 4 buław - uziemienie :zeby: nad tym trzeba popracować, naładować bateryjki na łonie natury, powdychać świeże powietrze, pojeździć na rowerze/ As buław z 4 kieli pokazuje odłączenie od żródła - jak tylko się uziemisz, poczujesz przypływ sił

dzielić się wiedzą i energią z innym; tutaj ważna jest współpraca oraz bycie otwartym na to, co możemy otrzymać od innych ludzi, jak również na to, co można wspólnie tworzyć

• Lubię to! 1
Napisano

Daff:

Masz w sobie dużo siły, regenerujesz się jednak dość długo

tego wlasnie nie wiem, jak przyspieszyc proces regeneracji:)

nie jest zle, ale wiem i czuje ze moze byc duzo lepiej.

by nie gromadzić w sobie emocji, nauczyć się wybaczać by nie pozostawiać niesmaku czy innych negatywnych odczuć

Wydaje mi sie ze nie mam z tym problemu, wprost przeciwnie... ;) bardziej zadreczam siebie sam soba, niz innymi ;)

pracować z własna intuicją, starać się obserwować samego siebie obiektywnie i dokonywać zmian...takich aby stawać na pewnych nogach. Potrzebujesz czuć poczucie bezpieczeństwa (finansowego głównie)

Staram sie caly czas:D ale wlasnie z tym bezpieczenstwem finansowym strasznie ciezko jest.

Bisia:

energia czakry podstawy na wypaleniu, brak uziemienia i skupienia się na sprawach doczesnych

Tu mam raczej jakis problem z rozwiazaniem, bo skupiam sie i skupiam... a tu zaparcie! :D

no i jest 4 buław - uziemienie nad tym trzeba popracować, naładować bateryjki na łonie natury, powdychać świeże powietrze, pojeździć na rowerze/ As buław z 4 kieli pokazuje odłączenie od żródła - jak tylko się uziemisz, poczujesz przypływ sił

Wiesz, o tym samym pomyslalem - o uziemieniu. Musze chyba czesciej spacerowac ;) ogolnie jest ok, ale za bardzo martwie sie o sprawy materialne.

dzielić się wiedzą i energią z innym; tutaj ważna jest współpraca oraz bycie otwartym na to, co możemy otrzymać od innych ludzi, jak również na to, co można wspólnie tworzyć

AKurat z tym nie mam problemu, wiekszy z motywacja i konsekwencja... bardzo lubie pracowac z innymi, uczyc sie... ale tez nie za duzo takich osob jest, poza Wami na forum;)

Napisano

spodobała mi się ta Bisia :buziak:

ogolnie jest ok, ale za bardzo martwie sie o sprawy materialne.

a właśnie, jednym z głównych powodów braku uziemienia są właśnie kłopoty z materią - tutaj ładnie 5 monet i 8 monet to pokazały (kart z Tobą fajnie współpracują) :)

Gość Daffne
Napisano
spodobała mi się ta Bisia :buziak:

no to bęziesz BISIA od dziś :hahahaha:

Gość ANEZ
Napisano

na co zwrocic uwage?

Noo niee. Nie cierpie kart dworskich, sa tak malo konkretne...

Moje zasoby energetyczne to albo mizeria, albo zaczynam do siebie dochodzic,

jednak bardzo wiele mi brakuje do tryskajacej jak fontanna Daffne ;)

Ta krolowa moze mowic o jakiejs nadwrazliwosci na energie, albo ze za bardzo sie nad tym trzese;)

Na co zwrocic uwage - na uziemienie i rownowage, umiem przebaczac, ale za duzo energi marnuje nad uzalaniem sie nad soba :P

Karty radza, bym uczyl sie bawiac, albo bawił ucząc, jedynie korzystanie i konsekwencja, oraz wytrwalosc sa gwarantem sukcesu.

Ja napiszę to krótko, Tobie potrzebna jest odpowiednia kobieta, która wzbudzi w Tobie energię i podzieli się z Tobą swoją. Żeby taką znaleźć trzeba po prostu "bywać". Korzystaj z każdej okazji żeby przebywać wśród ludzi, na imprezach żeby już zakończyć przeszłość

co pomoże Ci lepiej przeżywać teraźniejszość. Relaksacja, medytacja są potrzebne i je praktykuj ale najlepszym lekarstwem dla Ciebie

i dla każdego człowieka jest drugi człowiek. Przekonasz się że każdy ma problemy tylko nie każdy je jednakowo odbiera. Do dziewczyn mój Drogi /3 kielichow/ niech się Tobą i z Tobą cieszą życiem.

Napisano

Coś w tym jest.... kiedy jestem blisko kogos, odzywam...

Dotyk, bliskosc... nawet wspolne siedzenie i milczenie - daje mi mnostwo powera.

Mam tylko nadzieje ze jej nie wysysam z innych ;D

Napisano

5 monet * 8 monet * Krolowa kielichow ->Mag

czujesz sie wyczerpany ale pracujesz nad tym aby zregenerować siły, jako osoba wrażliwa masz tendencję do wypalenia i mysle że to Ty wyszedłeś w Krolowej Kielichów ; masz dosyś w sobie siły aby sie zregenerować ale nie możesz sie "rozklejać " a le działać i sobie zaufać

na co zwrocic uwage?

4 kijow * Sąd * As buław + 4 kielichow ->Gwiazda/Sprawiedliwość

tak jak pisałam wczoraj stosować BHP odcinać się i uważać, nie wpadać tez w zobojetnienie ale mieć nadzieję bo wszystko sie ułoży

3 kielichow * Krol denarow * Krolowa bulaw ->Wisielec/Cesarzowa

patrzeć z radością na życie, mieć pozytywne nastawienie do wszystkiego co robisz, być pewnym siebie i działać nie oglądać sie za siebie a z czasem osiągniesz sukces i spełnienie na każdej płaszczyźnie :)

czego Ci z całego serca życzę

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

5 monet * 8 monet * Krolowa kielichow ---> I Mag, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Energie wlasnie powoli odzyskujesz. Widac, ze teraz duzo poswiecasz sie dzialalnosci ezoterycznej, trenujesz ladnie... i to na pewno nie pozostanie bez efektow. Widac ladne odrodzenie... Zarowno w 5 Monetach + 8 Monetach, jak i z podsumu: Smierc i Cesarz.

na co zwrocic uwage?

4 kijow * Sąd * As buław + 4 kielichow --->XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka

Aby bazowac na tym, co jest, ale i stale poszerzac swoje horyzonty. Nie gnusniec. Pamietaj, ze owoce, ktore sa dojrzale, wolaja o to, aby zostac zjedzone. Co lezy nieuzywane, marnieje. Uzywaj swojej wiedzy i ciagle ucz sie, rozwijaj. Podarzaj sladem swojej pasji. Bedzie ok.

3 kielichow * Krol denarow * Krolowa bulaw ---> XII Wisielec, HB III Cesarzowa

Bardzo ladne karty. Tu widac staly rozwoj. Ciezka prace i transformacje. Krol Monet zakasuje rekawy i nie rozglada sie na boki... a Krolowa Bulaw transformuje. 3 Kielichow to ciagly rozwoj. Ma w sobie potencjal zarowno Smierci i Cesarza, jak i Cesarzowej. Takze... stale pracowac nad swoimi umiejetnosciami, szlifowac je. Stale, ciagle rozwijac sie... To jedyny dobry kierunek. Nawet jak myslisz, ze nie dzieje sie nic, bo np. zawodowo jeszcze stoisz w martwym punkcie. Kazdorazowo, gdy bierzesz do rak karty i komus (sobie) wrozysz, komus interpretujesz rozklady, uczysz sie i rozwijasz, wiec nie marudz i rob tyle ile mozesz w tej kwestii a nawet wiecej... robisz to przede wszystkim dla siebie. Nabywasz doswiadczenia praktycznego, a tego Ci nikt nie odbierze.

Edytowane przez SacralNirvana
literowka
  • Lubię to! 1
Napisano
no to bęziesz BISIA od dziś :hahahaha:

Dobrze, ze nie BiEsia... :hahahaha: taka zenska forma Biesa.

Napisano

5 monet * 8 monet * Krolowa kielichow ---> I Mag, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Powoli łapiesz wiatr w żagle - zdajesz sobie sprawę, żeby utrzymać się nas kursie trzeba ciągle trenować, być czujnym, stanowczym i zmieniać swoje nastawienie - wykazać się kreatywnością

na co zwrocic uwage?

4 kijow * Sąd * As buław + 4 kielichow --->XVII Gwiazda, HB XI Pasja i II Kaplanka

Chcąc wieść harmonijne życie należy zaakceptować przeszłość - wybaczyć komu trzeba, wtedy jest szansa na pełny rozkwit energii - przyszłość ładnie się rysuje - realizacja pasji w bardzo twórczy sposób

3 kielichow * Krol denarow * Krolowa bulaw ---> XII Wisielec, HB III Cesarzowa

Bardzo ładne karty - potencjał jest duży - należy go tylko systematycznie rozwijać wkładając w to swoją energie -plon wyrośnie - a zbiory będą satysfakcjonujące

• Lubię to! 1
Napisano
Dobrze, ze nie BiEsia... :hahahaha: taka zenska forma Biesa.

hahahaha :hahaha: a czasami mam taki charakterek jak :diabelek_na: