Skocz do zawartości

Rozkład "miłość i związki w najbliższym czasie"

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Czy w okresie najblizszym czyli do 1 roku pojawi się w moim życiu jakiś pan? - 9 buław

pojawi sie i to z czasem

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - 3 kielichów

ładnie zabawowo bez zobowiazań

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? ksiezniczka mieczy

ano moze sie pojawić w klimacie zaczepek i wymiany słówek, odbijanie piłeczki tzw

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? 6 buław

tutaj chyba ładnie i przyszłościwo ale chyba nie on jeden bedzie na choryzoncie

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie?rycek mieczy

jakas nerwówka i nie pewna sytuacja mogą pojawić sie wątpliwości

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek?8 kielichów

bedą odejścia i powroty ?

7. Z kim stworzę ten związek? słońce

z osobą ciepła i przyjacielską na zasadzie przyjaźni która przerodzi sie w miłość ?

8. Kim będzie mężczyzna z którym stworzę ten związek? 3 buław

może mi w czymś pomagać, mozemy mieć wspólne interesy

9. Jaka jest przyszłość tego związku? sad

z przysżłością i tutaj bym obstawiał że to będzie powrót ...i tutaj jakby karta ta jest kontynuacją 8 kielichów z poz.6

z tych kart wychodzi że bede z kimś kogo juz znam i możemy do siebie wracać i sie rozchodzić aż w końcu zbudujemy trwała relację ...

pomocy :bukiet:

Edytowane przez anais_33
Napisano

Nie wiem....

karty mowia ze raczej nie pojawi sie ktos szybko, bo sama jestes zamknieta na nowe znajomosci, moze podswiadomie ludzi odpychasz...

obstawiam raczej, ze poznasz kogos, zaprzyjaznicie sie... i z tego dopiero cos wyniknie...

jesli chodzi o kogos z przeszlosci - watpie... wlasnie przeszlosc musisz zamknac, bo ciagle w niej tkwisz, i porownujesz do kogos pozostalych panow...

a tak sie nie da...

• Lubię to! 1
Napisano

1. Czy w okresie najblizszym czyli do 1 roku pojawi się w moim życiu jakiś pan? - 9 buław

myślę, ze tak ale to karta mowiąca o nieformalnych związkach i to może być zajęty pan.

no wiec właśnie podkreśla się tu pierwsza pozycja - układ 3kowy

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? ksiezniczka mieczy

no tu zdecydowanie nie bo to mieczyk i paź, wiec nowe rzeczy w życiu

tu raczej się odnosi to twojego sukcesu zaponienia i pojscia dalej, zostawienie przeszłości

ktoś chwilowy może się pojawić i narobić zamieszania

znowu nieformalnie, zdrady, rozterki i wędrujący pan z jednej do 2giej

z nową osoba, pogodną, wesołą ale tez samolubną i dbający o swoje wygody

ktoś zajęty (jezuu ile ty masz tu 3jek) ;)))

wiesz dobrze będzie, odzyjesz dzięki temu związkowi ale tu się przewija rodzina a ze inne karty są raczej mowiące o związku z doskoku, z 3kąta miłosnego to raczej nie widzę w tym sądzie ślubu :/

Napisano

Jęśli już to za jakiś czas - musisz się wewnętrznie ustawić

miło, będiesz się czuła dobrze w jego obecności

raczej nie - chociaż będą się koło Ciebie kręcić młodsi od CIebie panowie

bez zgrzytów - raczej spokojnie

dużo nerwów, jakiś niedomówień -

raczej nie - będziesz od czegoś lub kogos chciała się uwolnić wtedy są szanse na zwiażek

z kimś serdecznym, optymistycznie nastawionym o świata - kimś kto okaże sie dobrym przyjacielem

człowiekiem ciekawym śwaita- być może ze obowiązaniami

Albo się odrodzisz w nowej relacji - albo postanowisz wrócić do kogoś z przeszłości

Napisano

Zwiazku tu nie widze, natomiast pan jakis sie pojawi. Kojarzy mi sie to ze znajomoscia na odleglosc, pan byc moze nawet z zagranicy. Przynajmniej teraz. Mozliwe tez, ze znacie sie juz a on sie odezwie lub dopiero sie poznacie. Mozliwa znajomosc netowa z szansa na rozwoj.

Tak to widze.

W 8 Kielichach widze checi (z obu stron nawet mozliwe) na stworzenie glebszej relacji, ale przy tej karcie czesto na checiach sie konczy a jest dosc nierozwojowo.

Z czasem moze byc cos wiecej. Sad to nie tylko pogodzenie, ale tez znalezienie przy kims swojego miejsca na ziemi, wiec moze byc cos wiecej z takiej relacji, cos trwalego.

Ale nie w czasie, o ktorym tu piszesz.

Takie moje odczucie tych kart.

Na ten czas, jezeli, bedzie niezobowiazujaca przyjazn... z ktorej z czasem bedzie moglo rozwinac sie cos wiecej. Nawet bardzo ladnego.

3 Kielichow to dla mnie tez piekna wymiana milosci miedzy kobieta i mezczyzna, to krok dalej z 2 Kielichow, gdzie juz sie na siebie otwieraja... tu nastapilo juz otowarcie, jest dawanie i przyjmowanie z powrotem odwzajemnionego uczucia.

Ale to juz z czasem... nie w ciagu roku, chociaz wszystko powinno ladnie w tym kierunku zmierzac.

• Maestro
Napisano

wg mnie nie pojawi się nikt nowy, tu jest jakiś opór, dystans, blokada, mur

nie będzie pana, ale TY się będziesz bawiła wesoło:)

ktoś może Ciebie zaczepiać

mogą być podrywy

no włąsnie ten pan z przeszłości to taki chaotyczny, narwany i lubi jak jest jak on chce

mogą byc rozstania i powroty

mogą być miłe chwile i spotkania, ale nie związek

będziesz tego związku wypatrywała, jeśli juz o cechy pytamy, to ktoś nawet z zagranicy, oddalony

9. Jaka jest przyszłość tego związku? sąd

to dla mnie karta powrotów, karta wybaczania, karta przebudzenia, bardzo ją lubię, więc może faktycznie coś kiedyś więcej? Ale nie w najblizszym czasie jeśli juz...

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

na przyszłość obstawiałabym 3 karty bo po tej jednej,która jest ani dobra,ani zła...nie wiadomo...to karta podobna do moenty...którą rzucamy i zawsze może wypaść orzeł lub reszka.

Może być szansa na romans, zbliżenie z meżczyzną, który będzie chciął Cię zdobyć w celu...zaspokojenia żądz. Z czasem wyszłoby to co zwykle...zrozumeinie i smutek...:(. Sąd to nie tylko pozytywne widzenie relacji...poprzez wzajemne wybaczenie, to też zrozueminie że z tej mąki chleba nie będzie...a która to opcja...?