Skocz do zawartości

ostatnie na to ;)

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mysli o mnie po tych moich tłumaczeniach?

8 buław--7 monet--Gwiazda Ze się na trudziłam z takim monologiem ;DD Ze pewnie na coś licze ;))

Napisano

Myślę, że bardzo pozytywnie Cię postrzega w tej gwieździe ;-) W podsumie wychodzi sąd, czyli jesteś dla Niego osobą umiejącą wybaczyć, przyznać się do winy i przeprosić..a także wziąć odpowiedzialność za swoje błędy. Pan uważa, że aktywnie realizujesz swoje zamierzenia, jesteś pełna energii w dążeniu do celu :-)

Napisano

Albo sadzi, ze niezla wariatka jestem. W pierwszym zdaniu powiedzialam, ze to wszstko przez zespol napiec :-D

• Maestro
Napisano

8 buław--7 monet--Gwiazda

że jestes wygadana, duzo mówisz,masz dużo energii w wypowiedziach i liczysz na to,ze będzie między Wami dobrze:)

Napisano

oj gadać to ja lubię duużooo:bukiet: dziękuję Wam ;)

Napisano (edytowane)
Co mysli o mnie po tych moich tłumaczeniach?

8 buław--7 monet--Gwiazda

Że narwana jesteś, zaskoczyłaś go. Ja widze 8 buław w tali RW. Trochę zaatakowany moze sie poczuł. Przetrzymałaś, troche za długo, przynudziłaś:) Odpłynął myślami. Ale i tak Cie lubi:) jak to facet. Nie lubi gadania.

Edytowane przez emilr
Napisano

Hehe przerwal mi, wiec kazlam mu byc cicho i wysluchac mnie do konca :-D smial sie z tego:-D reszta juz byla na luzie w takim tonie jaki oboje lubimy :-D

Gość Daffne
Napisano

być może za dużo mówiłaś przez to on zamienił się początkowo w słuch, a potem nieco sie przynudzał, ale wysłuchał cierpliwie bo lubi CIę :))