Gość Linkinia Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Pomożecie? Postawiłam karty na dwie ważne dla mnie relacje z kolegami. Z pierwszym nie ma mowy o czymś poważniejszym niż romans. Kiedyś było silne przyciąganie między nami, od stycznia relacja przeszła przeobrażenie i dużo rozmawiamy, teraz zwierza mi się z fascynacji swoją przyjaciółką... Z drugim nawet bym chciała stworzyć związek, ale on nie chce. Znamy się długo, relacja jest dość rwana, tj. jest czas, gdy milczymy i gdy dużo piszemy. Zweryfikuję we wrześniu Jak będzie wyglądała moja relacja z P. do końca roku? Królowa buław, 6 kielichów, 10 denarów, Rycerz kielichów --> H.B. Wieża, Rydwan Myślę, że w królowej wyszłam ja. Będę tęskniła za tym, jak kiedyś wyglądała nasza relacja i jak on zalecał się do mnie. Druga opcja: relacja poprawi się, zacznie przypominać tę z przeszłości. Jak będzie wyglądała moja relacja z K. do końca roku? Rycerz mieczy, Głupiec, 10 kielichów, Wieża, 9 kielichów --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Widać jego odważne, egoistyczne zachowanie i/lub drobne sprzeczki. Będzie chciał, żeby nasza relacja miała charakter niezobowiązujący i lekki. Możliwe, że przez jakiś czas będziemy bliżej siebie, jednak to zostanie zburzone przez jego egoistyczną postawę. Cytuj
Fall Napisano 10 Lipca 2013 Napisano 10 Lipca 2013 Co do P...Wydaje mi się, że nadal strasznie go pociągasz..Niby Wasze relacje są ustabilizowane, wychodzą przyjacielskie relacje, ale mam wrażenie, że znów będzie o Ciebie zabiegał..W rydwanie widzę dużo męskiej energii seksualnej..Myślę, że on Ci tak łatwo nie odpuści.. K..a on nie ma żony albo dzieci..? Tak mi to wygląda jakby miał Ci zawrócić w głowie, Ty się zakochasz, po czym się dowiesz, że ma rodzinę i dzieci i świat Ci się zawali..W podsumie wychodzi księżyc, wydaje mi się, że nie wiesz wszystkiego o Nim.. Jeśli jesteś absolutnie pewna, że nic przed Tobą nie ukrywa, to może być tak, że będziesz go postrzegać przez różowe okularki, jaki on nie jest odważny, inteligentny i elokwentny, ale jakieś (jego) sprawy rodzinne sprawią, że te różowe okularki Ci opadną i poczujesz się samotna emocjonalnie..bo pan okaże się egoistą.. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Dziękuję bardzo ) K. ma 23 lata, nie ma żony ani dzieci. Może jakąś dziewczynę ukrywa, z którą sie umawia jak coś... ) Ale to prawda, jest tajemniczy i skryty... Cytuj
Frambuesa_ Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Jak będzie wyglądała moja relacja z P. do końca roku? Królowa buław, 6 kielichów, 10 denarów, Rycerz kielichów --> H.B. Wieża, Rydwan Będziesz tęskniła za tym co było między wami, jaką mieliście relację. Związku jednak z tego nie będzie, bardziej przyjazne, ciepłe stosunki. Możliwe, że on pozna kogoś innego / zauroczy się. Jak będzie wyglądała moja relacja z K. do końca roku? Rycerz mieczy, Głupiec, 10 kielichów, Wieża, 9 kielichów --> H.B. Wisielec, Cesarzowa No ten to Ci może zawrócić w głowie i... zwiać Dość dziecinny jest i egoistyczny, sam nie wiem czego chce, możesz mieć przez niego huśtawkę nastrojów, będziesz w takim zawieszeniu, nie wiedząc co dalej. Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja widzę , że obaj panowie jako przyjaciele , koledzy na wypad na piwo to OK, ale jeżeli już mamy coś zadeklarować to niestety zwijają bagaże i tyle ich widać . Widzę , że pierwszy pan jest bardziej emocjonalny i z nim można spędzić romantycznie czas natomiast drugi pan to typ logiczny on dużo myśli nad tym co zrobi , ale podobasz się jemu mimo to reacja się zawiesi i chyba z czasem przestanie ci na nim zależeć . Ntomist pan 1. relacja przyjacielska chociać będzie z przebitymi oponami ... ale jakoś tak mimo zgrzytów i upadków relacja będzie powracać . (typ . karmiczny relacji ) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Dziękuję serdecznie za pomoc dziewczyny! WERYFIKACJA Jak będzie wyglądała moja relacja z P. do końca roku? Królowa buław, 6 kielichów, 10 denarów, Rycerz kielichów --> H.B. Wieża, Rydwan Myślę, że w królowej wyszłam ja. Będę tęskniła za tym, jak kiedyś wyglądała nasza relacja i jak on zalecał się do mnie. Druga opcja: relacja poprawi się, zacznie przypominać tę z przeszłości. ---> Do listopada mieliśmy sporadyczny kontakt. Głównie się żalił, radził, mówił o nowych podbojach. Czasami coś mega osobistego napisał. Był wtedy zakochany i zafascynowany pewną dziewczyną - jestem niemal pewna, że wyszła w krolowej bulaw. Do mnie wracal by pogadac - 6 kielichow i 10 denarow, raz zaprosil na imprezę do siebie. Pamiętam rozmowę, w której żartowaliśmy i flirtowaliśmy - rycerz kielichów. Od połowy listopada aż do dziś zero kontaktu (Wieża, Rydwan). Jak będzie wyglądała moja relacja z K. do końca roku? Rycerz mieczy, Głupiec, 10 kielichów, Wieża, 9 kielichów --> H.B. Wisielec, Cesarzowa Widać jego odważne, egoistyczne zachowanie i/lub drobne sprzeczki. Będzie chciał, żeby nasza relacja miała charakter niezobowiązujący i lekki. Możliwe, że przez jakiś czas będziemy bliżej siebie, jednak to zostanie zburzone przez jego egoistyczną postawę. --> Flirtowal ze mną, dawał nadzieje na spotkanie, a potem okazało się, że był niepoważny... W końcu postanowiłam się zdystansować i on to zauważył, denerwował mnie na potęgę i pokłociliśmy się. Odcięłam się od tej znajomości, nie chcę mieć z nim kontaktu, nie rozmawialam z nim dobry miesiac i nie zamierzam. Co do P...Wydaje mi się, że nadal strasznie go pociągasz..Niby Wasze relacje są ustabilizowane, wychodzą przyjacielskie relacje, ale mam wrażenie, że znów będzie o Ciebie zabiegał..W rydwanie widzę dużo męskiej energii seksualnej..Myślę, że on Ci tak łatwo nie odpuści.. K..a on nie ma żony albo dzieci..? Tak mi to wygląda jakby miał Ci zawrócić w głowie, Ty się zakochasz, po czym się dowiesz, że ma rodzinę i dzieci i świat Ci się zawali..W podsumie wychodzi księżyc, wydaje mi się, że nie wiesz wszystkiego o Nim.. Jeśli jesteś absolutnie pewna, że nic przed Tobą nie ukrywa, to może być tak, że będziesz go postrzegać przez różowe okularki, jaki on nie jest odważny, inteligentny i elokwentny, ale jakieś (jego) sprawy rodzinne sprawią, że te różowe okularki Ci opadną i poczujesz się samotna emocjonalnie..bo pan okaże się egoistą.. Jak będzie wyglądała moja relacja z P. do końca roku?Królowa buław, 6 kielichów, 10 denarów, Rycerz kielichów --> H.B. Wieża, Rydwan Będziesz tęskniła za tym co było między wami, jaką mieliście relację. Związku jednak z tego nie będzie, bardziej przyjazne, ciepłe stosunki. Możliwe, że on pozna kogoś innego / zauroczy się. Jak będzie wyglądała moja relacja z K. do końca roku? Rycerz mieczy, Głupiec, 10 kielichów, Wieża, 9 kielichów --> H.B. Wisielec, Cesarzowa No ten to Ci może zawrócić w głowie i... zwiać Dość dziecinny jest i egoistyczny, sam nie wiem czego chce, możesz mieć przez niego huśtawkę nastrojów, będziesz w takim zawieszeniu, nie wiedząc co dalej. Ja widzę , że obaj panowie jako przyjaciele , koledzy na wypad na piwo to OK, ale jeżeli już mamy coś zadeklarować to niestety zwijają bagaże i tyle ich widać . Widzę , że pierwszy pan jest bardziej emocjonalny i z nim można spędzić romantycznie czas natomiast drugi pan to typ logiczny on dużo myśli nad tym co zrobi , ale podobasz się jemu mimo to reacja się zawiesi i chyba z czasem przestanie ci na nim zależeć . Ntomist pan 1. relacja przyjacielska chociać będzie z przebitymi oponami ... ale jakoś tak mimo zgrzytów i upadków relacja będzie powracać . (typ . karmiczny relacji ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi