kamii1303 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Ma ktoś coś do powiedzenia na ten temat? Jestem zwiazana z 3-cia Panna w moim życiu i musze powiedziec, ze jest inny od dwoch poprzednich, chciaż niektore cechy sa niezmienna. Np. upor, zdecydowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 To para przyciągających się przeciwieństw. Pani spod Ryb zachwyci partnera spod Panny marzycielskim spojrzeniem i nieuchwytnym urokiem. Pod wpływem jej spojrzenia świat stanie się lepszy i bardziej kolorowy. Pan Panna zaimponuje partnerce zdrowym wyglądem, silnym charakterem i niezłomnymi zasadami. Pan Panna ma trzeźwe i praktyczne podejście do życia. Na co dzień może mu być trudno wytrzymać z bałaganiarską i nieprzytomną Rybą. Aby związek mógł trwać długo i szczęśliwie, oboje muszą dużo zmienić w swoim zachowaniu. Pani Ryba musi nauczyć się porządku i nie zapominać o ważnych sprawach. Pan Panna natomiast musi stać się bardziej romantyczny i wrażliwy na potrzeby partnerki. Źródło opisu: Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest truskawka Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Twój partner lubi czystość i porządek, ceni życie w miłym dla oka, przyjemnym otoczeniu. Dlatego może niepokoić go Twoje zamiłowanie do chaosu i życiowa beztroska. On jest bardzo krytyczny, sam zmierza do doskonałości i ustala surowe kryteria w ocenie postępowania innych ludzi. Często będziecie mieć kłopoty ze wspólnym podejmowaniem szybkich decyzji. źródło opisu: Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski Ty starasz się wszystko wokół organizować i poukładać, źle się czujesz w atmosferze chaosu. On z kolei przyjmuje wszystko ze spokojem, traktując sprzeczności i przeciwieństwa jako coś naturalnego i nie próbuje ich godzić. Jest niezdyscyplinowanym marzycielem i to bardzo Cię denerwuje, ale również... pociąga. Źródło opisu: Horoskop dla Ciebie - Horoskop partnerski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamii1303 Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Z przeciwienstwami sie zgodze, ale co do porzadku i chaosu jest dokladnie na odwrot;p Ja lubie porzadek, zawsze wiem gdzie co lezy, musze miec wszystko poukładane (za wyjatkiem, kiedy dopada mnie LEŃ), a on to straszny bałaganiarz, słowa "gdzie ja to polożyłem", albo "skarbie, pomóż mi znaleźć..." słyszę prawie codziennie, hehe. Podoba mi się to, jego trzeźwe i logiczne spojrzenie na różne sprawy, silny charakter, jego mocne stapanie po ziemi, wręcz potrzebuje takiej osoby, bo sama zazwyczaj bujam w obłokach i zbyt optymistycznie podchodze lub beztrosko patrze na niektóre sprawy, hehe i wiem, że go to czasem denerwuje, ale po prostu taka moja natura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamii1303 Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Właśnie, przydałoby mu się jeszcze troszke więcej romantyzmu, choć sam uwaza siebie za wystarczająco romantycznego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilaFruFru Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Kamii1303 czuje sie jakbym czytala o moim zwiazku :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts