SacralNirvana Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Karta dnia: As Bulaw Tlo do karty: As Kielichow, 10 Bulaw, 9 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Kwintesencja calego rozkladu HB XXI Swiat i III Cesarzowa Nie wiem... moze byc jakis dosc emocjonalny dzien. Tak sobie mysle, ze moze pojawiac sie jakis ciekawy impuls, ale zajme sie po prostu soba, domem i dziecmi, bo bedzie, co robic... Zakasam rekawy i to (jezeli bedzie co) odloze na inny dzien raczej lub na pozniej. Cytuj
agaMAJ Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Zaczniesz działać. Pełna werwy za coś się zabierzesz tak, że się nieżle zmęczysz ale będziesz miała dużą satysfakcje z wykonanej pracy 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lipca 2013 Maestro Napisano 11 Lipca 2013 Dostaniesz nagle "zastrzyku energii" i zabierzesz się za sprzątanie..W każdym razie tło mówi o tym, ze się porządnie zmęczysz i będziesz miała wszystkiego dosc:) 1 Cytuj
Kędry Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Karta dnia: As Bulaw Pojawi się jakiś impuls - taki zapalnik - który pociągnie za sobą konkretne działania Tlo do karty: As Kielichow, 10 Bulaw, 9 Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XX Sad i II Kaplanka Tutaj wychodzi próba wyjścia z inicjatywą - wyrwania się z codziennych, cieżkich obowiązków, różnych sytuacji, które Cię przytłaczają - musisz podejść jednak uczciwie, na chłodno skalkulować - rozważyć wewnąrtrz siebie Kwintesencja calego rozkladu HB XXI Swiat i III Cesarzowa Cytuj
Selenit666 Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Poczujesz impuls do dokończenia pewnych spraw które gdzieś tam utknęły. może porządki domowe i odwiedziny cię czekają dzisiaj ) 1 Cytuj
Kędry Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Nie mogę edytować postu - bo u nas burza - a opuściłam kwintesencję Otóż właściwe pokierowanie różnymi sprawami otworzy drogę ku spełnieniu Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Weryfikuje... agaMAJ Zaczniesz działać. Pełna werwy za coś się zabierzesz tak, że się nieżle zmęczysz ale będziesz miała dużą satysfakcje z wykonanej pracy *** Inez Dostaniesz nagle "zastrzyku energii" i zabierzesz się za sprzątanie..W każdym razie tło mówi o tym, ze się porządnie zmęczysz i będziesz miała wszystkiego dosc *** Selenit Poczujesz impuls do dokończenia pewnych spraw które gdzieś tam utknęły. może porządki domowe i odwiedziny cię czekają dzisiaj ) *** Kedry Tutaj wychodzi próba wyjścia z inicjatywą - wyrwania się z codziennych, cieżkich obowiązków, różnych sytuacji, które Cię przytłaczają - musisz podejść jednak uczciwie, na chłodno skalkulować - rozważyć wewnąrtrz siebie Nie mogę edytować postu - bo u nas burza - a opuściłam kwintesencję Otóż właściwe pokierowanie różnymi sprawami otworzy drogę ku spełnieniu Wiec... bylo kilka punktow tutaj. a) starsza zostala zaproszona na urodziny, gdzie w ramach imprezy urodzinowej zaproszono gosci na maraton po drogich butkichach. Jak dla mnie to gruba przesada, zeby 11-latki lataly z kopa kasy po dizajnerskich sklepach jak co najmniej nastolatki konkretne... a w sumie jak mlodzie kobietki... Takze tu moje zasady wylazly i stwierdzilam, ze to praktyczny bezsens. Zreszta cora byla z tym zgodna. tupnelam noga na dzieciarnie (moje 3 sztuki + 2 kuzynki), bo wczoraj probowaly mi wejsc na glowe. One nie pojda na dwor, beda siedziec caly dzien przed komputerem i gadac z Selena Gomez na naszej klasie (:26:) c) wzielam sie za przegladanie szaf... i sortowanie wszystkiego, co za male z ciuchow mlodych, co juz nie takie itd... trzy sztuki, wiec roboty bylo co niemiara, ale ze mlode lubia swoje ulubione sztuki ubran chowac i myszkowac... to jest teraz fajnie... Rzeczywiscie bylam zadowolona na koniec. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Dziekuje wszystkim ogromnie za pomoc i chec interpretacji... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi