9wrota Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 witam serdecznie szanowne osoby mam prośbę małą o interpretację snu. śnił mi się poród mojej bliskiej koleżanki z pracy tj. ona rodziła, a ja odbierałam poród. poród przebiegał bez komplikacji i wkrótce trzymałam w rękach malutką, śliczną dziewczynkę o imieniu samaria. koleżanka w pracy była zdumiona i nieco zaniepokojna, gdy jej opowiedziałam ten sen. raczej nie chce mieć kolejnego dziecka. ma już dwóch synów, każdy o imieniu zaczynającym się na "s". czytałam, że przyjmowanie porodu w śnie ma raczej dobre konotacje. generalnie oznacza to jakieś spore zmiany. ale nie jestem pewna i dlatego proszę uprzejmie o interpretację. z góry pięknie dziekuję, 9wrota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Hmm..a czy słowo Samaria ma dla ciebie jakieś znaczenie? Kojarzy ci się z czymś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgosia3 Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 odbieranie porodu to dobry znak to po prostu szczęście w nastepnych dnaich... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
9wrota Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 wrzuciłam w google i odkryłam, że samaria to nazwa starożytnej ziemi, górzystej, w granicach biblijnego królestwa izraela. stolica o takiej samej nazwie. obecnie w granicach palestyny. ciekawe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Czyli ziemia obiecana Faktycznie dobry znak na wszelkie plany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts