Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 giermek, as buław, księżyc mam wrazenie,ze jakas nieszczera informacje mogę od kogos dostać, albo ironiczna z 'podtekstem" Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lipca 2013 Maestro Napisano 11 Lipca 2013 A ten Giermek to jaki? giermek jak to giermek, młody, wesoły i swawolny:lol: Cytuj
Vivere Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 giermek,chyba mieczy as buław, księżyc po mojemu, jeśli nie masz na dziś konkretnych planów to będziesz taka jakaś podszyta wiatrem, obijać się będziesz po kątach, czekając na coś... może na jakąs informację lub na wyjaśnienie czegoś...(?) i chyba to coś Cie nie zaskoczy Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 zasoczy mnie to ,ze nic mnie ni zaskoczy XDDD Cytuj
Vivere Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 zasoczy mnie to ,ze nic mnie ni zaskoczy XDDD no tak jakoś Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 generalnei to vcaly dzień mam kupe energii, tancze w pokoju nio i ogolnei to jakos nei wiem jak ja spozytkowac Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 No to moze ktos ciekawy sie netowo do Ciebie odezwie i sobie tak troche razem pogaworzycie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi