Vivere Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Mój starszak przystąpił dziś do obrony. Katował się na kilku kier na raz i przy tym jeszcze "dorabia w wolne dni od wykładów". Jedną obronę dokonał w czerwcu. Dziś, podejście do drugiej. Kilka dni temu - jak każda troskliwa mama, martwiąc się, że tyle sobie wziął na barki, z obawy, że może polec na polu walki - zrobiłam wgląd Tarotem na sytuację. Zadałam kartom pytanie "Jaki skutek przyniesie dla mojego M podejście do obrony z (....) w dniu (...)" wyjęłam: Cesarz Diabeł 9 denarów W związku z tym, że sprawozdanie zostało mi zdane natychmiast po fakcie, zostawiam karty do interpretacji chętnym na poćwiczenie. Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Lipca 2013 Maestro Napisano 11 Lipca 2013 Cesarz Diabeł 9 denarów suma Wieża wydaje mi się, że promotor przesunął mu termin na wrzesień Cytuj
LasMeninas Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 "Jaki skutek przyniesie dla mojego M podejście do obrony z (....) w dniu (...)" wyjęłam: Cesarz Diabeł 9 denarów W związku z tym, że sprawozdanie zostało mi zdane natychmiast po fakcie, zostawiam karty do interpretacji chętnym na poćwiczenie. Pozdrawiam Jaki skutek przyniesie ... Widać tutaj w cesarzu osobę promotora i za razem całą ta otoczkę papierowo-formalną. Od tego cesarza wychodzi Diabeł, a zatem jakies pzreszkody nieoczekiwane wynikajace z chyba trochę zbyt lekkiego podejście do sprawy (Cesarz+Diabeł-> Słońce). Co niesie za sobą Diabeł? 15 + 9 monet -> 12 wisielec zatem przeciągnięcie się sprawy i jej zawieszenie... Podsuma to wieża a zatem plany legły w gruzach jakby jeszcze smierć była to często u mnie zdany egzamin ( bo przecież zakończenie czegoś) a tak to niestety ktoś sobie fałszywe przekonania budował i to poleciało dodatkowo 9 monet + wieża -> śmierć - tutaj więc widać że sprawa sie zakonczy w innym terminie. Ja myślę, że w tej 9 monet to trochę nawet taka ulga/ coś w rodzaju ulgi że jednak trochę więcej czasu będzie miał na przygotowanie się do obrony i wtedy doprowadzi sparwy do końca. Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 rozwiązanie: Oceniony na 4. Był bardzo zły,że nie na 5 Wszedł spięty i czuł się niegotowy. Ale, ma już za sobą. Przyznać muszę, że ja też interpretowałam te karty negatywnie. Cytuj
LasMeninas Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Niespodziewałabym sie po tych kartach, że egz się odbył i to tak pozytywnie (przecież 4 to ocena dobra). Dobrze dla chłopaka Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 No ja też się nie spodziewałam, bo mało czasu temu poświęcił. Angażował się bardziej na innym kierunku. Dlatego wrzuciłam tu.... Jakoś tak mi ostatnio Tarot cyframi/liczbami rzuca. IV - Cesarz. Ostatnio miałam 67 km - Kochankowie i 7 kielichów.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Kurcze... a ja patrzylam na to i mi te karty mowily, ze zdal, tylko mloda musialam klasc spac. 9 Monet dla mnie jest wskazowka na zadowolenie a Wieza w podsumie to sytuacja, gdzie pokonuje sie trudnosci jakies. Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Kurcze... a ja patrzylam na to i mi te karty mowily, ze zdal, tylko mloda musialam klasc spac. 9 Monet dla mnie jest wskazowka na zadowolenie a Wieza w podsumie to sytuacja, gdzie pokonuje sie trudnosci jakies. a Diabeł, że zaraz po obronie pójdzie z grupa w "tango" Diabeł, często o niej mówimy, że to karta ograniczeń. Gdzieś czytając nt. 9 denarów (karta brama), że to karta wyzwolenia... Mój M zwykle na 4 łapy spada ( Wieża) nawet jak coś zaniedba. Ale łatwo sobie karty tłumaczyć po fakcie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 No mi te 9 Monet tak sugerowalo... Szkoda, ze wtedy tego nie napisalam... Cesarz wydawal mi sie, ze jego wiedza i przygotowanie do egzaminow... Diabel to jakies trudnosci, moze trema w trakcie. I 9 Monet, ostatecznie jako to, ze zdaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi