Skocz do zawartości

jak wypadlam na spotkaniu

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie,

dzis bylam na rozmowie o prace. Ogolnie czuje,ze mi poszlo dobrze, mam juz w glowie swoja ocene tego co sadze o tej pracy,ale nie powiem narazie nic,zeby nie sugerowac interpretacji.

Po powrocie zapytalam kart jak mi poszlo/jak wypadlam:

gwiazda, krol bulaw, sprawiedliwosc, 8 denarow podsumowanie -> smierc

czy zaproponuja mi po dzisiejszym dniu kolejne spotkanie?

rycerz kielichow, as bulaw, mag, swiat podsumowanie ->4 denary

czy ogolnie sa szanse by dostac tam prace?

kaplanka, 3 kielichy, 5 denarow, 3 miecze podsumowanie-> sprawiedliwosc

Interpretacja:

Jak mi poszlo?

Pojawila sie szansa na prace, postep i rozwoj osobisty, wypadlam dobrze

Czy zaproponuja mi kolejne spotkanie?

pmysle,ze dadza szanse (ryc kiel i as bulaw), gdyz moglam sie wykazac jakas wiedza (mag),ale tak jakby cos im nie do konca we mnie pasowalo

Czy mam szanse by dostac te prace?

mysle,ze szanse mam,ale w ostatecznym rozrachunku spotkam sie z odmowa. Mam wrazenie, ze wywola tu u mnie jakies emocje typu ze cos w tym zyciu jest nie sprawiedliwe.

Bede wdzieczna za Wasze interpretacje.

Edytowane przez panna.marta
Gość Nayala
Napisano

1. Odebrali Cię bardzo pozytywnie, oczywiście, taka Pani, z która można mieć nadzieje na więcej, noi tez mysle pod wzgledme fizycznym przyopasowałas facetowi,z którym gadałaś, ładna eteryczna pani, zadbana i kobievca, która ma w głowie poukładane, no i jest pracowita i ambitna

2. Będzie ale na tym się skończy 4 denary to jednak zamknięcie czegoś)

3. tak jak wyżej,. masz potraktować te rozmowe jako nowe doświadczenie(3 kielichy), które jednak nie da Ci możliwości wzbogacenia isę finansowo( 5 denarów) co ICę rozczaruje i niejako zaboli...(3 miecze) ( 3 miecze + sprawka) rzeczywiście możesz przenalaizowac, ze sprawiedliwości nie ma, albo po prostu ostatecznie jakos to sobie w głowie poukładasz, na chłodno, zdystansujesz się i będzi eokej.

Gość Nayala
Napisano

i w tej drugiej części będziesz musiala się czyms wykazac, coz zrobić, jakies ćwiczenia, cos

Napisano

Nyala,zgadza sie. Kobieta z ktora rozmawialam juz mnie uprzedzila,ze dostane test z angielskiego :D A jak widzisz moje szanse?

Gość Nayala
Napisano

a to nei będzie test na komputerze? bo siwat często internet pokazuje...wiesz..jak ja widze to jzu napisałam eghm,ale nei nastawiaj się zle :) to karty, a może akurat uda się :) na pewno się uda :P

Napisano

no ta 3 mieczy popsula:/ o komputerze nic nie wiem,wiem tylko o angielskim.

Napisano (edytowane)

Poszło Ci bardzo dobrze! :-) Facet surowo Cię ocenił, ale Twoja ocena w jego oczach jest bardzo pozytywna- solidny pracownik, obowiązkowy i sumienny, który ciężko pracować się nie boi:-)

Na pewno zaproponuje, ale będziesz musiała się wykazać..

Nie wiem..mi się wydaje, że będziesz musiała cierpliwie czekać na odpowiedź czy dostaniesz tę posadę, czy nie..Dla mnie 3 kielichów to szczęśliwe zakończenie planów i rozmów oraz świętowanie..W podsumie sprawiedliwość czyli docenienie Twojej wiedzy i umiejętności, szanse na rozwój kariery.Więc obstawiam, że dostaniesz tę pracę, ale finansowo będzie totalnie nieopłacalna i sama z niej zrezygnujesz..

Ewentualnie wybiorą jakąś kobietę "po znajomości'-może czyjąś krewną, przyjaciółkę,kogoś z polecenia i będziesz to uważać za ogromną niesprawiedliwość losu, podejście w stylu-ja to zawsze mam pecha, poczucie rezygnacji i rozczarowania..

Karty kartami, trzymam kciuki żeby wszystko się udało!!! Tym bardziej, że sama aktualnie szukam pracy, więc łączę się z Tobą w tych trudach :-*

Edytowane przez Fall
Napisano

hmm finansowo jest ok,choc proponuja nie za duzo w porownaniu do innych firm. Postaram sie szybko zweryfikowac:)

Napisano

tą posadą cieszył się będzie ktoś inny- tak jakby koleżanka pomogła koleżance ( kapłanka+ 3 kielichów). 5 denarów przy 3 mieczy nie wróży otrzymania pracy, niestety :(

Napisano

no wlasnie, jak zwykle cos za plecami i wez tu znajdz cos;/

• Maestro
Napisano

jak wypadlam:

gwiazda, krol bulaw, sprawiedliwosc, 8 denarow podsumowanie -> smierc

zrobiłas bardzo dobre wrazenie, bo przede wszystkim wyglądałaś bardzo dobrze, elegancko, pokazałas klasę, a także udowodniłaś, że masz poukładane w głowie i wiesz czego chcesz

czy zaproponuja mi po dzisiejszym dniu kolejne spotkanie?

rycerz kielichow, as bulaw, mag, swiat podsumowanie ->4 denary

wg mnie powinni, choć widać, że osoba rekrutująca jest nieco zagubiona, bo możliwe, że musi teraz dokonać wyboru

hmmm, ogólnie to wydaje mi się, że oprócz miłej atmosfery mogą tam być marne płace i mogłabys się nawet rozczarować

Napisano
no ta 3 mieczy popsula:/ o komputerze nic nie wiem,wiem tylko o angielskim.

3 Mieczy to takze znajomosc innych jezykow i umiejetnosc wykorzystania ich w celach zawodowych, np. dziennikarze tak maja... to tez czytanie roznych rzeczy w oryginale... czyli np. tu w j. angielskim praca i czytanie czegos itd...

Zaraz rzuce okiem na caly rozklad.