panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Witajcie, dzis bylam na rozmowie o prace. Ogolnie czuje,ze mi poszlo dobrze, mam juz w glowie swoja ocene tego co sadze o tej pracy,ale nie powiem narazie nic,zeby nie sugerowac interpretacji. Po powrocie zapytalam kart jak mi poszlo/jak wypadlam: gwiazda, krol bulaw, sprawiedliwosc, 8 denarow podsumowanie -> smierc czy zaproponuja mi po dzisiejszym dniu kolejne spotkanie? rycerz kielichow, as bulaw, mag, swiat podsumowanie ->4 denary czy ogolnie sa szanse by dostac tam prace? kaplanka, 3 kielichy, 5 denarow, 3 miecze podsumowanie-> sprawiedliwosc Interpretacja: Jak mi poszlo? Pojawila sie szansa na prace, postep i rozwoj osobisty, wypadlam dobrze Czy zaproponuja mi kolejne spotkanie? pmysle,ze dadza szanse (ryc kiel i as bulaw), gdyz moglam sie wykazac jakas wiedza (mag),ale tak jakby cos im nie do konca we mnie pasowalo Czy mam szanse by dostac te prace? mysle,ze szanse mam,ale w ostatecznym rozrachunku spotkam sie z odmowa. Mam wrazenie, ze wywola tu u mnie jakies emocje typu ze cos w tym zyciu jest nie sprawiedliwe. Bede wdzieczna za Wasze interpretacje. Edytowane 11 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 1. Odebrali Cię bardzo pozytywnie, oczywiście, taka Pani, z która można mieć nadzieje na więcej, noi tez mysle pod wzgledme fizycznym przyopasowałas facetowi,z którym gadałaś, ładna eteryczna pani, zadbana i kobievca, która ma w głowie poukładane, no i jest pracowita i ambitna 2. Będzie ale na tym się skończy 4 denary to jednak zamknięcie czegoś) 3. tak jak wyżej,. masz potraktować te rozmowe jako nowe doświadczenie(3 kielichy), które jednak nie da Ci możliwości wzbogacenia isę finansowo( 5 denarów) co ICę rozczaruje i niejako zaboli...(3 miecze) ( 3 miecze + sprawka) rzeczywiście możesz przenalaizowac, ze sprawiedliwości nie ma, albo po prostu ostatecznie jakos to sobie w głowie poukładasz, na chłodno, zdystansujesz się i będzi eokej. Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 i w tej drugiej części będziesz musiala się czyms wykazac, coz zrobić, jakies ćwiczenia, cos Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 Nyala,zgadza sie. Kobieta z ktora rozmawialam juz mnie uprzedzila,ze dostane test z angielskiego A jak widzisz moje szanse? Cytuj
Gość Nayala Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 a to nei będzie test na komputerze? bo siwat często internet pokazuje...wiesz..jak ja widze to jzu napisałam eghm,ale nei nastawiaj się zle to karty, a może akurat uda się na pewno się uda Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 no ta 3 mieczy popsula:/ o komputerze nic nie wiem,wiem tylko o angielskim. Cytuj
Fall Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Poszło Ci bardzo dobrze! :-) Facet surowo Cię ocenił, ale Twoja ocena w jego oczach jest bardzo pozytywna- solidny pracownik, obowiązkowy i sumienny, który ciężko pracować się nie boi:-) Na pewno zaproponuje, ale będziesz musiała się wykazać.. Nie wiem..mi się wydaje, że będziesz musiała cierpliwie czekać na odpowiedź czy dostaniesz tę posadę, czy nie..Dla mnie 3 kielichów to szczęśliwe zakończenie planów i rozmów oraz świętowanie..W podsumie sprawiedliwość czyli docenienie Twojej wiedzy i umiejętności, szanse na rozwój kariery.Więc obstawiam, że dostaniesz tę pracę, ale finansowo będzie totalnie nieopłacalna i sama z niej zrezygnujesz.. Ewentualnie wybiorą jakąś kobietę "po znajomości'-może czyjąś krewną, przyjaciółkę,kogoś z polecenia i będziesz to uważać za ogromną niesprawiedliwość losu, podejście w stylu-ja to zawsze mam pecha, poczucie rezygnacji i rozczarowania.. Karty kartami, trzymam kciuki żeby wszystko się udało!!! Tym bardziej, że sama aktualnie szukam pracy, więc łączę się z Tobą w tych trudach :-* Edytowane 11 Lipca 2013 przez Fall Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 hmm finansowo jest ok,choc proponuja nie za duzo w porownaniu do innych firm. Postaram sie szybko zweryfikowac:) Cytuj
Vivere Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 czy ogolnie sa szanse by dostac tam prace? kaplanka, 3 kielichy, 5 denarow, 3 miecze podsumowanie-> sprawiedliwosc tą posadą cieszył się będzie ktoś inny- tak jakby koleżanka pomogła koleżance ( kapłanka+ 3 kielichów). 5 denarów przy 3 mieczy nie wróży otrzymania pracy, niestety Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 no wlasnie, jak zwykle cos za plecami i wez tu znajdz cos;/ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lipca 2013 Maestro Napisano 12 Lipca 2013 jak wypadlam: gwiazda, krol bulaw, sprawiedliwosc, 8 denarow podsumowanie -> smierc zrobiłas bardzo dobre wrazenie, bo przede wszystkim wyglądałaś bardzo dobrze, elegancko, pokazałas klasę, a także udowodniłaś, że masz poukładane w głowie i wiesz czego chcesz czy zaproponuja mi po dzisiejszym dniu kolejne spotkanie? rycerz kielichow, as bulaw, mag, swiat podsumowanie ->4 denary wg mnie powinni, choć widać, że osoba rekrutująca jest nieco zagubiona, bo możliwe, że musi teraz dokonać wyboru czy ogolnie sa szanse by dostac tam prace? kaplanka, 3 kielichy, 5 denarow, 3 miecze podsumowanie-> sprawiedliwosc hmmm, ogólnie to wydaje mi się, że oprócz miłej atmosfery mogą tam być marne płace i mogłabys się nawet rozczarować Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 no ta 3 mieczy popsula:/ o komputerze nic nie wiem,wiem tylko o angielskim. 3 Mieczy to takze znajomosc innych jezykow i umiejetnosc wykorzystania ich w celach zawodowych, np. dziennikarze tak maja... to tez czytanie roznych rzeczy w oryginale... czyli np. tu w j. angielskim praca i czytanie czegos itd... Zaraz rzuce okiem na caly rozklad. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi