Skocz do zawartości

Niezdecydowanie??? pomózcie!

małgorzata 333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam mam problem z mężczyzną po prostu zamilkł i nie odzywa się do mnie ,nie dzwoni i nie pisze,choć ja to robiłam ,ale teraz postanowiłam rozłożyć karty i moje pytanie brzmiało;

czy on wogóle wróci do mnie?

1.karta królowa buław 2.król puchar i ostatnia 3.odwrócony 6mieczy.

Pomóżcie mi proszę jestem zdesperowana .Czy ta królowa buław to jakaś inna kobieta ? Napiszcie co sądzicie o tym? Dziękuje ...

Edytowane przez Daffne
estetyka
Napisano

Wlasna interpretacja - zodnie z regulaminem - jest wymagana do wystosowania prosby o intepretacje;)

Napisano (edytowane)

mysle,ze ta pierwsza karta wskazuje Ciebie, jako kobiete pelna energii i gotowa/zdecydowana do walki o te uczucie, zas przy nim dwrocona 6mieczy, ktora wskazuje na wycofanie, izolacje i blokady wewnetrzne,albo po prostu zmeczenie ta sytuacja czy zwiazkiem...druga moja wersja,to ma jakies klopoty w domu byc moze przez jakas starsza kobiete,ktore sprawiaja,ze na jakis czas postanowil zamilknac.Szkoda,ze nie wyciagnelas karty podsumowujacej.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Malgosiu, popytaj jeszcze inne dziewczyny i postaw soibie karty co zorbic,zeby zmienic te sytuacje :) a noz widelec okaza sie pomocne no i glowa do gory :)

• Maestro
Napisano

A czy Ty nie masz rywalki? Królowa Buław może o tym mówić,ja to czytam w ten sposób, ze (o ile jakaś tam jest) kiedy on zakończy relację z tamtą i odetnie się od niej, to może wróci

Napisano

Zrób sobie rozkład partnerski na Was np. do końca tego roku i wszystko będzie jasne :)))

Napisano

aaa i jeszcze jedno krol pucharow przy 6 mieczy to mi się z libacja mocno zakraplana alko kojarzy.

Gość Daffne
Napisano

królowa buław, król puchar, odwrócony 6 mieczy -> suma Słońce/Koło fortuny/Mag; HB - Kochankowie

Królową buław ja tu widzę na Twoje działania oraz próby dotarcia do mężczyzny, z którym pragniesz być. Niestety będzie Ci się wymykał bo wg kart podjął decyzje o oddaleniu się.

Ps. na przyszłość proszę i upominam byś Tworzyła rozkłady zgodne z regulaminem, który jest zamieszczony nad wątkami.

Gość Nayala
Napisano

6 mieczy to intelektualne zamkniecie się na kogos/sprawę...

Napisano

ja u siebie nie stosuję kart odwróconych..ale wedle pewnej mądrej książki, odwrócona 6 mieczy wskazuje na niemożność wyjścia z jakiejś sytuacji, utknięcie w martwym punkcie, na jakąś burzę życiową, czasem mściwość..Może Pan chce się za coś odegrać..? Albo chciał Ci dać nauczkę, a teraz nie wie, jak z tego wszystkiego wybrnąć..?

Napisano

1.karta królowa buław 2.król puchar i ostatnia 3.odwrócony 6mieczy.

A pan fizycznie gdzieś wyjechał? Czy wybył z relacji/oddalił się emocjonalnie?

Nie widzę tu karty powrotu. U pana zaczyna się nowy rozdział w życiu

Napisano

Tzn. to jest tak, ze wg tych kart tutaj, widac Twoje zabieganie o jego powrot, natomiast on jest co do tego bardzo sceptyczny. Takze... rowniez podsumy ladnie tu pokazuja, ze Ty nie powinnas wychodzic zbytnio z inicjatywa... jedynie obserwowac sytuacje. Moze, z czasem, nadarzyc sie i dla Ciebie okazja do dzialania, ale nic nie powinnas teraz narzucac i nie powinnas zbytnio tu zabiegac o pana. Bo to dodatkowo moze poglebic jego odsuniecie sie.

Po podsumach powiedzialabym, ze sprawa nie jest przegrana... ale wymaga czasu.

Pan musi sam dojsc do tego, czego chce... a Ty po prostu badz... jezeli Ci na nim zalezy.

Tu powiedzialabym, wskazana jest cierpliwosc i uwaznosc. Co pewno dla Bulawowej latwo nie przychodzi...