małgorzata 333 Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Witam mam problem z mężczyzną po prostu zamilkł i nie odzywa się do mnie ,nie dzwoni i nie pisze,choć ja to robiłam ,ale teraz postanowiłam rozłożyć karty i moje pytanie brzmiało; czy on wogóle wróci do mnie? 1.karta królowa buław 2.król puchar i ostatnia 3.odwrócony 6mieczy. Pomóżcie mi proszę jestem zdesperowana .Czy ta królowa buław to jakaś inna kobieta ? Napiszcie co sądzicie o tym? Dziękuje ... Edytowane 12 Lipca 2013 przez Daffne estetyka Cytuj
Caliel Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Wlasna interpretacja - zodnie z regulaminem - jest wymagana do wystosowania prosby o intepretacje;) Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) mysle,ze ta pierwsza karta wskazuje Ciebie, jako kobiete pelna energii i gotowa/zdecydowana do walki o te uczucie, zas przy nim dwrocona 6mieczy, ktora wskazuje na wycofanie, izolacje i blokady wewnetrzne,albo po prostu zmeczenie ta sytuacja czy zwiazkiem...druga moja wersja,to ma jakies klopoty w domu byc moze przez jakas starsza kobiete,ktore sprawiaja,ze na jakis czas postanowil zamilknac.Szkoda,ze nie wyciagnelas karty podsumowujacej. Edytowane 11 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Malgosiu, popytaj jeszcze inne dziewczyny i postaw soibie karty co zorbic,zeby zmienic te sytuacje a noz widelec okaza sie pomocne no i glowa do gory Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lipca 2013 Maestro Napisano 12 Lipca 2013 A czy Ty nie masz rywalki? Królowa Buław może o tym mówić,ja to czytam w ten sposób, ze (o ile jakaś tam jest) kiedy on zakończy relację z tamtą i odetnie się od niej, to może wróci Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Zrób sobie rozkład partnerski na Was np. do końca tego roku i wszystko będzie jasne )) Cytuj
Selenit666 Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 aaa i jeszcze jedno krol pucharow przy 6 mieczy to mi się z libacja mocno zakraplana alko kojarzy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 czy on wogóle wróci do mnie? królowa buław, król puchar, odwrócony 6 mieczy -> suma Słońce/Koło fortuny/Mag; HB - Kochankowie Królową buław ja tu widzę na Twoje działania oraz próby dotarcia do mężczyzny, z którym pragniesz być. Niestety będzie Ci się wymykał bo wg kart podjął decyzje o oddaleniu się. Ps. na przyszłość proszę i upominam byś Tworzyła rozkłady zgodne z regulaminem, który jest zamieszczony nad wątkami. Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 6 mieczy to intelektualne zamkniecie się na kogos/sprawę... Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 ja u siebie nie stosuję kart odwróconych..ale wedle pewnej mądrej książki, odwrócona 6 mieczy wskazuje na niemożność wyjścia z jakiejś sytuacji, utknięcie w martwym punkcie, na jakąś burzę życiową, czasem mściwość..Może Pan chce się za coś odegrać..? Albo chciał Ci dać nauczkę, a teraz nie wie, jak z tego wszystkiego wybrnąć..? Cytuj
Vivere Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 czy on wogóle wróci do mnie? 1.karta królowa buław 2.król puchar i ostatnia 3.odwrócony 6mieczy. A pan fizycznie gdzieś wyjechał? Czy wybył z relacji/oddalił się emocjonalnie? Nie widzę tu karty powrotu. U pana zaczyna się nowy rozdział w życiu Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Tzn. to jest tak, ze wg tych kart tutaj, widac Twoje zabieganie o jego powrot, natomiast on jest co do tego bardzo sceptyczny. Takze... rowniez podsumy ladnie tu pokazuja, ze Ty nie powinnas wychodzic zbytnio z inicjatywa... jedynie obserwowac sytuacje. Moze, z czasem, nadarzyc sie i dla Ciebie okazja do dzialania, ale nic nie powinnas teraz narzucac i nie powinnas zbytnio tu zabiegac o pana. Bo to dodatkowo moze poglebic jego odsuniecie sie. Po podsumach powiedzialabym, ze sprawa nie jest przegrana... ale wymaga czasu. Pan musi sam dojsc do tego, czego chce... a Ty po prostu badz... jezeli Ci na nim zalezy. Tu powiedzialabym, wskazana jest cierpliwosc i uwaznosc. Co pewno dla Bulawowej latwo nie przychodzi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi