Skocz do zawartości

poplątanie i problem...

małgorzata 333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam kochani musze zrobić coś by mężczyzna wrócil do mnie i dałam sobie pytanie ,,,Co zrobić by wrócił wyszło 1Umiarkowanie 2 paż monet 3 śmierć i ostatnia 4odwrócone 4 miecze ,co śadzicie o tym rozkładzie???

Napisano

wydaje mi sie ze z jego strony jest chłod a było kiedys dobrze on czeka na zmiany ,na moje zmiany...

Napisano

Moim zdaniem karty juz na poczatku radza,zeby rozwaznie i na spokojnie do tego podejsc i cierpliwie czekac . Bez paniki i naciskow, powoli wyciagac do niego reke (umiarkowanie i paz monet),zaczac od nowa bez jakis wyrzutow czy pretensji (smierc), pomoc wyjsc z klopotu jaki on moze teraz miec (4 miecze, owrocone)... to jedyne co mi sie nasuwa patrzac na te karty.

• Maestro
Napisano

Wyciszyć się, doprowadzić samą siebie do równowagi wewnętrznej, nie zaczepiać go, nie pisać po jakimiś pretekstami,oddalić się, możliwe, ze on z czasem zatęskni i sam zacznie więcej z siebie dawac..

Gość Daffne
Napisano
Witam kochani musze zrobić coś by mężczyzna wrócil do mnie i dałam sobie pytanie ,,,Co zrobić by wrócił wyszło 1Umiarkowanie 2 paż monet 3 śmierć i ostatnia 4odwrócone 4 miecze ,co śadzicie o tym rozkładzie???

Ale co chesz zrobić?

Na siłę nie zmusisz kogoś do kochania...

Ochłoń przede wszystkim, zacznij troszkę rozumem się kierować bo widać, że Twoje działania jesli jakiej podemiesz odniosą odwrotny skutek od zamierzonego...a więc lepiej skup się na wyciszeniu siebie bo lepiej na tym wyjdziesz.

Gość Nayala
Napisano

poleciłabym za namowa narzędzia naszego... dac sobie spokoj, odpocząć, przemsylec,.

uwierz mi,ze czasem smaotnosc i skupienie się na tym o czym chce z nami pogaac jest najlepsza odpowiedzią, wystarczy się w nia wsluchac. czasami to co powinno się zrobić, aż Bije z ciszy.