panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Mam jeszcze jedna prosbe ws pracy, dostalam dzis oferte od pewnej kobiety (head hunterki),sama mi zaproponowala wziecie udzialu w rekrutacji. Firma m sie bardzo podoba, charakter pracy tez,ale mam pewne watpliwosci czy to szczera oferta, postawilam karty: Czy oferta jesr szczera, warta uwagi: sad ostateczny, glupiec, cesarz, papiez podsumowanie -->krol kielichow Czy mam szanse dostac te prace? 10 denarow, 5 bulaw, 2 denarow, rycerz denarow podsumowanie --> as mieczy Czy oferta jest szczera i warta uwagi tak, hest to szansa, nowe mozliwisci i podbudowanie autorytetu Czy mam szanse? mam, ale bedzie to wymagalo ode mnie duzego wysilku, beda miala duza konkurencje, troche to wrecz wywola u mnie rozdarcie czy warto sie az tak starac . W ostatcznym rozrachunku moze sie udac,ale tylko jesli wykaze sie inteligencja i rozsadkiem. co Wy o tym myslicie? z gory bardzo dziekuje! Cytuj
Gość SooYoung Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Ogólnie karty w pytaniu o szczerość są dobre, ale zwróć uwagę na kartę Głupca. Do tego przy cesarzu, papieżu i w podsumie jest król kielichów - pomyśl czy jakiś mężczyzna Cie nie oszuka. Możliwe że sam szef bo pierwsza jest karta Sądu. Z Głupca nie przeskoczysz od razu w Cesarza i nie ma tu kart kobiecych, więc nie sądzę żeby karty na podbudowanie autorytetu dotyczyły Ciebie. Ciebie widać w Głupcu- jako nowy narybek co się da złapać na haczyk, reszta kart mówi o szefie. Czytam karty jako rade - nie bądź nawiana jak dziecko i dobrze przemyśl tę propozycję. 2. Masz szansę dostać pracę wtedy kiedy o nią zawalczysz a i sytuacja może się nagle zmienić - 2 den. As mieczy mówi o podpisaniu umowy, ale Ryc den to stagnacja, wiec propozycja która z początku wygląda ciekawie w rzeczywistości może okazać się mało rozwojowa. Patrząc jeszcze na kartę Papieża, zapytam czy ta praca ma związek z jakąś nauką, kursami, dotyczy prowadzenia szkoleń ? Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Dziekuje bardzo. Jeszcze nie wiem dokladnie jaki obszar biznesowy konkretnie...znam branze, firme i poziom stanowiska,ale nei wiem co to by bylo konkretnie,gdyz otrzymalam propozycje wspolpracy bez jakis wiekszych informacji wstepnych-stad whania czy to jest szczere? Wlasnie, niby glupiec karta nowosci, nowych mozliwosci,ale obok cesarz i papiez-1 raz sie z takim polaczeniem spotkalam i pomyslalam sobie tez potem,ze to moze byc ktos kto ma ogromny wplyw i silna pozycje... No i ta 2 denarow- a moze rozczaruje mnie kwestia finansowa?ktos mi cos obieca a potem nie dotrzyma slowa? Kurcze,to juz zaczynam tracic nadzieje, ale zawalcze Edytowane 11 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość SooYoung Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Warto spróbowac i zawalczyć ale słuchaj się też swojej intuicji. Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) po nitce do klebka, z moja dusza detektywa doszlam do info,ze przelozonym bylby pan czyli karty na temat wplywowego mezczyzny by sie sprawdzily.Jesli chodzi o obszar-wychodzi na to ze sprzedaz/zakupy.Szkolenia odpadaja na bank. Ja tam napisalam karty podsumumowujace,ale ja to zorbilam tak,ze to nie sumowanie wszystkich kart w pytaniu,ale podsmowanie mojego pytania (ogolne). Edytowane 15 Lipca 2013 przez panna.marta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lipca 2013 Maestro Napisano 15 Lipca 2013 Czy oferta jest szczera, warta uwagi: sad ostateczny, glupiec, cesarz, papiez podsumowanie -->krol kielichow wg mnie oferta jest warta uwagi,warto sie nad nią zastanowić, bo to może być nowy rozdział dla Ciebie Czy mam szanse dostac te prace? 10 denarow, 5 bulaw, 2 denarow, rycerz denarow podsumowanie --> as mieczy będzie konkurencja,pewnie pani head hunterka przperowadzi jeszcze kilka rozmów, ale możliwe, że będziesz brana pod uwagę,z tym, że mogą wybrać męzczyznę.. Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Lipca 2013 Napisano 15 Lipca 2013 ja wiem jak się skończy,ale powiem Ci tylko ,zebys szla oferta jest warta zainteresowania i SZCZERA Cytuj
panna.marta Napisano 15 Lipca 2013 Autor Napisano 15 Lipca 2013 konkurencja moze byc spora,tam zawsze jest ciezko:( mam nadzieje,ze bedzie dobrze. Slicznie Wam dziekuje za int Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 oferta jest raczej prawdziwa, coraz wiecej jej na publicznych forach,ale ja to juz chyba nie mam szans,bo Pani milczy:( dzieki za pomoc. Cytuj
emilr Napisano 19 Lipca 2013 Napisano 19 Lipca 2013 Mam jeszcze jedna prosbe ws pracy, dostalam dzis oferte od pewnej kobiety (head hunterki),sama mi zaproponowala wziecie udzialu w rekrutacji. Firma m sie bardzo podoba, charakter pracy tez,ale mam pewne watpliwosci czy to szczera oferta, postawilam karty: Czy oferta jesr szczera, warta uwagi: sad ostateczny, glupiec, cesarz, papiez podsumowanie -->krol kielichow Wg mnie tak. Trochę masz obawy, czy podołasz. Bo oferta jest konkretna i sie wahasz Czy mam szanse dostac te prace?10 denarow, 5 bulaw, 2 denarow, rycerz denarow podsumowanie --> as mieczy Szanse są, ale musisz zawalczyc. Nie Ty jedna sie starasz. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Lipca 2013 Autor Napisano 19 Lipca 2013 mmm w ogole to ta podsuma,to byla karta dodatkowa,nie suma z tych 4,bo ja zle sumowania robie wrrr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi