Skocz do zawartości

oferta pracy- warto, uda sie?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam jeszcze jedna prosbe ws pracy, dostalam dzis oferte od pewnej kobiety (head hunterki),sama mi zaproponowala wziecie udzialu w rekrutacji. Firma m sie bardzo podoba, charakter pracy tez,ale mam pewne watpliwosci czy to szczera oferta, postawilam karty:

Czy oferta jesr szczera, warta uwagi:

sad ostateczny, glupiec, cesarz, papiez podsumowanie -->krol kielichow

Czy mam szanse dostac te prace?

10 denarow, 5 bulaw, 2 denarow, rycerz denarow podsumowanie --> as mieczy

Czy oferta jest szczera i warta uwagi

tak, hest to szansa, nowe mozliwisci i podbudowanie autorytetu

Czy mam szanse?

mam, ale bedzie to wymagalo ode mnie duzego wysilku, beda miala duza konkurencje, troche to wrecz wywola u mnie rozdarcie czy warto sie az tak starac . W ostatcznym rozrachunku moze sie udac,ale tylko jesli wykaze sie inteligencja i rozsadkiem.

co Wy o tym myslicie?

z gory bardzo dziekuje!

Gość SooYoung
Napisano

Ogólnie karty w pytaniu o szczerość są dobre, ale zwróć uwagę na kartę Głupca.

Do tego przy cesarzu, papieżu i w podsumie jest król kielichów - pomyśl czy jakiś mężczyzna Cie nie oszuka. Możliwe że sam szef bo pierwsza jest karta Sądu.

Z Głupca nie przeskoczysz od razu w Cesarza i nie ma tu kart kobiecych, więc nie sądzę żeby karty na podbudowanie autorytetu dotyczyły Ciebie. Ciebie widać w Głupcu- jako nowy narybek co się da złapać na haczyk, reszta kart mówi o szefie.

Czytam karty jako rade - nie bądź nawiana jak dziecko i dobrze przemyśl tę propozycję.

2. Masz szansę dostać pracę wtedy kiedy o nią zawalczysz a i sytuacja może się nagle zmienić - 2 den. As mieczy mówi o podpisaniu umowy, ale Ryc den to stagnacja, wiec propozycja która z początku wygląda ciekawie w rzeczywistości może okazać się mało rozwojowa.

Patrząc jeszcze na kartę Papieża, zapytam czy ta praca ma związek z jakąś nauką, kursami, dotyczy prowadzenia szkoleń ?

Napisano (edytowane)

Dziekuje bardzo. Jeszcze nie wiem dokladnie jaki obszar biznesowy konkretnie...znam branze, firme i poziom stanowiska,ale nei wiem co to by bylo konkretnie,gdyz otrzymalam propozycje wspolpracy bez jakis wiekszych informacji wstepnych-stad whania czy to jest szczere?

Wlasnie, niby glupiec karta nowosci, nowych mozliwosci,ale obok cesarz i papiez-1 raz sie z takim polaczeniem spotkalam i pomyslalam sobie tez potem,ze to moze byc ktos kto ma ogromny wplyw i silna pozycje...

No i ta 2 denarow- a moze rozczaruje mnie kwestia finansowa?ktos mi cos obieca a potem nie dotrzyma slowa?

Kurcze,to juz zaczynam tracic nadzieje, ale zawalcze ;)

Edytowane przez panna.marta
Gość SooYoung
Napisano

Warto spróbowac i zawalczyć ale słuchaj się też swojej intuicji.

Powodzenia :)

Napisano (edytowane)

po nitce do klebka, z moja dusza detektywa doszlam do info,ze przelozonym bylby pan :D czyli karty na temat wplywowego mezczyzny by sie sprawdzily.Jesli chodzi o obszar-wychodzi na to ze sprzedaz/zakupy.Szkolenia odpadaja na bank. Ja tam napisalam karty podsumumowujace,ale ja to zorbilam tak,ze to nie sumowanie wszystkich kart w pytaniu,ale podsmowanie mojego pytania (ogolne).

Edytowane przez panna.marta
  • Maestro
Napisano

Czy oferta jest szczera, warta uwagi:

wg mnie oferta jest warta uwagi,warto sie nad nią zastanowić, bo to może być nowy rozdział dla Ciebie

będzie konkurencja,pewnie pani head hunterka przperowadzi jeszcze kilka rozmów, ale możliwe, że będziesz brana pod uwagę,z tym, że mogą wybrać męzczyznę..

Gość Nayala
Napisano

ja wiem jak się skończy,ale powiem Ci tylko ,zebys szla :) oferta jest warta zainteresowania :) i SZCZERA

Napisano

konkurencja moze byc spora,tam zawsze jest ciezko:( mam nadzieje,ze bedzie dobrze.

Slicznie Wam dziekuje za int :)

Napisano

oferta jest raczej prawdziwa, coraz wiecej jej na publicznych forach,ale ja to juz chyba nie mam szans,bo Pani milczy:(

dzieki za pomoc.

Napisano
Mam jeszcze jedna prosbe ws pracy, dostalam dzis oferte od pewnej kobiety (head hunterki),sama mi zaproponowala wziecie udzialu w rekrutacji. Firma m sie bardzo podoba, charakter pracy tez,ale mam pewne watpliwosci czy to szczera oferta, postawilam karty:

Czy oferta jesr szczera, warta uwagi:

Wg mnie tak. Trochę masz obawy, czy podołasz. Bo oferta jest konkretna i sie wahasz

Szanse są, ale musisz zawalczyc. Nie Ty jedna sie starasz.

Napisano

mmm w ogole to ta podsuma,to byla karta dodatkowa,nie suma z tych 4,bo ja zle sumowania robie wrrr