anais_33 Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Moje zasoby energetyczne: pustelnik, 5 pucharów, Krol mieczy są przemyslane, potrafie rzeczowo przeprowadzić terapię psychologiczna dająca dobre rezultaty Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? 10 monet, 6 pucharów, Krol Buław pomagam i to skutecznie szczególnie najbliższym Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 IX Eremita, 5 Kielichow, Krol Mieczy ---> XI Pasja, HB XIV Umiarkowanie 10 Monet, 6 Kielichow, Krol Bulaw ---> XV Diabel, HB XVI Wieza Poklady energii masz bardzo duze. Ale ja mam takie wrazenie, jakbys na ten czas teraz czerpala z rezerw, ktore do tej pory nagromadzilas i musisz tu uwazac, zeby sie nie wypalic. Twoja sytuacja zyciowa ma aktualnie wplyw na Twoja energetyke i pomimo, ze Twoja skutecznosc jest duza to ryzyko jest takie, ze mozesz sie wykonczy. Masz delikatne problemy na ten teraz z odnawianiem zapasow energii... Takze obok pomagania innym zajmij sie wiecej rowniez sama soba. Cytuj
anais_33 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 IX Eremita, 5 Kielichow, Krol Mieczy ---> XI Pasja, HB XIV Umiarkowanie 10 Monet, 6 Kielichow, Krol Bulaw ---> XV Diabel, HB XVI Wieza Poklady energii masz bardzo duze. Ale ja mam takie wrazenie, jakbys na ten czas teraz czerpala z rezerw, ktore do tej pory nagromadzilas i musisz tu uwazac, zeby sie nie wypalic. Twoja sytuacja zyciowa ma aktualnie wplyw na Twoja energetyke i pomimo, ze Twoja skutecznosc jest duza to ryzyko jest takie, ze mozesz sie wykonczy. Masz delikatne problemy na ten teraz z odnawianiem zapasow energii... Takze obok pomagania innym zajmij sie wiecej rowniez sama soba. Mój tata jest ciezko chory i na nim jestem skupiona i prawdę napisałaś o sobie zapomniałm ostatnio myśle o innych ... poza tym wszyscy chcą pomocy i nie odmawiam ale sama już chwilami nie mam siły ... Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Moje zasoby energetyczne: pustelnik, 5 pucharów, Krol mieczy->Siła/Kapłanka; HB Umiarkowanie/Kapłan Posiadasz duszę dojrzałą, bardzo mądrą, a zrozumienie wielu spraw przynosi Ci większą akceptacje tego co Cię spotyka w życiu. Duże energii rozprasza się u Ciebie na sprawy uczuciowe, którym poświęcasz sporo myśli, analiz. Jest tu forma poświęcenia. Jeśli uda Ci się zrównoważyć sferę uczuć nabierając dystansu i pewności siebie oraz swej wartości to wówczas energia nie bedzie się tak trwonić. Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? 10 monet, 6 pucharów, Krol Buław->Diabeł/Kochankowie aktualnie energia jest ładna i stabilna w Tobie, ale z czasem może pojawić się ktoś z przeszłości wobec kogo żywisz uczucia i wówczas energia może stać się mneij stabilna. Trzeba nauczyć się nie pozwalać wpływać na siebie na ile to możliwe...bo energia jaką tracisz nie regeneruje się szybko. Staraj się medytować, mieć kontakt z tym co ma na Ciebie dobry wpływ. To pomoże szybciej sie regenerować Cytuj
anais_33 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Moje zasoby energetyczne:Duże energii rozprasza się u Ciebie na sprawy uczuciowe, którym poświęcasz sporo myśli, analiz. Jest tu forma poświęcenia. Jeśli uda Ci się zrównoważyć sferę uczuć nabierając dystansu i pewności siebie oraz swej wartości to wówczas energia nie bedzie się tak trwonić. ale z czasem może pojawić się ktoś z przeszłości wobec kogo żywisz uczucia i wówczas energia może stać się mneij stabilna. Trzeba nauczyć się nie pozwalać wpływać na siebie na ile to możliwe...bo energia jaką tracisz nie regeneruje się szybko. Staraj się medytować, mieć kontakt z tym co ma na Ciebie dobry wpływ. To pomoże szybciej sie regenerować nawet wiem kto moze sie pojawić i faktycznie ta osoba powoduje wyczerpabie u mnie i destabilizuje mnie Edytowane 12 Lipca 2013 przez anais_33 Cytuj
Kędry Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Moje zasoby energetyczne: pustelnik, 5 pucharów, Krol mieczy masz bardzo duże pokłady energetyczne - ale jeszcze głęboko ukryte we wnętrzu - musisz się całkowicie odblokować emocjonalnie - bo puki co to bardziej rozum tu dominuje, a energia rozumem niewiele ma wspólnego - więc może być skutecznie przez niego "uciszana" - najlepiej jak jest równowaga miedzy emocjami a rozumem - wtedy nie dochodzi do wypalenia energetycznego - a skutek terapii jest bardzo pozytywny Jak aktualnie prezentuje się moja skuteczność pomagania energią innym? 10 monet, 6 pucharów, Krol Buław Umiesz i chcesz pomagać innym - masz predyspozycje ku temu - ale nie zapominaj o zachowaniu równowagi w postaci dawania i brania - inaczej zamiast radości będziesz odczuwać brak satysfakcji ze swojego działania Cytuj
anais_33 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Moje zasoby energetyczne: Umiesz i chcesz pomagać innym - masz predyspozycje ku temu - ale nie zapominaj o zachowaniu równowagi w postaci dawania i brania - inaczej zamiast radości będziesz odczuwać brak satysfakcji ze swojego działania na chwile obecną brak mi tej równowagi więcej daje .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi