Skocz do zawartości

Zwiazki na rok

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przegladajac forum, natknelam sie na rozklad anais_33. Postanowilam zrobic sobie podobny:-)

Z gory dziekuje za sugestie:bukiet::z_jezorem_na:

Rozkład "miłość i związki w najbliższym czasie"

1. Czy w okresie najblizszym czyli do 1 roku pojawi się w moim życiu jakiś pan? - krol bulaw

Tak, pojawi sie jakis dynamiczny Pan.

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - ksiezyc

Sadze, ze poza ramy 'romansowe' to nie wyjdzie....

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? diabel

tak, bedzie nekal:-) czyli powtorka z rozrywki...

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Krol pucharow

Harmonijny zwiazek. Bede mogla polegac na tym mezczyznie..

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? Sad

Pelna stabilizacja w zwiazku, bede czula sie spelniona.

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek?10 denarow

bedą odejścia i powroty ? Wg mnie bedzie to staly zwiazek. Byc moze nawet bede rozwazala slub (tak jakos to skojarzylam).

7. Z kim stworzę ten związek? sprawiedliwosc

Z osobą wywazona, zdecydowana. Byc moze karty wskazuja na pozycje/zawod tego czlowieka: prawnik, sedzia.

8. Kim będzie mężczyzna z którym stworzę ten związek? Gwiazda

Czlowiekiem utalentowanym, niezaleznym.

9. Jaka jest przyszłość tego związku? mag

Bedzie to nowy etap w moim zyciu uczuciowym, jednak mag to tez facet niestaly...sama nie wiem.

Gość Daffne
Napisano

1. Czy w okresie najblizszym czyli do 1 roku pojawi się w moim życiu jakiś pan? - krol bulaw

pojawi się mężczyzna przystojny i wygadany, ale początkowo nastawiony dzianie się, będzie stroną aktywną.

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? - ksiezyc

będzie jedną wielka niewiadomą, być może dlatego, że Pani nie będzie wiedziała jaki Pan ma cel swych działań. Księżyc symbolizuje tajemniczość sytuacji, wydarzeń lub intencji danej osoby, może też wskazywać na nieufność, podejrzliwość.

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? diabel

pojawi się i myślę, że wiele emocji Cię czeka, zważając na punkt wyżej, raczej nie będą to pozytywne emocje.

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Krol pucharow

Pan może starać się być uprzejmy, czarujący i miły, jednak nie do końca stały. To król emocji, uczuć, a więc będzie wiedział co powiedzieć by osiągnąć swój cel i zdobyć zaufanie czy to co chce. Trzeba jednak pamiętać,że Król kielichów jest niestały emocjonalnie z reguły...Przy tym Księżycu i Diable wskazuje to na pana próby uwiedzenia dość inetsywne oraz opór Pani...a przynajmniej tak mi się to kojarzy...

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? Sad

będą próby rozmów,pojednania osiagnięcia porozumienia z Pana strony

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek?10 denarow

hm cieżko powiedzieć bo Pan widać, że bęzie tu stroną dominującą, jednakże...Pani może cenić sobie stabilność, poczucie bezpieczeństwa,z którego może nie chcieć zrezygnować dla Pana,którego intencje mogą budzić wątpliwość.

7. Z kim stworzę ten związek? sprawiedliwosc

z kimś kto będzie uczciwy, odpowiedzialny. Posiadający własne moralne silnie zakorzenione zasady, normy społeczne.

8. Kim będzie mężczyzna z którym stworzę ten związek? Gwiazda

Będzie dobrym człowiekiem, przy którym bardzo dobrze będziesz się czuła, zauroczysz się.

9. Jaka jest przyszłość tego związku? mag

będzie szansa na rozwój związku, ale nie widać tu póki co nic powaznego w ciągu roku...myslę też, że może się pojawić dwóch panów...jeden z przeszłości próbujący odrodzić relacje (król buław) (Sąd) (diabeł), ale i Twoje początkowa niepewność,nieufność (ksieżyc)...Myślę,że przyjdzie Ci podjąć decyzje po której stronie chesz stanąć...czy poczucia bezpieczeństwa i zasad,które sama wyznajesz i potzrebujesz do szczęścia w zwiazku, czy może związek niepewny, ale przepełniony namiętnością, zauroczeniem.