Loraaw Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Rozklad dla przyjaciolki na przyszlosc zw. z chlopakiem, z ktorym jest od 3 lat. Ostatnio maja problemy i nie potrafia sie porozumiec. Dodatkowo partner boryka sie z problemami finansowymi, co dodatkowo obciaza zw. 1. Karta wspólna wyjściowa – 1 bulaw: oboje chcieliby zadzialac, ale obecnie na checi sie konczy, poniwaz nie ma konkretnych ruchow. 2. Nastawienie pana do związku – 2 denarow: stabilizacji w zw. 3. Nastawienie pani do związku - 9 bulaw: jak najbardziej chcialaby aby cos sie zadzialo miedzy nimi 4. Jej oczekiwania – kolo fortuny: zdaje sie na los 5. Jego oczekiwania- krol bulaw: nie mam pojecia... 6. Czego On się boi w tym związku – wieza: ze predzej czy pozniej to sie zakonczy 7. Czego ona się boi w tym związku - 9 mieczy: samotnosci w zwiazku 8. Co On powinien wiedzieć o niej – glupiec: ze ruszyla do przodu i jest otwarta na nowe znajomosci, nie siedzi i nie czeka na Niego... 9. Co Ona powinna wiedzieć o nim – kochankowie, dolozylam rycerz mieczy i pustelnik: caly czas analizuje swoja sytuacje uczuciowa, odcial sie zeby to przemyslec 10. Co on powinien skryć – krolowa bulaw: moze ma na boku jakas kobiete, ewentualnie ze czeka na jej ruch... 11. Co ona może skrywać – gwiazda: ze ma nadzieje na reaktywacje tego zw.? Hmmm... 12. Szanse na rozwój związku – krolowa pucharow, sprawiedliwosc, 10 denarow: szanse bardzo duze na staly, harmonijny zw. Byc moze figura wskazuje, ze to od Pani bedzie zalezala przyszlosc tego zw. 13. Relacje jakie będą dominować w związku – diabel, krolowa denarow i giermek denarow: Pani bedzie stawiala wymagania. Bedzie oczekiwala konkretow i to bedzie prowadzilo do klotni i spiec miedzy nimi. 14. Wspólna przyszłość – sad, 10 mieczy, swiat i krol pucharow: po okresie wzglednej sielanki rozejda sie w swoja strone. Sadze, ze Pani znajdzie nowy obiekt uczuc. Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 myślę, że Owa Pani nie chce tej relacji, jej nastawienie jest obronne (9buław), jej oczekiwania cieżko powiedzieć jakie bo nie dołożyłaś do karty Koło Fortuny. Ona obawia się smutnych dni. On powinien wiedzieć o niej, że jest jej obojętny i chce żyć po swojemu idąc w nowe by zbierać nowe doświadczenia. Pani może skrywać uczucie do kogoś..zauroczeniem kimś innym. Szans na związek tu nie widzę. Cytuj
Loraaw Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Dziekuje Daffne, a co sadzisz o 9 i 10? Nie wiem jak to zinterpretowac...troche mnie zdziwilo, ze 9 bulaw tutaj jako obronne nastawienie...Ja to zawsze sadzilam, ze to bardziej na hurraa:-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Dziekuje Daffne, a co sadzisz o 9 i 10? Nie wiem jak to zinterpretowac...troche mnie zdziwilo, ze 9 bulaw tutaj jako obronne nastawienie...Ja to zawsze sadzilam, ze to bardziej na hurraa:-) na mnie jak kiedyś wypadała 9 buław, to byłam waleczna, ale z myślą obrony swych racji i siebie. Ona powinna wiedzieć o nim, że on ma możliwość wyboru pomiędzy kobietami...dwie opcje. Albo to, że jest kochliwy, a potem sam ucieka jak się wypali zauroczenie. On może skrywać kontakty z jakąś kobietą albo jak napisalaś oczekiwać może dzialania ze strony kobiety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi