Fall Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 2 szybkie pytanka: Jaki będzie dla mnie nadchodzący weekend? królowa mieczy - rycerz denarów - 9 denarów -->głupiec Ogólnie chyba mało będzie się działo, możliwe, że wybiorę się gdzieś w gościnę albo na łono natury.. Jaka będzie atmosfera między mną a P. w nadchodzący weekend? (kontakt jedynie przez telefon, brak możliwości spotkania): sprawiedliwość - 10 mieczy - 2 denary - (dociągnęłam) 4 mieczy --> wisielec Heh, pierwsze co pomyślałam, to "wisielczy humor" ;-) ..Ogólnie zimno, chłód emocjonalny mi bije z tych kart..Odpoczynek od siebie, zawieszenie, nawet za dużo kontaktu tu nie widzę-jedynie w tej dwójeczce może jakaś wymiana informacji, ale żadnych ciepłych uczuć tu nie ma.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Jaki będzie dla mnie nadchodzący weekend? królowa mieczy - rycerz denarów - 9 denarów -->głupiec piatek upłynąć może na jakiś obowiązkach, sobota i niedziela bardziej towarzyska, może jakieś spotkanie ze znajomymi? Jaka będzie atmosfera między mną a P. w nadchodzący weekend? (kontakt jedynie przez telefon, brak możliwości spotkania): sprawiedliwość - 10 mieczy - 2 denary - (dociągnęłam) 4 mieczy --> wisielec w niedziele mogą pojawić się rozmowy albo wymiana esów, po których znów może nastać grobowa cisza na kilka dni. Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 No właśnie mam zamiar odwiedzić koleżankę, która siedzi w domu na macierzyńskim.. :-) Dziękuję!!! Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Rozmowy z kims młodszym, dość "intrygujące' i zajęcie się "sobą wzajemnie" ( 9) kontakt rzeczywiście 'na odleglosc' brak spotkania,. kontakt dość 'wywazony" aczkolwiek nie ma tu jakiegoś 'szalu emocji' Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 MyStErIoUs_WoMaN, Nayala-dziękuję :-))) Ogólnie myślę, że każde zajmie się swoimi sprawami i rzeczywiście szału nie będzie żadnego.. Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 No...i wygląda na to że ten spokój pomiędzy Wami spowoduje niepewność... No raczej na pewno..Bo między Nami zawsze dużo się działo, częste pogaduchy przez komunikator, ogólnie dość intensywna jest Nasza relacja ( a przynajmniej była do tej pory )..Ale to przeważnie ja wychodziłam z inicjatywą, próbowałam utrzymać emocjonalną więź między Nami..A teraz chcę chyba trochę odpocząć od tego ciągłego "dawania" z mojej strony i zobaczyć, co tak naprawdę P. daje z siebie, czy przypadkiem relacja się nie kręci, bo to ja ją napędzam,a P. tylko sobie korzysta..Dziękuję :-* Cytuj
Fall Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Iii jak tam weekend minął ? No właśnie zabieram się za weryfikacje :-))) Więc tak: Mój weekend-piątek-nudy, sobota-nudy (nudy czyli dosłownie nic się nie działo-ugotowałam obiad i siedziałam przed kompem), dzisiaj-dalsza wycieczka samochodem (300km od domu) by podziwiać cuda natury (fajne widoczki, ciekawą linię brzegową i formacje skalne), dopiero niedawno zlądowałam.. Dzisiejszą wycieczkę miałam zaplanowaną już w piątek, ale dzisiaj spontanicznie zmienił się kierunek i rodzaj wyprawy ze względu na pogodę (pierwotnie miała być plaża i opalanie). Myślę zatem tak-królowa mieczy-moja postawa..Ogólnie trochę odcięta emocjonalnie od całego świata..Rycerz denarów-czyżby jakieś lekkie lenistwo..? ;-) W tym głupcu widzę wycieczkę i spontan (inne miejsce, inny rodzaj wypoczynku), a ta 9 denarów..Ciekawie mi się skojarzyło, bo czytałam kiedyś, że 9 denarów to m.in wydobywanie na światło dzienne tego, co ukryte..A ja byłam w miejscu, gdzie są formacje skalne uformowane przez..wylewy magmy z wnętrza ziemi Czy karty mogą być czasem aż tak dosłowne??? ;-) No i sam fakt, że denary odpowiadają żywiołowi ziemi..Nic dodać, nic ująć ;-) Atmosfera między mną, a P.-Ogólnie nie mogliśmy się zgrać..Ja napisałam w piątek wieczorem, P. odpisał dopiero rano w sobotę..Ja byłam w sobotę zajęta kompem i odpisałam dopiero wieczorem, P. dopiero odpowiedział na to w niedzielę..Więc rano w samochodzie podczas wycieczki, chwilunię dosłownie popisaliśmy "na żywo" i tyle..Ogólnie myślę, że ja przybrałam postać sprawiedliwości-odsunęłam się lekko na bok i obserwowałam zachowania P. raczej surowo Go przy tym oceniając..Doszło do takiego niezadowolenia, że ta 10 mieczy bardzo mi chodziła po głowie (że to już koniec, nie warto się w to angażować itp..)..Cały piątek i sobotę tak miałam..Dopiero dziś jak wyrwałam się z domu te myśli odpuściły..Tak więc dzisiejsza wymiana wiadomości na komunikatorze się w tej dwójeczce zaznaczyła..A 4 mieczy..może to mój chłód emocjonalny, może odpoczynek psychiczny po tych czarnych myślach z piątku i soboty..Wisielec to stałe zawieszenie-ja napisałam, to musiałam czekać na odpowiedź, On napisał-też musiał czekać, potem znowu ja i tak w kółko..Totalna stagnacja..Ale to też skupienie się na swoim wnętrzu..rozmyślanie nad sprawami..A i jeszcze co do sprawiedliwości-w książce, która się posiłkuję czasem jest napisane, że czasem może oznaczać odczuwanie zazdrości o partnera..I P. był dziś trochę zazdrosny, że sobie gdzieś pojechałam i się dobrze bawię bez Niego.. Tyle z mojego weekendu.. Dziękuję Mysti, że pytasz :-* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi