Skocz do zawartości

Praca-dla brata

Fall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mo brat miał ostatnio rozmowę kwalifikacyjną u siebie w firmie, bo pojawiła się okazja na wyższe stanowisko.

Czy brat dostanie posadę kierownika działu?

Gwiazda - mag - sprawiedliwość --> cesarz

Chyba całkiem nieźle się "sprzedał" na tej rozmowie..Wydaje mi się, że docenią jego wysiłki i starania i że dostanie posadę..

• Maestro
Napisano

Masz same AW, co oznacza, że sprawa jest b.ważna.Wg mnie dostanie to stanowisko:)

Gość Nayala
Napisano

On jest tez taka powiedziałabym " zrównoważoną osobą" nie trzpiotem, który zanim pomyśli zrobi, a to tez rzucilo się szefowi w oczy....gość umie przemyslec sprawę, a to jest potrzbne...;)

Napisano

To prawda Nayala- mój brat to tzw.solidna firma;-) Bardzo zrównoważony, nie działa pod wpływem impulsu, każdą sprawę zawsze dokładnie przemyśli, przeanalizuje..Dziękuję! :-)

Inez2503, Loraaw -również bardzo dziękuję! :-)

Gość Nayala
Napisano

To tylko pogratulować bratu/ i brata, a szefowi - pracownika :)

Napisano
To tylko pogratulować bratu/ i brata, a szefowi - pracownika :)

Dziękuję! :-*

Napisano

Zdziwiłoby mnie, gdyby nie awansował. On już jest tam doceniany.

Napisano
Mo brat miał ostatnio rozmowę kwalifikacyjną u siebie w firmie, bo pojawiła się okazja na wyższe stanowisko.

Wg mnie tak. Gwiazda i mag - potrafi panować nad emocjami, co w pracy jest kluczowe. Wdrazać pomysły w życie. I swietnie mu to wychodzi. On już jest doceniany (sprawiedliwosć). Sprawia wrazenie solidnego i wiedzącego, czego chce. Jak najbardziej dostanie te posadę

Napisano

Wszystkim bardzo pięknie dziękuję za wypowiedzi!!! :bukiet: Jak tylko będą wyniki, to dam znać :-)

Napisano

Chyba całkiem nieźle się "sprzedał" na tej rozmowie..Wydaje mi się, że docenią jego wysiłki i starania i że dostanie posadę..

jesli na to stanowisko nie ma kogos po tzw znajomosci to brata awans jak najbardziej mo,zliwy

Napisano

W sumie to chyba nie ma..Wiem, że o posadę aplikowali zarówno ludzie z zewnątrz jak i wewnątrz firmy..Brat tam już jakiś czas pracuje, więc myślę, że się na Nim poznają i dostanie tę posadę ;-)