Fall Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Mo brat miał ostatnio rozmowę kwalifikacyjną u siebie w firmie, bo pojawiła się okazja na wyższe stanowisko. Czy brat dostanie posadę kierownika działu? Gwiazda - mag - sprawiedliwość --> cesarz Chyba całkiem nieźle się "sprzedał" na tej rozmowie..Wydaje mi się, że docenią jego wysiłki i starania i że dostanie posadę.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Lipca 2013 Maestro Napisano 12 Lipca 2013 Masz same AW, co oznacza, że sprawa jest b.ważna.Wg mnie dostanie to stanowisko:) Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 uważam, ze jak najbardziej. bdb karty. Cytuj
Loraaw Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Podpisuje sie:-) Otrzyma to na czym mu zalezy... Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 On jest tez taka powiedziałabym " zrównoważoną osobą" nie trzpiotem, który zanim pomyśli zrobi, a to tez rzucilo się szefowi w oczy....gość umie przemyslec sprawę, a to jest potrzbne... Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 To prawda Nayala- mój brat to tzw.solidna firma;-) Bardzo zrównoważony, nie działa pod wpływem impulsu, każdą sprawę zawsze dokładnie przemyśli, przeanalizuje..Dziękuję! :-) Inez2503, Loraaw -również bardzo dziękuję! :-) Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 To tylko pogratulować bratu/ i brata, a szefowi - pracownika Cytuj
Fall Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 To tylko pogratulować bratu/ i brata, a szefowi - pracownika Dziękuję! :-* Cytuj
Vivere Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Zdziwiłoby mnie, gdyby nie awansował. On już jest tam doceniany. Cytuj
emilr Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Mo brat miał ostatnio rozmowę kwalifikacyjną u siebie w firmie, bo pojawiła się okazja na wyższe stanowisko. Czy brat dostanie posadę kierownika działu? Gwiazda - mag - sprawiedliwość --> cesarz Wg mnie tak. Gwiazda i mag - potrafi panować nad emocjami, co w pracy jest kluczowe. Wdrazać pomysły w życie. I swietnie mu to wychodzi. On już jest doceniany (sprawiedliwosć). Sprawia wrazenie solidnego i wiedzącego, czego chce. Jak najbardziej dostanie te posadę Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 Wszystkim bardzo pięknie dziękuję za wypowiedzi!!! Jak tylko będą wyniki, to dam znać :-) Cytuj
iridos Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Mo brat miał ostatnio rozmowę kwalifikacyjną u siebie w firmie, bo pojawiła się okazja na wyższe stanowisko. Czy brat dostanie posadę kierownika działu? Gwiazda - mag - sprawiedliwość --> cesarz Chyba całkiem nieźle się "sprzedał" na tej rozmowie..Wydaje mi się, że docenią jego wysiłki i starania i że dostanie posadę.. jesli na to stanowisko nie ma kogos po tzw znajomosci to brata awans jak najbardziej mo,zliwy Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 W sumie to chyba nie ma..Wiem, że o posadę aplikowali zarówno ludzie z zewnątrz jak i wewnątrz firmy..Brat tam już jakiś czas pracuje, więc myślę, że się na Nim poznają i dostanie tę posadę ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi