Skocz do zawartości

nowa praca....

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieram się dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy.

Zrobiłam rozkład,na pytanie

Czy po tej rozmowie dostanę ta pracę?

2 kielichy, 7 kielichy, 4 miecze

Myślę, że tak, to będzie praca o jakiej marzyłam, wyjdę do ludzi[z izolacji...domowej-4 miecze

Następnie rozłozyłam karty na pytanie związane z powyższym rozkładem

Czy pracodawca przystanie na moje warunki odnośnie umowy?

4 buławy, 9 denarów, koło fortuny.

Nie wiem co o tym myślec, ale wydaje mi się, że chyba tak

Proszę o pomoc, zerknijcie na te karty.

Napisano

Nie wydaje mi sie, zebys te prace dostala.

Mam nadzieje, ze sie myle.

Gość Nayala
Napisano

Samej pracy ....nie widze. spotkanie smao owszem, a potem oderwiesz się od tego myślami bo prawdopodobni ejakis wyjazd czeka Cie w niedługi m czasie, wiec szybciej zapomnisz. Praca j"jawi się" poki co tylkow twoich marzeniach na co tez wskazują karty. Drugi rozkład potwierdza twój wyjazd "za miasto" nie ma tu pracy, będziesz skupiona na sobie i o tym karty pragna Cie poinformować.

Napisano
Samej pracy ....nie widze. spotkanie smao owszem, a potem oderwiesz się od tego myślami bo prawdopodobni ejakis wyjazd czeka Cie w niedługi m czasie, wiec szybciej zapomnisz. Praca j"jawi się" poki co tylkow twoich marzeniach na co tez wskazują karty. Drugi rozkład potwierdza twój wyjazd "za miasto" nie ma tu pracy, będziesz skupiona na sobie i o tym karty pragna Cie poinformować.

To się zgadza wyjeżdżam nad morze na kilka dni, ale pracę miałabym rozpocząć od pierwszego sierpnia takie są wstępne ustalenia pracodawcy, wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu.Dzisiaj idę drugi raz na rozmowę z pania menager.