beatrycze18 Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Wybieram się dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy. Zrobiłam rozkład,na pytanie Czy po tej rozmowie dostanę ta pracę? 2 kielichy, 7 kielichy, 4 miecze Myślę, że tak, to będzie praca o jakiej marzyłam, wyjdę do ludzi[z izolacji...domowej-4 miecze Następnie rozłozyłam karty na pytanie związane z powyższym rozkładem Czy pracodawca przystanie na moje warunki odnośnie umowy? 4 buławy, 9 denarów, koło fortuny. Nie wiem co o tym myślec, ale wydaje mi się, że chyba tak Proszę o pomoc, zerknijcie na te karty. Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Nie wydaje mi sie, zebys te prace dostala. Mam nadzieje, ze sie myle. Cytuj
Gość Nayala Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Samej pracy ....nie widze. spotkanie smao owszem, a potem oderwiesz się od tego myślami bo prawdopodobni ejakis wyjazd czeka Cie w niedługi m czasie, wiec szybciej zapomnisz. Praca j"jawi się" poki co tylkow twoich marzeniach na co tez wskazują karty. Drugi rozkład potwierdza twój wyjazd "za miasto" nie ma tu pracy, będziesz skupiona na sobie i o tym karty pragna Cie poinformować. Cytuj
beatrycze18 Napisano 12 Lipca 2013 Autor Napisano 12 Lipca 2013 Samej pracy ....nie widze. spotkanie smao owszem, a potem oderwiesz się od tego myślami bo prawdopodobni ejakis wyjazd czeka Cie w niedługi m czasie, wiec szybciej zapomnisz. Praca j"jawi się" poki co tylkow twoich marzeniach na co tez wskazują karty. Drugi rozkład potwierdza twój wyjazd "za miasto" nie ma tu pracy, będziesz skupiona na sobie i o tym karty pragna Cie poinformować. To się zgadza wyjeżdżam nad morze na kilka dni, ale pracę miałabym rozpocząć od pierwszego sierpnia takie są wstępne ustalenia pracodawcy, wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu.Dzisiaj idę drugi raz na rozmowę z pania menager. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi