Skocz do zawartości

celt na prace w S do konca roku

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Celt na to jak bedzie wygladala moja wspolpraca z firma S.

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego - 2 denary - takie wahania samopoczucia czasem sie czuje fajnie w pracy a czasem mam mega dola nie wiem czy mi przedluza umowe albo zwolnia od razu

2. okoliczności towarzyszące – 6 buław - ale ogolnie jestem dumny ze mam prace w tej firmie i na tym stanowisku

3. zwieńczenie –król buław - mam troche wladzy?

4. podstawa sprawy – as denarów - to jest moja szansa zeby cos osiagnac

5. to co było – sąd - hmm znalazlem miejsce w ktorym sie moge wiele nauczyc?

6. to co nadchodzi – 3 denarów - ciezka praca i uczenie sie na bledach

7. jak pytająca widzi tę sytuację – królowa kielichów - hah ja widze bardzo licho jestem, przewrazliwiony tym co jest

8. miejsce działania – paź kielichów - koledzy z dzialu sa przyjazni ale wiadomo jak sie wspolpracuje z innymi dzialami to juz jest gorzej bo kazdy dba o swoj biznes ;)

9. nadzieje/obawy pytającego – papież - obawy ze ktos kto jest nade mna mnie zwolni, pewnie jakis dyrektor czlonek zarzadu bo papiez to autorytet i glowa kosciola wiec bedzie tu chodzilo o kogos na wysokim szczeblu

10. wynik – rycerz mieczy, dobrałam: 8 buław, rycerz denarów

Widac ze bedzie nerwowa atmosfera wiele bedzie sie dzialo, ale beda rzucac mnie na gleboka wode... Mozliwe ze czekac bedzie mnie wzrost wynagrodzenia, albo zmiana miejsca pracy?

Napisano

zakochasz sie :)ale nie w pracy

a jaki charakter ma ta praca która bedziesz wykonywac?

Napisano (edytowane)

Zajmuje sie remontami, wyszukuje firmy ktore beda remontowac nam sbieram oferty, zlecam zadania i pilnuje terminowosci i jakosc wykonania...

Wiec sadzisz ze przedluza? Bo jestem na probnym a poza tym uczucia nie sa tak wazne praca wazniejsza jest....

Edytowane przez Arshi
Napisano

powinni przedłuzyc chociaz wynik dwojako mozna czytac sadzilam ze pytasz o to jak sie tam bedzie pracowalo

widac intensywnie szybko ciezko do ogarniecia ryc mieczy wprowadza chaos ale generalnie bedziesz sie w tym dobrze czuc

Napisano

Ten zaklad to jest male wariatkowo, wszystko jest na wczoraj ;) Ale dzial w ktorym pracuje jest spoko.

Napisano

przedłuża ci umowe, jesteś bardzo przedsiębiorczy a to na twoim stanowisku jest bardzo pottrzebne, Bedzie jakas bitwa o tych samych klientów. Dogadasz sie jednak ze współpracownikami.

Napisano

Wg mnie będziesz nadal współpracował z tą firmą.

podstawa sprawy – as denarów
- jest szansa na rozwój

to co nadchodzi – 3 denarów
kontynuacja, rozmowy, współpraca

wynik – rycerz mieczy, dobrałam: 8 buław, rycerz denarów
=> HB VIII siła.

Dasz z siebie wiele, sporo nerwów, nawał pracy. Ale będzie się dużo działo. To Ci będzie odpowiadało. Dasz radę I może ktoś Cię oczaruje. Tak mi ta siła w podsumowaniu sie skojarzyła:)

Gość Daffne
Napisano

ja krótko, wg mnie wykażesz się w tej pracy obrotnością i sprytem (rycerz mieczy) w związku z czym umowę Ci przedłużą :)

Napisano

Przekonam sie wkrotce lecz o rownie dobrze platna prace trudno w tym rejonie

Gość Daffne
Napisano
Przekonam sie wkrotce lecz o rownie dobrze platna prace trudno w tym rejonie

nom, ale u Ciebie widać kontynuacje w Rycerzu monet, który sumiennie wykonuje swoje obowiązki ;)

Napisano

:mysli: dla mnie wynik jakiś nie jest jednoznaczny.....

może przedłużą Ci tę umowę ale też na jakiś określony czas... albo coś w tym stylu...... :mysli:

w każdym razie powodzenia :buzki:

• Maestro
Napisano

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego - 2 denary -nie wiesz na czym stoisz, czujesz się raz na wozie raz pod wozem

2. okoliczności towarzyszące – 6 buław - masz poczucie zwycięstwa, że po prostu pracujesz

3. zwieńczenie –król buław - wiele tu zależy od Twojego szefa

4. podstawa sprawy – as denarów - wiesz, że to Twoja szansa na to, aby więcej się nauczyć i moc piąć wyżej, dodatkowo, żeby zarobić więcej pieniędzy

5. to co było – sąd -odrodziłes się wewnętrznie, dzięki pracy

6. to co nadchodzi – 3 denarów - pokonywanie przeszkód

7. jak pytający widzi tę sytuację – królowa kielichów - dla mnie to TY oprócz pracy myślisz tez o kobiecie;)

8. miejsce działania – paź kielichów - wydaje mi się, ze ludzie sa przyjaźni,ale czy Ty nie jesteś zbyt nadwrażliwy?

9. nadzieje/obawy pytającego – papież - boisz się, że ktos zadecyduje na Twoją niekorzysć

10. wynik – rycerz mieczy, dobrałam: 8 buław, rycerz denarów suma koło

będzie się dużo dziaqło, widac sporo nerwów, sporo pracy,będzie Ciebie pełno z powodu natłoku zadań, ale praca będzie, nie wiem czy tutaj, ale na bruku nie zostaniesz:)