purpurowatecza Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 (edited) Miałam sen w którym mężczyzna w którym się pod kochaję zaciągnął szybko zasłony w oknie w momencie gdy weszłam do jego domu (pokoju). Naprzeciw tego okna na kanapie siedziała jego ówczesna dziewczyna miała spuszczoną głowę z lekkim uśmiechem. Co to może znaczyć? Edited July 12, 2013 by purpurowatecza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caliel Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Boj sie Boga! *za ortografie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purpurowatecza Posted July 12, 2013 Author Share Posted July 12, 2013 wiem wiem na bakier jestem z tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purpurowatecza Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Czy ktoś zechce zinterpretować proszę potrzebuje obiektywnego spojrzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 to jeszcze weź i popraw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekb Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 ortografia rzecz wspaniała robi błędy masa cała (polaków) ja też czasem byka zrobię ale jakoś radzę sobie ! Słownik Twoim przyjacielem chociaż powie Ci niewiele ucz się, pracuj, mów też ładnie i na forum pisz poprawnie ! jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts