Skocz do zawartości

Jak się potoczy moja znajomość z Panem? od dziś

seele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 odpowiedz

2 i 3 wyjansienie

1. 10 kielichów będziemy szczęsliwi

2. Królowa Kielichów - chyba ja wychodzę z pozycji uczuciowej

3 Rycerz byław - Pan chce mnie po prostu zdobyć.

Napisano

a jak sie toczyła znajomosc dotychczas?tu powiedziałabym ze pan chce dac nogę a nie zdobywac

Napisano

Dokladnie... podpinam sie pod pytanie Iridos. 10 Kielichow nigdy nie wskazywala mi na pelnie szczescia. Jedynie na etap, gdzie trzeba rozstrzygnac, co ze znajomoscia dalej. Jak jeden etap jest wystarczajaco zadowolajacy, to wtedy patrzy sie, co dalej... znajomosc zaciesnia sie... czy tez rozmywa...

Ty w Krolowej Kielichow mozesz wskazywac i na zaangazowanie uczuciowe i na niespelnienie uczuciowe. Kielichowa ostro buja w oblokach.... jak na fazie uczuciowej.

Rycek Bulaw z kolei... no coz... to nie facet z glebia... raczej taki "zaliczyc i poleciec dalej"... Dobry seks, zabawa... i tyle.

Napisano

Zależy na jakim etapie w związku jesteście?

Mi 10 kiel na błogie lenistwo w związku się pokazuje, aż nudno ..... takie tam wspólne oglądanie TV z zapytaniem " a herbatę chcesz? Taką jak zwykle? Ale to długa relacja.

Rycerz buław w klimacie 10 kielichów może nie wysiedzieć.

Napisano

Ja też rycerza buław odbieram jako pędziwiatra. Królowa kielichów do niego nie pasuje. Ona ma więcej chęci, marzeń. Ona chce trwac w 10 kiel, a on chce zdobywać. Inne priorytety.

Napisano

a ja widze w odpowiedzi Twoje silne zauroczenie panem. Jednak karty nic więcej nie mówią o relacji. Rozłoż partnerski - taka moja rada.

Napisano

A ja wychodze z zzałożenia, ze 10 kielichów zależy BARDZO od sytuacji i innych kart.

Mnie często pokazuje szczęscie rodzinne, stabilność i sielanke. No, jak mam za nią 5 mieczy to wiadomo, ze trzeba coś zrobic ale nie pzresadzajmy ;)

A rozkład - Twoje 10 kielichów to jest ten moment, ten czas, ze teraz jestescie szczesliwi, Ty w królowej kielichów jestes - zadowolona, szczesliwa, chcesz się angażowac ale rycerz buław... on konczy swoja przygode, dla niego 10 kielichów, która de facto Ty stworzyłaś, jest za nudna, za monotonna, on cche sie sta wyrwać, zrobic cos nowego. Wg niego w tym zwiazku siedzicie juz w kapciuszkach a on chce pokozystac i nie czuje, ze zrobi to przy Tobie. Bo Ty wnosisz stabilność uczuciowa i niewiele szaleństwa niestety...

Napisano

Tu nie chodzi o przesadzanie tylko z kazdym karty rozmawiaja inaczej. Dlatego ktos wrzuca tu rozklad, zeby poznac interpretacje z roznych stron. Nie ma, ze interpretacja gorsza czy lepsza czy podejscie do kart gorsze czy lepsze. Wazne, zeby bylo skuteczne. A o skutecznosci informuje nas pozniej weryfikacja.

Jak Vivere pisala... tu 10 Kielichow nie komponuje sie zbytnio z Bulawowym Ryckiem. O ile Kielichowa sobie w tej szczesliwej atmosferze wysiedzi, o tyle Bulawowy potrzebuje ciagle adrenalinki i pragnie zdobywac. 10 Kielichow to juz pewniak... i nie ma czym sie wykazywac zbytnio... ;)

A biorac pod uwage, ze wszystko jest w ruchu... i transformuje... sam stan 10 Kielichow dla mnie (konkretnie dla mnie) mowi o momencie, gdy z relacja powinno sie cos zrobic. I tu niekoniecznie w formie negatywnej... ale czasem wlasnie pozytywnej. Np. gdy spotyka sie para niezobowiazujaco... nastepnym krokiem moze byc wejscie w stala relacje (niekoniecznie malzenska).... potem moga to byc zareczyny i slub np. To sa takie przejscia... Z czasem moze to byc pojawienie sie potomka. Cos, co zmienia "wyglad" relacji i wprowadza do niej swiezy impuls (z 10 idzie w 1 czyli Asika).... Ale to tylko moje takie odczucie tej karty. ;)

Napisano

sama 10 kielichów daje poczucie szczęścia i spokoju ale w rozkładach bywa niebezpieczna. Juz się na niej nie raz sparzyłam.Teraz obserwuję z jakimi kartami wchodzi w korelację.

Napisano

Ja też 10 kielichów widzę jako spełnienie uczuciowe-kiedy człowiek osiągnął pełnię szczęścia z drugą osobą..Ale Panu zaczyna się robić za ciasno w tym ciepłym "bagienku", nosi go "ku wesołej przygodzie"..On potrzebuje wrażeń i jeśli nie będzie mógł tej potrzeby zrealizować z Tobą, to będzie to robił gdzie indziej..Każda sielanka w końcu robi się mdła, a On potrzebuje intensywnych emocji..Może powinnaś czasem pozwolić mu się znów zdobywać, adorować, żeby miał jakieś zajęcie..? ;-) Nie wiem jaka jest Wasza sytuacja związkowa, więc ciężko dać jakąkolwiek poradę..

Napisano

Piszecie o 10 kielichach... a to nie jest symbol stałego związku? Rycerz buławowy też kojarzy mi się z Panem "zdobyłem, zwyciężyłem i odjeżdzam"

Napisano

Relacja z Panem opiera się na flircie, domysłach.... Lubimy się. Nic poważnego w sensie związku. Obecnie kontakt może się urwać ze względu na zmianę charakteru pracy Pana. No ale chyba z tych Kart nie wynika, aby się miał urwać... bo to 10 kielichów to dla mnie jakby nadal wszystko toczyło się tak jak dotąd. Chyba ze to symbolizuje jakiś trwały związek... albo w sensie (przyszłościowym nas) albo jego z kimś innym.. w każdym razie ja wzdycham cicho... do Pana, ale jakoś czuję też od Pana sympatię i aprobatę... dużą...

Napisano

Wiec moze zdarzyc sie seks... moze byc nawet goraco, ale na ten teraz pan nie ma wiekszych planow. Zreszta rzadko ktory facet na tym etapie znajomosc, jak piszesz, wstepnego flirtu, ma juz jakies wyobrazenia co dalej. Chyba, ze desperat jakis...

Tu te 10 Kielichow moze wskazywac wlasnie na moment znajomosci (ten niezobowiazujacy flirt), gdzie mozliwe, ze obie strony pytaja sie, czy tu bedzie cos dalej?

Ty masz bardzo romantyczne uczucia i mozliwe, ze pan powoduje takie ciepelko u Ciebie w sercu. Natomiast pan... jak to pan... zastanawia sie, czy z tego bylby dobry seks.

Co dalej... ktoz to wie... poczatki czesto sa takie...

W podsumie calosci masz XIII Smierc i X Kolo Fortuny... Takze cos rzeczywiscie moze ulec zmianie... ale uwazac, zeby w tej calej znajomosci nie ulec tylko spelnianiu zachcianek tej drugiej storny. Ogolnie Smierc moze wskazywac na to, ze ten nic niezobowiazujacy flircik moglby pojsc w cos wiecej, czyli stac sie sprawa namacalna (dla pana w wielkiej radosci doslownie) a Kolo z Magiem wskazuja na mozliwosc rozwoju tej znajomosci mimo wszystko... jednak tu nic na sile, bo pan moze sie np. zbytnia powaga relacji na samym poczatku poczuc przyduszony i zaszczuty, co moze po prostu sprawic, ze zwieje...

Inna opcja jest taka, ze ze znajomosci nie bedzie nic... a pojawi sie zupelnie inna okazja. Wy pojdziecie kazde w swoja storne a obok Ciebie pojawi sie inny mezczyzna. ;)

Napisano
Wiec moze zdarzyc sie seks... moze byc nawet goraco, ale na ten teraz pan nie ma wiekszych planow. Zreszta rzadko ktory facet na tym etapie znajomosc, jak piszesz, wstepnego flirtu, ma juz jakies wyobrazenia co dalej. Chyba, ze desperat jakis...

Tu te 10 Kielichow moze wskazywac wlasnie na moment znajomosci (ten niezobowiazujacy flirt), gdzie mozliwe, ze obie strony pytaja sie, czy tu bedzie cos dalej?

Ty masz bardzo romantyczne uczucia i mozliwe, ze pan powoduje takie ciepelko u Ciebie w sercu. Natomiast pan... jak to pan... zastanawia sie, czy z tego bylby dobry seks.

Co dalej... ktoz to wie... poczatki czesto sa takie...

W podsumie calosci masz XIII Smierc i X Kolo Fortuny... Takze cos rzeczywiscie moze ulec zmianie... ale uwazac, zeby w tej calej znajomosci nie ulec tylko spelnianiu zachcianek tej drugiej storny. Ogolnie Smierc moze wskazywac na to, ze ten nic niezobowiazujacy flircik moglby pojsc w cos wiecej, czyli stac sie sprawa namacalna (dla pana w wielkiej radosci doslownie) a Kolo z Magiem wskazuja na mozliwosc rozwoju tej znajomosci mimo wszystko... jednak tu nic na sile, bo pan moze sie np. zbytnia powaga relacji na samym poczatku poczuc przyduszony i zaszczuty, co moze po prostu sprawic, ze zwieje...

Inna opcja jest taka, ze ze znajomości nie bedzie nic... a pojawi sie zupelnie inna okazja. Wy pojdziecie kazde w swoja storne a obok Ciebie pojawi sie inny mezczyzna. ;)

Chodzi mi po głowie jeszcze taka opcja, że Pan jest w związku stałym, a Królowa Kielichów wychodzi jako ja - kochanka romatyczna, albo porostu będę sobie tak wdyzchać i wzdychcać? Tylko że mysle że w takim przypadku gdyby była jakaś inna kobieta to wyszłaby jako cesarzowa na 3 miejscu...