Skocz do zawartości

Czy on mnie kocha

Małgosia3

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozłożyłam karty bo jestem załamana nie potrafię zrozumieć pewnego chłopaka i muszę podjąć decyzję

Czy on mnie kocha?

1.król denar. 2.odwrócona5mieczy. 3.królowamieczy. 4.odwrócony kapłan. 5.ostatnia8kielich

Cz dobrze myśle król denar przedstawia jego a odwrócone5mieczy jego sytuację,dalej królowa mieczy to ja a dalej to wydaje mi sie ze zbłądził i korzysta z życia i zapomniał o mnie.Pomóżcie bardzo proszę,muszę coś postanowić ,więc proszę o pomoc.

Gość Daffne
Napisano

zwróć uwagę na to jak Cię traktuje i jak postępuje. Będziesz wiedzieć czy Kocha.

Napisano

wcześniej traktowal mnie idealnie,a teraz milczy...

Napisano
Rozłożyłam karty bo jestem załamana nie potrafię zrozumieć pewnego chłopaka i muszę podjąć decyzję

Czy on mnie kocha?

1.król denar. 2.odwrócona5mieczy. 3.królowamieczy. 4.odwrócony kapłan. 5.ostatnia8kielich

Czy miedzy wami cos sie wydarzyło? Jakaś kłótnia, nieporozumienia? Ty za duzo nie powiedziałaś? Może za dużo wymagałaś?

Bo tak to wygląda, jakby jego cos gryzło i odpływa emocjonalnie. Coś w sobie dusi, ukrywa. Z czymś sie nie chce pogodzić.

Ale nie opisałaś sytuacji i takie moje gdybanie.

Nie potrafię interpretować kart odwróconych. To moje początki i dopiero się uczę normalnych pozycji. I tak te karty interpretuję.

Napisano

Wiesz co.... ciagniesz bardzo duzo kart. Zeby miec pelny obraz sytuacji, tych kart nie trzeba wiele. 1, 2 albo 3 (gora) karty... na dany obszar - wystarcza w zupelnosci. Reszta zaciemnia temat.

Poza tym... na takie sprawy lepszy krzyz celtycki lub porzadny partnerski.

emilr... co do odwroconych kart... ja np. interpretuje wtedy jako cien karty. ;)

Napisano

Czy on mnie kocha?

Primo - nie ten dział ;) wzajemna pomoc tarocistów (nie da sie tego zweryfikować więc powinno polecieć gdzie indziej)

Secundo - pytanie, czy ktoś Cie kocha jest dość... śliskie. Ja bym zadała ptanie - co się stało, ze milczy, jakie są jego odczucia / ucucia do mojej osoby, jak sobie z tym poradzić.

Z rozkładu wynika, że kolega zaczął myśleć nad czymś innym niz związki, jakaś niewyjaśniona sytuacja u niego, coś powróciło z przeszlości, co go gniecie i musi sobie z tym poradzić. W Tobie widzi niestety średnie wsparcie i chce sobie z tym poradzić. kołaczą mu się różne myśli. możliwe, zę zrobiłaś coś, co go mogło do Ciebie zrazić, przypomniałąś mu jakaś ranę z przeszłości (8 kielichów) przez co on zaczął się zastanawiać itd. Widać rozdarcie, niezdecydowanie, niepewność. ale wydaje mi sie, ze kolega za jakis czas sie odezwie.

Napisano

Sacral ja znów interpretuję odwrócone dopiero w momencie, gdy stawiam z całej talii prostych ;) karty sa na tyle wymowne, ze odwrócone znaczenia wypadaja w na prawde wyjątkowych sytuacjach :)

Napisano
Sacral ja znów interpretuję odwrócone dopiero w momencie, gdy stawiam z całej talii prostych ;) karty sa na tyle wymowne, ze odwrócone znaczenia wypadaja w na prawde wyjątkowych sytuacjach :)

Ogolnie nie stosuje W OGOLE odwroconych... natomiast wlasnie w interpretacjach, jezeli ktos stosuje... w swoim rozkladzie... biore pod uwage cien karty.

Jezeli klade karty tylko z prostych a wyjdzie mi (przypadkowo) odwrocona... interpretuje jak prosta, chyba, ze od poczatku wroze z prostymi.

Napisano

Sacral - ja jak mnie przypadkowo wypadnie to właśnie lece z odwróconej, bo to dla mnie cos oznacza ;) bardzo rzadko miewam odwrócone wiec wydaje mi sie, ze to nie przypadek :)

Mys - ja nie mówię, zeby go nie zadawać ale jest, wg mnie, tysiąc innych pytań, bardziej trafiajacych w sendo niż - czy on mnie kocha.

Kochać mozna jak siostrę a można kochać miłością gorącą ;)

Napisano

Mys Misiaku ale ja to wiem :) po prostu 'sugeruję', ze można zadać bardziej wyczerpujace pytania :) nic nie narzucam :)

Napisano

Mnie się wydaje, że Pan się skupił na gromadzeniu dóbr, zarabianiu. Pani czuje się przez to zaniedbana, opuszczona. Jemu też nie jest to wygodne ale Jego zdaniem konieczne.

Karty nie mówią o miłości bądź o braku uczuć a o wyborze, jakiego Pan dokonał i to z trudem.

Napisano

Pan już podjął decyzję o odejściu, miłości już tu nie widać.

Pozdrawiam

Gość alles-in1
Napisano

Zgadzam sie z wypowiedzia Mlodzia

Przykro mi...

Napisano

karty mam wrażenie pokazały silne emocje. Nie wiem co się miedzy Wami wydarzyło, ale on ma żal, myśli, że jesteś jakaś taka wyniosła, być może wyrachowana i że to Ty zburzyłaś Wasz porządek, jest rozczarowany i zły.

Napisano

ja bym zwyczajnie zapytała jakie sa uczucia pana wobec mnie. Tak jak Sacral za dużo kart na jedno pytanie. Poza tym widać, ze on oczekuje zmian wobec ciebie, widocznie był dość hojny w uczuciach a ty przysiadlas na laurach i wydawalo ci się, ze tak ma być.

Napisano
wcześniej traktowal mnie idealnie,a teraz milczy...

1069919_550758724990362_1670181767_n.jpg

no jesli milczenie nagle jest oznaka miłosci to kocha :icon_smile2:

Napisano
Ojjj Dziewczyny...to wcale nie jest tak że jak Ktoś milczy to znaczy że ma tego drugiego Kogoś w d*** - przynajmniej nie zawsze.;)

Wiem po sobie - tez potrafiłam nie odpisywać, nie odbierać - milczeć po prostu, a nawet np. na 2 dni wyłączyć telefon ... - a Kochałam Baaardzo i nadal Kocham...całe szczęście Mój Ukochany..nie strzelił focha (ale oberwać za to to mi się ooberwało....), i dziś się cieszymy swoją obecnością...sobą na wzajem.:)

P.S.

Idąc tym tokiem myślenia - to w ogóle nie byłoby sensu pytać kart, czy się odezwie, czy wróci etc...bo po co myśleć o Kimś Kto milczy (?) :)

Zgadzam się. Też potrafie milczeć, zachować kamienna twarz, a potem twarz w poduszkę i rozpacz. No ale wytłumaczyc zakochanemu... ja też tysiące pytań zadaję... odpwoiedź ciągle ta sama, a doszukuję się haka

Gość Daffne
Napisano
Ojjj Dziewczyny...to wcale nie jest tak że jak Ktoś milczy to znaczy że ma tego drugiego Kogoś w d*** - przynajmniej nie zawsze.;)

Wiem po sobie - tez potrafiłam nie odpisywać, nie odbierać - milczeć po prostu, a nawet np. na 2 dni wyłączyć telefon ... - a Kochałam Baaardzo i nadal Kocham...całe szczęście Mój Ukochany..nie strzelił focha (ale oberwać za to to mi się ooberwało....), i dziś się cieszymy swoją obecnością...sobą na wzajem.:)

P.S.

Idąc tym tokiem myślenia - to w ogóle nie byłoby sensu pytać kart, czy się odezwie, czy wróci etc...bo po co myśleć o Kimś Kto milczy (?) :)

myślę, że nie ma co uogólniać...mówimy o tym konkretnym przypadku...karty te lub z innego rozkładu pokazałyby gdyby Kochał...

focha można mieć, zwłaszcza jeśli ktoś mial do tego tendencje to pytajaca zapewne by się tego spodziewała...i kart nie pytała...

a widać, że ma powazne wątpliwości odnośnie partnera... i zapewne jest ku temu powód...

bo gdy się Kocha...druga strona mimo focha to wie i pytać ni musi... tak przynajmniej mi się wydaje.

(chyba, że Pan jest zmienny uczuciowo lub sam nie wie czego chce - wtedy rollercoaster :D)

Napisano
myślę, że nie ma co uogólniać...mówimy o tym konkretnym przypadku...karty te lub z innego rozkładu pokazałyby gdyby Kochał...

focha można mieć, zwłaszcza jeśli ktoś mial do tego tendencje to pytajaca zapewne by się tego spodziewała...i kart nie pytała...

a widać, że ma powazne wątpliwości odnośnie partnera... i zapewne jest ku temu powód...

bo gdy się Kocha...druga strona mimo focha to wie i pytać ni musi... tak przynajmniej mi się wydaje.

(chyba, że Pan jest zmienny uczuciowo lub sam nie wie czego chce - wtedy rollercoaster :D)

Też prawda, ale pani nie opisałą sytuacji. Można strzelać. Może sie trafi.

Gość Daffne
Napisano
Też prawda, ale pani nie opisałą sytuacji. Można strzelać. Może sie trafi.

hm rozkłady jakie dawałaś mówią wiele...jak ktoś chce odpowiedzi znajdzie... Nie tzreba trafiac ;)

Gość Daffne
Napisano
Ale to przecież nie Emilr wątek.:)

faktycznie... :zeby:

Ale nie zmienia to faktu, że info można znaleźć.

No włąsnie, nie ma co uogolniac.:) W moim przypadku też tutaj na forum pisano - "...nic tu nie ma i nie będzie..." np. a jeeest.:)))

Szkoda że nie ma rozkladow przez te cholerne ataki...

bo karty to nie wyrocznia i nie podejmują decyzji za człowieka... dlatego sytuacja wciąż jest płynna i zależna wyłącznie od nas nie Tarota. Warto o tym pamiętać podczas interpretacji (do siebie też piję z tym ;p)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Dziękuje Mysti... czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze...:)

Znalazłam wydaje mi się dość ciekawy rozkład na złe traktowanie...partnera...więc można go śmialo użyć na oddalenie.

Wklejam bo może się komuś przyda :))

układ - złe traktowanie

1 ----- 2 ------- 3

--- 4 - s ----- 5

------- 6

s-sygnifikator

1-gdzie tkwi problem

2-dlaczego czuje się źle traktowany

3-jaka jest tego głębsza przyczyna

4-czy partner ma racje

5-czy i jak powinienem zmienić swoje postępowanie

6-jak wprowadzone zmiany wpłyną na związek

albo ten:

układ - rozłąka

s...........1........2

3..........4.........5

.....6...........7

s-sygnifikator

1,2-jego stan uczuć w chwili obecnej

3-to co się z nim dzieje teraz

4,5-to co się z nim będzie działo w przyszłości

6-obraz jego uczuć w przyszłości

7-kiedy nastąpi koniec rozłąki

Edytowane przez Daffne
Napisano
hm rozkłady jakie dawałaś mówią wiele...jak ktoś chce odpowiedzi znajdzie... Nie tzreba trafiac ;)

Oj, ale ja tylko o tym konkretnym watku piszę. Pani nie opisała sytuacji ogólnej, tylko tyle, ze Pan przestał sie nagle odzywać. Trudniej tak interpretować. Przynajmniej dla początkujących, jak ja. Jest wtedy trudniej, bo można sobie różne scenariusze wymyślać.

ja niczego nie ukrywam, zawsze piszę szczerze:) Wiem, czego chcę, ale pytań po drodze tyyyyle... Gdybym znała finał, nie pytałabym i NIE BŁĄDZIŁABYM.