Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Maestro Napisano 13 Lipca 2013 Rano połozyłam karty na pytanie jak się będzie zachowywał pan profesor na dzisiejszym egzaminie, w sensie, czy będzie mozna ściagać Król Monet 8 monet Rydwan 7 mieczy moja interpretacja sprawdziła się w 100%, ciekawa jestem jak Wy to widzicie, weryfikacja wieczorem:) Cytuj
Vivere Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 pan profesor robił za straszaka ale mało dociekliwego. Mozliwe, że pochłonęły go inne zadania i jak kto bystry i odważny to ściągnął. Stwarzał atmosferę poważnego egzaminatora, co by mu nic zarzucić nie można było ale to tylko pozory... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lipca 2013 pan profesor robił za straszaka ale mało dociekliwego. Mozliwe, że pochłonęły go inne zadania i jak kto bystry i odważny to ściągnął. Stwarzał atmosferę poważnego egzaminatora, co by mu nic zarzucić nie można było ale to tylko pozory... Ha, ha, ha:lol: Dobre: pan profesor robił za straszaka Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Król monet raczej powolny jest..Więc jeśli ktoś będzie dostatecznie szybki by ściągnąć zanim pan profesor odwróci swój wzrok to nie będzie z tym żadnego problemu :-) W tej ósemeczce rzeczywiście widać, że pan będzie zajęty jakimiś innymi sprawami, jakby w tym czasie sprawdzał jakieś inne prace...? Cytuj
bridaa Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 a może wyszedł na chwile by dać wam czas na ściaganie :-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Mozna bylo sciagac. Profesor nie byl skupiony zbytnio na konkretnych uczniach. Zlecil zadanie i zostawil Was samych sobie, moze od czasu do czasu robiac zlowroga mine. Mozna bylo sciagac. Cytuj
mlodzia Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Można bylo ściagać na całego . Pozdrawiam;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lipca 2013 WERYFIKACJA Pan profesor przez mniej więcej pierwsze 45 minut (egzamin trwał 1,5 h) siedział sobie na krzesełku, troche spoglądał na nas, troche na jakies swoje papiery, w tym czasie mogliśmy w miarę swobodnie ściagać (ha ha ha, jak to fajnie było widać, gdy każdy siedział z głową pochyloną na bok),potem nagle dostał zrywu,wstał, przeszedł się, potem jakims niedobrym zrządzeniem losu ciągle kręcił się koło mnie (miałam ściągę pod kartkami) i w zasadzie przygotowywałam się na tekst : niech pani podniesie kartkę,kurcze jakby mnie wyczuł,albo ja tak silnie wibrowałam energią 7 mieczy:lol: Cytuj
emilr Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Nie zdążyłam zinterpretować. Podkusiło mnie, żeby przeczytać. Ale super karty to pokazały. I 7 mieczy (na mojej talii RW) świetnie pokazuje postawę studentów, gdy prof. sie zerwał Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lipca 2013 Nie zdążyłam zinterpretować. Podkusiło mnie, żeby przeczytać. Ale super karty to pokazały. I 7 mieczy (na mojej talii RW) świetnie pokazuje postawę studentów, gdy prof. sie zerwał Ha, ha, ha no dokładnie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi