Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Maestro Napisano 13 Lipca 2013 Miałam sen, w którym szłam na spacer z moim znajomym,(kiedyś mieliśmy dużo kontaktów) on mnie obejmował, duzo gadaliśmy, byliśmy bliskimi przyjaciółmi i ja w tym śnie czułam, że coraz bardziej zbliżamy się do siebie..Na dworze był dzień, szliśmy chodnikiem, jedyne co mnie wkurzyło,to fakt, że ja szłam od strony jezdni, a powinno byc odwrotnie,ale zbyłam to (w tym śnie),pamiętam, ze umawialiśmy sie do kina itp. Nie kładłam kart na rozkład,ale zapytałam Co ten sen chce mi przekazać? 2 kielichów Rycerz Mieczy 4 buław 8 buław 6 monet (2 ostatnie same wyszły) suma Cesarzowa, HB Sąd/Kapłanka chyba czeka mnie jakieś niespodziewane spotkanie,wymiana kontaktów, bo to wygląda tak, jakby osoba ze snu miała zaznaczyć swoją obecność w moim zyciu, podsuma mówi mi o tym, że powinnam być zadowolona... Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 sen pokazał przebieg relacji jaki może być przed Tobą. Wspólne spotkania, pogłębianie znajomości,sympatii wzajemnej. To jakby forma scenariuszu jaki może mieć miejsce jesli się zdecydujesz i będziesz tego chcieć ). Wkurzyło Cię, że szłaś od strony jezdni...nie wiem która to była strona i po ktorej lubisz chodzić, ale to też nie bez znaczenia bo może wskazywać na lubowanie się w kontrolowaniu /dominowaniu w relacji albo zwracanie uwagi na poczucie bezpieczeństwa,którego potzrebujesz. Idąc blisko aut można czuć niepokój i zagrożenie, o którym Pan idąc z Tobą nie pomyślał. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lipca 2013 sen pokazał przebieg relacji jaki może być przed Tobą. Wspólne spotkania, pogłębianie znajomości,sympatii wzajemnej. To jakby forma scenariuszu jaki może mieć miejsce jesli się zdecydujesz i będziesz tego chcieć ). Wkurzyło Cię, że szłaś od strony jezdni...nie wiem która to była strona i po ktorej lubisz chodzić, ale to też nie bez znaczenia bo może wskazywać na lubowanie się w kontrolowaniu /dominowaniu w relacji albo zwracanie uwagi na poczucie bezpieczeństwa,którego potzrebujesz. Idąc blisko aut można czuć niepokój i zagrożenie, o którym Pan idąc z Tobą nie pomyślał. Wiesz szliśmy przed siebie, jezdnia była z mojej prawej strony. Wkurzyłam się na to, że mężczyzna powinien dbać o to, żeby kobieta była bezpieczna i to on powinien iść przy jezdni;) Możliwe, że w moim przypadku chodzi o poszukiwanie poczucie bezpieczeństwa:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Wiesz szliśmy przed siebie, jezdnia była z mojej prawej strony. Wkurzyłam się na to, że mężczyzna powinien dbać o to, żeby kobieta była bezpieczna i to on powinien iść przy jezdni;) Możliwe, że w moim przypadku chodzi o poszukiwanie poczucie bezpieczeństwa:) podobnie to odczułam, z tym, że sen dał znać, że ten Pan może nie dbać tak bardzo o Twe poczuice bezpieczeństwa jak byś tego oczekiwała. Będzie dbać byś dobrze sie czuła, ale może zapominać o zwróceniu na to większej uwagi co Ciebie może zacząć z czasem irytować . Warto słuchac takich podpowiedzi bo czasem potrafią uchronić przed władowaniem się w to czego nie chcielibyśmy. Cytuj
Kędry Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Kochana Inezko - to że ty szłaś od prawej strony - to informuje, że jesteś aktywną osobą- masz duzo męskich cech, których sobie może w życiu codziennym nie uświadamiasz - musisz zadbać o równowagę - czyli dopuścić do głosu stronę lewą pasywną - czyli czasami pozowlić sobie na bycie taką trochę "słabą" kruchą kobietką - taką o którą sie zabiega A jezdnia - to jeden z symboli drogi życia - Reasumując - sen mówi o bardzo ważnej relacji Twoim zyciu - a Twoim zdaniem jest tę relację harmonijnie budować - stąd ta jezdnia i twoje frustrację - w związku trzeba umieć iść na kompromisy, ważna jest też prawidłowa komunikacja Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 13 Lipca 2013 Kędry: Kochana Inezko - to że ty szłaś od prawej strony - to informuje, że jesteś aktywną osobą- masz duzo męskich cech, których sobie może w życiu codziennym nie uświadamiasz - musisz zadbać o równowagę - czyli dopuścić do głosu stronę lewą pasywną - czyli czasami pozowlić sobie na bycie taką trochę "słabą" kruchą kobietką - taką o którą sie zabiega A jezdnia - to jeden z symboli drogi życia - Reasumując - sen mówi o bardzo ważnej relacji Twoim zyciu - a Twoim zdaniem jest tę relację harmonijnie budować - stąd ta jezdnia i twoje frustrację - w związku trzeba umieć iść na kompromisy, ważna jest też prawidłowa komunikacja Zgadza się,jestem b.aktywna...Z tym,że w relacjach damsko -męskich, aż tyle aktywności nie wykazuję, jednak wezmę sobie Twoje słowa do serca:))) Daffne: podobnie to odczułam, z tym, że sen dał znać, że ten Pan może nie dbać tak bardzo o Twe poczuice bezpieczeństwa jak byś tego oczekiwała. Będzie dbać byś dobrze sie czuła, ale może zapominać o zwróceniu na to większej uwagi co Ciebie może zacząć z czasem irytować . Warto słuchac takich podpowiedzi bo czasem potrafią uchronić przed władowaniem się w to czego nie chcielibyśmy. Masz rację, czasem się czegoś chce, nie zwraca uwagi na sygnały i po czasie okazuje, że to co nam wydawało się do przejscia,co tolerowaliśmy, własnie zaczyna nam cholernie przeszkadzać.. Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Może pojawi się w Twoim życiu ktoś, kim Ty będziesz musiała się niejako zaopiekować, komu stworzysz poczucie bezpieczeństwa..A sama będziesz tego bezpieczeństwa potrzebować..Stąd irytacja, że to On powinien opiekować się Tobą, a nie na odwrót. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 2 kielichów Rycerz Mieczy 4 buław 8 buław 6 monet (2 ostatnie same wyszły) suma Cesarzowa, HB Sąd/Kapłanka Ta znajomosc moze przebiegac bardzo ciekawie i jest mozliwosc, ze bedziesz z niej zadowolona. Jednak... i to, ze szlas ze strony, ktora nie do konca Ci pasowala i 6 Monet, moga tu wskazywac na to, ze ta znajomosc oprocz tego, ze moze przyniesc Ci duzo zadowolenia (zarowno emocjonalnego, jak i intelektualnego, jako ze z panem powinno Ci sie dobrze zarowno dogadywac, jak i ogolnie byc z nim razem... cokolwiek byscie robili), wiec oprocz tego, ta znajomosc z jakiegos powodu, bedzie wymagala od Ciebie poswiecenia. Byc moze zrezygnowania w pewnym stopniu ze swoich roszczen i przyjecia tej znajomosci w ramach takich, jakich bedzie dostepna. Jednak mimo wszystko zrobisz to, poniewaz caloksztalt bedzie dawal Ci zadowolenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi