Skocz do zawartości

To i ja zapodam cos w ramach cwiczen... Jak zrealizuje sie kontakt?

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Stawialam karty znajomej (wie, ze tu zamieszczam) na kontakt z panem. Telefoniczny, zagraniczny. Jak sie zrealizuje? Chciala zadzwonic do niego.

Wyszly takie karty...

Jak sadzicie... jak zrealizowal sie ten kontakt. Oczywiscie weryfikacja juz jest. Wieczorem napisze odp.

VI Kochankowie, VII Rydwan, IX Eremita ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Napisano
poczekaj na mnie :poklon:

Poczekam, poczekam. :)

Napisano

Kochankowie kontra Pustelni, ciekawy układ.

Ruch był w Rydwanie ale i kolizja

mógł byc np. taki scenariusz

Dzwonili do siebie jednoczesnie w tym samym czasie - najechali się na siebie - Rydwan- wiec nie pogadali

lub

Pani zadzwoniła ale pan nie odebrał ale nastapiło RE: oddzwonił tyle, że juz pani była 'nie pod telefonem"

• Lubię to! 1
Napisano

Podniosła i chciała powiedzieć cos mądrego a powiedziała coś głupiego ;))) a w ogole pierwsza myśl, ze wykręciła i Zong bo nie podniósł on słuchawki ale ktoś inny :D

• Lubię to! 1
Napisano

Idąc za Selenit666-odebrało dziecko, bo pani wykręciła zły numer..? Rydwan jest szybki, ale nie zawsze dokładny ;-)

Mi się wydaje, że pani podjęła decyzję,by zadzwonić..ale ciężko odczytać wynik.. ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikuje

Wiec tak...

W tych Kochankach... pani rozwazala, kiedy bedzie odpowiedni moment, zeby sie odezwac (sa pokluceni z panem). Brala pod uwage dwa dni, w koncu zdecydowala sie na ten drugi, jednak byla pelna watpliwosci, jak to zrobic, czy zrobic.

W koncu jak ten Rydwan, zdecydowala sie to zrobic na wieczor. Nagly impuls, zadzialala, zadzwonila.

Eremita - Pan nie odebral telefonu.

W Glupcu, mysle, ze wyszlo to, ze pani zadzialala spontanicznie a pan w Cesarzu telefonu nie odebral (chociaz w domu powinien byc).

Czy sie wymineli, nic mi o tym nie wiadomo. Wiem, ze pan potrafi jak ten Cesarz dumnie odrzucic pani proby zalagodzenia sytuacji czy zblizenia.

Takze tak to mniej wiecje wygladalo. Skonczylo sie na probach pani skontaktowania sie.

Jak mowilam jej, ze chociaz proby beda to jednak kontaktu nie bedzie, nie za bardzo wierzyla mi, bo wydawalo sie to jej nieprawdopodobne. Nie brala jednak pod uwage opcji, ze on nie odbierze po prostu telefonu.

Dziekuje wszystkim za udzial... :)

Napisano

Myslałam, że tu jakiś haczyk będzie i się rozwinęłam "tfuu" - rczo a to typówka :) Nie odebrał i już..a teraz nie wiadomo co się wydarzy?

Napisano
A pytnko mam jeszcze - czy Pani czasem nie dzwonila na domowy ?

Ano, w dobie GSM zapomniałam, że są stacjonarne :) Pan może nie wie, że próbowała zadzwonić i będzie siedział w tym Cesarzy Głupiec :D

Napisano

Tak, na domowy... czyli stacjonarny. Pani - Polska, Pan - Indie. :) Znajomosc, choc i w realu... w duzej mierze na odleglosc.

Napisano

Z tego, co wiem, w Polsce duzo ludzi nie ma stacjonarek, natomiast np w DE sa one norma. Takze tez mam... i w sumie wszyscy znajomi, ktorych znam, tez maja... w sumie nie znam nikogo, kto by nie mial. Komora swoja droga. To tak na marginesie.

Mysti... to bardzo mozliwe, ze pana po prostu nie bylo w domu (czyli tez przy telefonie). Pani nie mogla tego wiedziec.

Napisano

Mi się też wydaje, że Pana po prostu nie było w domu..Pustelnik często mi mówi o fizycznej nieobecności..Ale można to rozpatrywać dwojako-że Pan jest daleko, albo że właśnie go nie było przy telefonie :-)

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Czyli z powodu pana nieobecności (Rydwan + Eremita) nie doszło do kontaktu

W karcie Rydwan widzę to że go wywiało z domu ;) Może poszedł do kolegi - Cesarz, albo jeśli ma dzieci to gdzieś z dzieckiem - Głupiec.

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Arachneo... to bardzo mozliwe, ze pana wlasnie nie bylo w domu. To w koncu inny kraj a pan dorosly, pora natomiast nie byla az tak pozna (chociaz to i tak nie gra roli). Byl wczesny wieczor.

Napisano

Dokladnie tak jest Mysti.

Fajnie jest, bo nieraz czlowie patrzy na karty i mysli, ze niby wszystko fajnie, ale cos tu nie gra. A zycie pokazuje, ze owszem, wszystko gra. Karty pokazuja sie, bo cos jest na rzeczy... wlasnie takie a nie inne.

Napisano

Otoz to Mysti... A Tarot to nauka do konca zycia... ;) Ciagle i ciagle :) Nie sadze, zebym ja kiedykolwiek mogla w tej dziedzinie powiedziec, ze wiem juz wszystko. Ciagle odkrywam nowe, niezbadane lady.

Tobie rowniez radosnej niedzieli Mysti... ;):)

Napisano

Jak Pustelnik to był raczej na pewno w dumu z dala od ludzi. Widocznie siedział na kiblu i sra... z gazeta w reku i nie mogł podnieść ;))

Napisano
Jak Pustelnik to był raczej na pewno w dumu z dala od ludzi. Widocznie siedział na kiblu i sra... z gazeta w reku i nie mogł podnieść ;))

Dobre! :hahahaha:

Napisano

Moim zdaniem nie do konca nie mogl, co nawet moze nie chcial. To taki Cesarz prawdziwy. Pani musi o pana czesto zabiegac, bo naprawde bardzo latwo go urazic, wiec istnieje autentyczna mozliwosc, ze siedzial w domu i specjalnie sluchawki nie podniosl.

Napisano

Cesarz to a tronie..przecież mowi, ze a kiblu :D hehehehe ;)))

Eremita to osoba dość samolubna lubiąca spokój ale taki dla siebie. Idzie własną drogą bo tak mu się podoba i zrobi jedynie tak jak mu będzie wygodnie, tak żeby był zadowolony.

Napisano

A to tez fakt... zna sie paru Eremitow... Zgadza sie to.

Napisano

Padłam ze śmiechu !!!

Ale wiesz-to by się nawet zgadzało..Pustelnik oddala się by przemyśleć pewne sprawy, a z moich obserwacji wynika, że panowie nader często lubią kontemplować na "tronie' ;-)