Skocz do zawartości

Na jutro

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co będziemy robić w niedzielę? (W domyśle + Jot)

ciągnięte z Boskiego

Papież 10 kielichów 3 mieczy/Diabeł

Będziemy siedzieć na du..pie w chałupie bo będzie padał deszcz. I niech mnie nikt nie straszy, że ta łza to rozpacz ma! Ta łza to kropla deszczu i już (w RW ciężkie chmury)! Chociaż, może się pojawić "konflikt w dążeniu" bo gości czasowo Jot'a syn.

Opowiem :)

Napisano (edytowane)

Gdybym wiedziała, że jesteś wierząca, to bym strzeliła, że rodzinny wypad do kościoła będzie ;-)

..ta trójeczka nie wygląda za ciekawie..jakaś kłótnia się szykuje..

Edytowane przez Fall
Napisano

Papież

kosciołek

10 kielichów rodzinny obiadek

3 mieczy ból ze to juz koniec wekendu

:ojejku:

uroczej niedzieli zycze

Napisano

No to rowerowania ani biegania nie będzie?

Nie, nie, Kościółka nie przewiduję, jestem wierząca ale nie praktykująca.

Napisano

Aż ciekawa jestem co tam się stanie u Ciebie jutro..Aktywności fizycznej to ja tam za bardzo nie widzę..chyba, że innego rodzaju (diabełek) ;-)

Napisano
Aż ciekawa jestem co tam się stanie u Ciebie jutro..Aktywności fizycznej to ja tam za bardzo nie widzę..chyba, że innego rodzaju (diabełek) ;-)

3 mieczy/Diabeł

będę zazdrosna, ze więcej uwagi dziecku poświęca?

O ja wredna! :_smutny:

Napisano

Nie wiem czemu, ale sobie ubzdurałam, że ten diabeł jest podsumą..:glupek2: A Ty go dociągnęłaś czy jak..?

Napisano

Zatem podsuma to świat..Tak sobie myślę..czasem człowiek jest zazdrosny o to, gdy ukochana osoba poświęca czas komuś innemu, a akurat powinien być czas tylko dla Was..Ja nie uważam tego za wredne, taka ludzka ( a zwłaszcza kobieca ) natura, że pragniemy być dla tej drugiej osoby najważniejsi i potrzebujemy zaspokoić nasze emocjonalne potrzeby :-)

..może rzeczywiście pojawi się konflikt między tym, jak chciałabyś spędzić niedzielę, a jak będziesz zmuszona ją spędzać..?

..albo tak jak iridos napisała-będzie miło i fajnie, ale weekend się kiedyś kończy, a Tobie będzie tak błogo, że chciałabyś, aby trwał wiecznie.. A tu niestety zonk. Takie trochę rozczarowanie życiem mi się jawi w tej trójeczce-rozczarowanie przez ograniczenia (diabeł)..Ale to tylko w przypadku, kiedy nie mieszkasz z Jot-em bądź wraca do domu tylko na weekendy, albo nie widzicie się w tygodniu..

Napisano

Opowiem jak się ujawniła to 3 mieczy z Diabłem

Dla mnie 5tki, siedzenie w domu, przez niepogodę, może doprowadzić do frustracji :)

Napisano

a u mnie 3 mieczy to ćwiczenia i pot po czole. Może jutro będzie aktywność na świeżym powietrzu z rodzinką ;))

Napisano

Bedziecie siedziec w domku. Ewentualnie on z jakis wzgledow bedzie siedzial w domku. Mozliwe, ze nawet sie nie spotkacie. Ewentualnie Ty pojedziesz do niego, bo on nie bedzie mogl sie z domu ruszyc.

Napisano

Papież 10 kielichów 3 mieczy/Diabeł

Dzień bardzo statyczny. Nie padało, ale chmurno było i wiało. Potężny nygus we mnie wstąpił.

Rodzinny obiad u mnie. Trochę mnie z rana zaskoczono ale dałam radę :) Po południu, krótka wizyta u znajomych a później "sprzedaliśmy" dzieci drugim rodzicom. Właściwie nic szczególnego się nie wydarzyło, nic mną nie wzruszyło.

A ta 2 mieczy/Diabeł to może taki mały stresik, że właściwie gotowa nie jestem a tu ugościć mi przyjdzie przy obiedzie osobę, która jest weganem?

Napisano

..dla mnie trójka mieczy zawsze niesie ciężkie przeżycia, zawsze niesie łzy..Tak więc w moim przypadku za mocna karta jak na mały stresik..Ale to też na pewno zależy, jak kto tę kartę odbiera i co ona dla niego oznacza..Mi wypadła w pytaniu o spotkanie z P. we wróżbie na ten tydzień, więc będę miała okazję się przekonać, czy jest taka straszna, jak ja ją maluję ;-)