Vivere Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Co będziemy robić w niedzielę? (W domyśle + Jot) ciągnięte z Boskiego Papież 10 kielichów 3 mieczy/Diabeł Będziemy siedzieć na du..pie w chałupie bo będzie padał deszcz. I niech mnie nikt nie straszy, że ta łza to rozpacz ma! Ta łza to kropla deszczu i już (w RW ciężkie chmury)! Chociaż, może się pojawić "konflikt w dążeniu" bo gości czasowo Jot'a syn. Opowiem Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) Gdybym wiedziała, że jesteś wierząca, to bym strzeliła, że rodzinny wypad do kościoła będzie ;-) ..ta trójeczka nie wygląda za ciekawie..jakaś kłótnia się szykuje.. Edytowane 13 Lipca 2013 przez Fall Cytuj
iridos Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Papież kosciołek 10 kielichów rodzinny obiadek 3 mieczy ból ze to juz koniec wekendu uroczej niedzieli zycze Cytuj
Vivere Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 No to rowerowania ani biegania nie będzie? Nie, nie, Kościółka nie przewiduję, jestem wierząca ale nie praktykująca. Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Aż ciekawa jestem co tam się stanie u Ciebie jutro..Aktywności fizycznej to ja tam za bardzo nie widzę..chyba, że innego rodzaju (diabełek) ;-) Cytuj
Vivere Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 Aż ciekawa jestem co tam się stanie u Ciebie jutro..Aktywności fizycznej to ja tam za bardzo nie widzę..chyba, że innego rodzaju (diabełek) ;-) 3 mieczy/Diabeł będę zazdrosna, ze więcej uwagi dziecku poświęca? O ja wredna! Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Nie wiem czemu, ale sobie ubzdurałam, że ten diabeł jest podsumą.. A Ty go dociągnęłaś czy jak..? Cytuj
Fall Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Zatem podsuma to świat..Tak sobie myślę..czasem człowiek jest zazdrosny o to, gdy ukochana osoba poświęca czas komuś innemu, a akurat powinien być czas tylko dla Was..Ja nie uważam tego za wredne, taka ludzka ( a zwłaszcza kobieca ) natura, że pragniemy być dla tej drugiej osoby najważniejsi i potrzebujemy zaspokoić nasze emocjonalne potrzeby :-) ..może rzeczywiście pojawi się konflikt między tym, jak chciałabyś spędzić niedzielę, a jak będziesz zmuszona ją spędzać..? ..albo tak jak iridos napisała-będzie miło i fajnie, ale weekend się kiedyś kończy, a Tobie będzie tak błogo, że chciałabyś, aby trwał wiecznie.. A tu niestety zonk. Takie trochę rozczarowanie życiem mi się jawi w tej trójeczce-rozczarowanie przez ograniczenia (diabeł)..Ale to tylko w przypadku, kiedy nie mieszkasz z Jot-em bądź wraca do domu tylko na weekendy, albo nie widzicie się w tygodniu.. Cytuj
Vivere Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 Opowiem jak się ujawniła to 3 mieczy z Diabłem Dla mnie 5tki, siedzenie w domu, przez niepogodę, może doprowadzić do frustracji Cytuj
Selenit666 Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 a u mnie 3 mieczy to ćwiczenia i pot po czole. Może jutro będzie aktywność na świeżym powietrzu z rodzinką ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Bedziecie siedziec w domku. Ewentualnie on z jakis wzgledow bedzie siedzial w domku. Mozliwe, ze nawet sie nie spotkacie. Ewentualnie Ty pojedziesz do niego, bo on nie bedzie mogl sie z domu ruszyc. Cytuj
Vivere Napisano 14 Lipca 2013 Autor Napisano 14 Lipca 2013 Papież 10 kielichów 3 mieczy/Diabeł Dzień bardzo statyczny. Nie padało, ale chmurno było i wiało. Potężny nygus we mnie wstąpił. Rodzinny obiad u mnie. Trochę mnie z rana zaskoczono ale dałam radę Po południu, krótka wizyta u znajomych a później "sprzedaliśmy" dzieci drugim rodzicom. Właściwie nic szczególnego się nie wydarzyło, nic mną nie wzruszyło. A ta 2 mieczy/Diabeł to może taki mały stresik, że właściwie gotowa nie jestem a tu ugościć mi przyjdzie przy obiedzie osobę, która jest weganem? Cytuj
Fall Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 ..dla mnie trójka mieczy zawsze niesie ciężkie przeżycia, zawsze niesie łzy..Tak więc w moim przypadku za mocna karta jak na mały stresik..Ale to też na pewno zależy, jak kto tę kartę odbiera i co ona dla niego oznacza..Mi wypadła w pytaniu o spotkanie z P. we wróżbie na ten tydzień, więc będę miała okazję się przekonać, czy jest taka straszna, jak ja ją maluję ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi