Skocz do zawartości

celt na moje finanse do konca roku

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Celt na to jak beda wygladaly moje finanse do konca roku...

Dzieki za kariciole fall ;)

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego - as denarów - czyli ciagle mam szanse na staly dobry dochod (praca w s)

2. okoliczności towarzyszące – 6 mieczy - moze jakas zmiana posady na gorsza... albo wyjazd gdzies dalej

3. zwieńczenie – umiarkowanie - widac ze pod kreska nie bede... zachowana rownowaga miedzy wydawaniem a zarabianiem, bo rozrzutny nie jestem :D

4. podstawa sprawy – rycerz buław - nie jest stabilna sytuacja?

5. to co było – koło fortuny - mozliwe ze fartem udalo mi sie polepszysc stan finansow

6. to co nadchodzi – kapłanka - jest niepewne nie wiadomo jeszcze jak sie potoczy

7. jak pytająca widzi tę sytuację – 6 kielichów - hmm jestem zadowolony, moze lekko rozmarzony..

8. miejsce działania – 2 mieczy - tutaj jakby kontakty z ludzmi...

9. nadzieje/obawy pytającego – głupiec - obawiam sie ze strace prace i bede musial szukac, i przez to zarabiac kase od nowa..

10. wynik – rycerz denarów - wyglada ze sytuacja finansowa bedzie ok...

Napisano

Ogolnie jest tak, ze masz oczekiwania, zeby ta szansa na poprawe sie pojawila, zeby bylo lepiej, z drugiej strony wiesz, ze pewne Twoje oczekiwania sa nie do konca realne lub musza poczekac na lepsze czasy. Wiesz, zdajesz sobie sprawe z tego, ze czasem bedziesz musial zadowolic sie tym, co jest, ewentualnie szukac czegos dalej.

Co przyjdzie w najblizszym czasie to wlasnie czas takiego wyczekiwania na lepsze czasy, potrzeba cierpliwosci, no chyba, ze dorobisz sobie nieco w ezoteryce, np. kladzeniem kart.

Co przyjdzie dalej to zadowolenie finansowe, ale tez nie biorace sie znikad. Pracowitosc, wytrwalosc w darzeniach.

Takze ogolnie jak zakasz rekawy to bedzie. Wszystko w Twoich rekach jednym slowem.

Podsum calego rozkladu HB to IX Eremita... czyli znowu... wszystko zalezy od Ciebie. Musisz pare spraw przemyslec i potem odpowiednio do wlasnych wyciagnietych z tego wnioskow dzialac. Nie patrzec na boki, nie rozgladac sie, nie kierowac sie tym, co kto sobie pomysli czy moze powie.

Napisano

1. jest szansa na zarobienie pieniędzy

2. tu może być jakaś zmiana może stanowiska, może zakresu obowiązków, ale nie uważam, że na gorsze to raczej twoje obawy

3. równowaga, nie trzeba oszczędzać, na nic nie brakuje

4. możesz zawalczyć o te lepsze zarobki, wszystko w Twoich rękach

5. miałeś szczęście

6. kapłanka zakrywa i nie wiadomo

7. nie wiem czemu ale odczuwam to tak, jakbyś się bał, że jakaś kiepska finansowa przeszłość wróci...

8. kontakty z ludźmi

9. tak

10. wszystko będzie w porządku

ogólnie: karty pokazują, że Ty masz jakieś obawy, ale zupełnie niepotrzebnie, bo karty są naprawdę dobre i nie ma czym się martwić.

Napisano

Tu sie zgadza nie chce stracic pracy bo wypelnia moj czas :) Ogolnie to pierwsza moja praca ale taka na umowe o prace :D

Fakt zamierzam rozmawiac o przedluzeniu i podwyzce zobacze jak to wyjdzie :)