Skocz do zawartości

Nadchodzący tydzień uczucia i praca :-)

Fall

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

3 szybkie pytanka ;-)

Czy w tym tygodniu zadzwonią do mnie z firmy X w sprawie pracy?

Król buław - rycerz mieczy - sąd --> kochankowie

Wydaje mi się, że zadzwonią..czy ten sąd mam odczytywać jako ewentualną treść rozmowy..? Bo jeśli tak, to chyba z pracy nici :-/

Czy ja i P. spotkamy się w tym tygodniu..?

3 mieczy -umiarkowanie - rycerz kielichów --> sprawiedliwość

Hmmm..nie wiem??? Znów ta trójka mieczowa (ostatnio często mi wypada..)..raczej mi na rozczarowanie wygląda, że Pan jest powściągliwy..Może uda się spotkać, u mnie w knidze w końcu rycek kielichów zaproszenie przynosi, tudzież miłe spotkanie zwiastuje..Ale nie wiem jak to się ma w kontekście dwóch pierwszych kart..Nie umiem obiektywnie patrzeć na swoje karty..

Jaka będzie atmosfera między mną a P. w tym tygodniu?

10 mieczy - sąd - 9 buław --> gwiazda

No ta dziesiątka jest wręcz fantastyczna :-/ ..coś ostro gruchnie chyba między Nami, jedynie widzę nadzieję w tym sądzie, że jednak uda się to wszystko jakoś wyprostować..Ale potem 9 buław -nastawienie obronne..I gwiazda w podsumie-czyli co??? No za chiny nie mam weny do interpretacji własnych kart :-/

..teraz uciekam na świeże powietrze, wieczorkiem wracam nadrobić, zweryfikować posty z mijającego tygodnia, poprzyznawać punkciki, tak więc życzę wszystkim miłego i udanego dnia! :-)

• Maestro
Napisano

Wg mnie zadzwonią i to jakos tak nagle, w chwili,gdy się tego nawet nie będziesz spodziewała

3 mieczy na początku często pokazuje mi tak (oczywiście, gdy następne karty są pozytywne), ale zawsze coś ogranicza, odcina, więc prawdopodobnie sie spotkacie,ale możesz nie być zadowolona z tego, albo do spotkania nie dojdzie, ale kontakt będzieo

może nie być za ciekawie, może jakieś spięcie, sąd mi mówi w tym wypadku o pogodzeniu się, ale w 9 buław widać że do niczego wiecej nie dojdzie, takie : ok, nie gniewam się, nic się nie stało,pa...

Napisano

Zadzwonia beda chcieli zaprosic na rozmowe

A z p spotkasz sie w weekend, a atmosfera bedzie nie najlepsza przez milczenie... ale odmieni sie to po spotkaniuo

Gość Linkinia
Napisano

Zadzwoni facet, tak ;)

Nie spotkacie się, ale będziecie mieć kontakt, on wyjaśni, dlaczego nie może.

Będziesz zła na niego i rozczarowana, że nie doszło do skutku spotkanie, potem jednak złość Ci przejdzie (bo porozmawiacie), ale nadal będziesz naburmuszona i trochę obrażona.

Napisano

Król buław - rycerz mieczy - sąd --> kochankowie, HB XX Sad i II Kaplanka

Tak, powinni zadzwonic. Jakis mezczyzna powinien to zrobic, odezwac sie w tej sprawie wlasnie.

3 mieczy -umiarkowanie - rycerz kielichów --> sprawiedliwość, HB XVII Gwiazda

Nie, w tym tygodniu nie. Mozliwe jednak, ze kontakt bedzie i pan zaproponuje cos na pozniej.

10 mieczy - sąd - 9 buław --> gwiazda, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Wiesz, 10 Mieczy to tez zamykanie roznych spraw za soba, podsum czegos. Mozliwe, ze zajmiesz sie porzadkowaniem czegos i planami na wakacje tez. Moze w zwiazku z praca lub ogolnie zyciem, zeby moc potem spokojnie i na ludzie patrzec juz w przyszlosc.

Napisano

..dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za komentarze :-) :bukiet:

..dopiero teraz mnie to uderzyło: 10 mieczy i sąd (tudzież zwany ZMARTWYCHWSTANIEM)..śmierć i zmartwychwstanie...coś umiera, by się odrodzić w innej formie..Ajjj..aż się prosi, żeby za tym zmartwychwstaniem była jakaś piękna i pozytywna karta, a tam jakaś 9 buław tylko ;-) Więc happy endu po zmartwychwstaniu nie widzę...No ciekawi mnie bardzo jak to będzie w tym tygodniu..Dowiedziałam się dzisiaj, że łączy mnie z moim P. związek karmiczny..Czyli (z doświadczenia) wiem już, że będzie jazda bez trzymanki..Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać..

Napisano

Spokojnie, wez gleboki wdech, potem wydech.

Ja osobiscie mam za soba malzenstwo, jak najbardziej niekarmiczne, z duza jazda bez trzymanki.

I znajomosci teraz karmiczne, jedna bardzo nudna, druga to jazda bez trzymanki tylko dla mnie, druga strona karmiczna w moim odczuciu regularnie ziewa i sklerotyzuje. Takze... jak widzisz, przy karmie tez mozna miec szczescie i nie zalapac sie na nic strasznego.

Co do kart... tez spokojnie. Mi nieraz "straszne" karty typu Wieza, Smierc, 10, 5, 3 Mieczy itp. wychodzily... pokazujac zwyczajne, codzienne zycie i nic wiecej.

Czasem wychodzily calkiem spokojne karty a dzialo sie... ;)

Napisano

Byłam w małżeństwie niekarmicznym, no nie szło żyć. Niby nic byłemu zarzucić nie mogę a każde poszło w swoja stronę. Nawet nam się pokłócić z czasem nie chciało :)

Związek karmiczny - odmłodził mnie z 10 lat :) Nigdy nie wiadomo co przyniesie nowy dzień. A i posprzeczać się bezkarnie można. Strzelić focha, trzepnąć z hukiem drzwiami na znak protestu a i tak zostanie wsio wybaczone:)

A jakie "godzenie" Hi...

To jak spacer w "gabinecie luster". Poznajesz swoje drugie oblicze.

Napisano

SacralNirvana, Vivere-z moim nastawieniem pt. "jak coś nie działa pomimo usilnych prób naprawienia tego, to się to po prostu wyrzuca", może być ciężko odejść z karmicznego..Raz już 4 lata odchodziłam od pewnego karmicznego i nie chcę drugi raz tego przechodzić..Ale po tamtej lekcji nauczyłam się właśnie, że jak coś nie działa i nie da się tego naprawić, to się to wyrzuca, a nie trzyma z nadzieją, że może kiedyś uda się to naprawić..Ale kurcze-karma czasem trzyma tak mocno, że nie da się odejść od tej drugiej osoby i się przy niej trwa wbrew zdrowemu rozsądkowi i na przekór wszystkiemu..

Napisano (edytowane)

Fall, Musisz sama postanowić co z tym zrobić. Trwać czy porzucić.

Podejdź do tego jak do nałogu.

Jak alkoholik albo palacz.

Palę bo lubię, choć wiem, że się truję bądź rzucam palenie choć wiem, że to trudne.

W nałogu, podobno, mocne postanowienie potrzebne ale ważniejsza jest chyba świadomość do czego zmierzasz, czego chcesz. I nikt tu z nas nie pomoze Ci w wyborze.

Jak już dokonasz wyboru, jaki on by nie był, to znajdziesz tutaj grupę wsparcia!

Edytowane przez Vivere
Napisano

Wiem Vivere :-* Dziękuję za ciepłe i mądre słowa..No i w szczególności za to ostatnie zdanie :-) ..Ja jestem taki "fighter" z natury..czasem narzekam i naprawdę mam ochotę rzucić wszystko z pi*du, ale mimo wszystko się nie poddaję tak łatwo..I nałogi mi nie straszne ;-) ..Ajjj..może głupia jestem, ale będę walczyć o ten związek póki naprawdę nie będzie szans na wspólną przyszłość..Za mocno kocham, by ot tak odpuścić ;-) Jeszcze raz dziękuję za Twoją wypowiedź :-)

Napisano

Zadzwonia, pewnie bedzie to jakis mezczyzna.

wydaje mi sie,ze nie. Odmowi Ci raczej P.

Atmosfera nie bedzie zbyt przyjemna. Prawdopodobnie bedziesz zla na niego-wnioskujac po poprzednim rozkladzie, ale ta sytuacja nie bedzie niosla jakis zlych konsekwencji :D

czekamy na werfikacje:D

Napisano

panna.marta-dziękuję za komentarz :-*

..Póki co-dziś 6 godzin wisieliśmy na telefonie, poważnie pogadaliśmy,atmosfera oczyszczona, spotkanie zaplanowane na środę..(czyżby ta 10 mieczy i sąd..?)..Oby reszta tygodnia była tak pomyślna, jak dzisiaj, to będę w siódmym niebie! ;-)

Napisano

A dziś zadzwoniła do mnie kobieta z tej firmy i pytała się o referencje..Ciekawe o co chodzi z tym królem buław i ryckiem mieczy..Jak się coś istotnego urodzi to będę pisać na bierząco, bo pod koniec tygodnia pewnie już bym nie pamiętała co i kiedy się wydarzyło ;-) A weryf zrobić trzeba ;-)

Napisano
byc moze te referencje sa potrzebne mezczyznie?

Nie mam pojęcia..Wiem, że na rozmowę zapraszała mnie babka (kadrowa), teraz z pytaniem o referencje dzwoniła inna kobieta..Czy mają tam jakiegoś faceta w kadrach-nie wiem..Ale rozmowę miałam z tą babką z kadr i inżynierem, który poszukuje ludzi do swojego team'u..I nie wiem tak naprawdę, czy ostateczną decyzję będzie podejmować ta kadrowa, czy ten facet..

Napisano

ostateczna decyzje podejmuje zazwyczaj osoba z ktora bedziesz wspolpracowac,czyli szef team'u.Ale kadrowe tez maja prawo wtracic swoje zdanie;)